نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    با سلام خدمت دوستان من تو سایت سرچ کردم کد های فشرده سازی رو پیدا کردم اما میخوام بدونم چطور میشه روی فایل های فشرده مثل Rarپسورد گذاشت و دوباره اونو به حالت اول برگردوند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    اگه دوستان جواب منو بدن خیلی ممنون میشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    دوست عزیز یه نگاهی به لینک زیر بنداز ببین مشکلت حل میشه


  4. #4

    Unhappy نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    نمی دونم چطوری می خوای فایل رو فشرده کنی اما اگه بخوای با نرم افزارهای "وین رر" و از این قبیل نرم افزار ها فایل رو فشرده کنی و پسورد هم بزاری اینطوری میشه:
    روی فایل یا فولدر راست کلیک کن و گزینه...Add to archive رو انتخاب کن، بعد برو به تب Advanced و دکمه Set password رو کلیک کن و پسوردتو بنویس و آخرشم که معلومه OK کن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    با تشکر از پاسخ 13601360 عزیز یه کامپوننت داره که trial هست کسی از دوستان کدی داره که بشه باهاش این کارو انجام داد بدونه کامپوننت یا لااقل trial نباشه اگه کامپوننت فروشی هم هست خوبه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    سلام

    دوست من، برای ساخت یک فایل فشرده (یا باز کردن اون) نیاز به کامپوننت نیست (در حالت های غیر حرفه ای و معمولی).
    در پوشه Winrar یک فایل به اسم Rar.exe وجود داره.این فایل تمام کارهای اصلی (مثل ساخت archive یا باز کردن Archive) رو انجام می ده،البته در خط دستور.اگر فایل رو به تنهایی اجرای کنید ،خط دستورش رو می بینید.
    کافیه این فایل رو کنار برنامه اصلی بگذارید و از اون برای آرشیو سازی استفاده کنید!

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    دوست عزیز
    ببین این بدردت می خوره

    Chilkat UnRar .NET for C#‎ and VB.NET 12.6


    Rar / Unrar .NET component for C#‎, VB.NET, and ASP.NET. Extract files and directories from a Rar archive. List RAR archive contents.

    Released:
    2007-12-28
    License: Free
    Publisher: Chilkat Software, Inc.
    Language: English
    Platform: Windows
    Requirements: .NET
    Install: Install and Uninstall
    Downloads: 1423

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    همان گونه که دوستمان گفتند با برنامه rar.exe که همراه winrar هست با ارسال پارامتر به اون هر کاری که بخوای برات انجام می ده
    RAR 3.20 beta 2 Copyright (c) 1993-2003 Eugene Roshal 17 Mar 2003
    Shareware version Type RAR -? for help

    Usage: rar <command> -<switch 1> -<switch N> <archive> <files...>
    <@listfiles...> <path_to_extract\>

    <Commands>
    a Add files to archive
    c Add archive comment
    cf Add files comment
    cw Write archive comment to file
    d Delete files from archive
    e Extract files to current directory
    f Freshen files in archive
    i[par]=<str> Find string in archives
    k Lock archive
    l[t,b] List archive [technical, bare]
    m[f] Move to archive [files only]
    p Print file to stdout
    r Repair archive
    rc Reconstruct missing volumes
    rn Rename archived files
    rr[N] Add data recovery record
    rv[N] Create recovery volumes
    s[name|-] Convert archive to or from SFX
    t Test archive files
    u Update files in archive
    v[t,b] Verbosely list archive [technical,bare]
    x Extract files with full path

    <Switches>
    - Stop switches scanning
    ac Clear Archive attribute after compression or extraction
    ad Append archive name to destination path
    ag[format] Generate archive name using the current date
    ao Add files with Archive attribute set
    ap<path> Set path inside archive
    as Synchronize archive contents
    av Put authenticity verification (registered versions only)
    av- Disable authenticity verification check
    c- Disable comments show
    cfg- Disable read configuration
    cl Convert names to lower case
    cu Convert names to upper case
    df Delete files after archiving
    dh Open shared files
    ds Disable name sort for solid archive
    e<attr> Set file exclude attributes
    ed Do not add empty directories
    en Do not put 'end of archive' block
    ep Exclude paths from names
    ep1 Exclude base directory from names
    ep2 Expand paths to full
    f Freshen files
    hp[password] Encrypt both file data and headers
    idp Disable percentage display
    ieml[addr] Send archive by email
    ierr Send all messages to stderr
    ilog[name] Log errors to file (registered versions only)
    inul Disable all messages
    ioff Turn PC off after completing an operation
    isnd Enable sound
    k Lock archive
    kb Keep broken extracted files
    m<0..5> Set compression level (0-store...3-default...5-maximal)
    mc<par> Set advanced compression parameters
    md<size> Dictionary size in KB (64,128,256,512,1024,2048,4096 or A-G)
    ms[ext;ext] Specify file types to store
    o+ Overwrite existing files
    o- Do not overwrite existing files
    os Save NTFS streams
    ow Save or restore file owner and group
    p[password] Set password
    p- Do not query password
    r Recurse subdirectories
    r0 Recurse subdirectories for wildcard names only
    ri<P>[:<S>] Set priority (0-default,1-min..15-max) and sleep time in ms
    rr[N] Add data recovery record
    rv[N] Create recovery volumes
    s[<N>,v[-],e] Create solid archive
    s- Disable solid archiving
    sfx[name] Create SFX archive
    t Test files after archiving
    ta<date> Process files modified after <date> in YYYYMMDDHHMMSS format
    tb<date> Process files modified before <date> in YYYYMMDDHHMMSS format
    tk Keep original archive time
    tl Set archive time to latest file
    tn<time> Process files newer than <time>
    to<time> Process files older than <time>
    ts<m,c,a>[N] Save or restore file time (modification, creation, access)
    u Update files
    v Create volumes with size autodetection or list all volumes
    v<size>[k,b] Create volumes with size=<size>*1000 [*1024, *1]
    vd Erase disk contents before creating volume
    ver[n] File version control
    vn Use the old style volume naming scheme
    vp Pause before each volume
    w<path> Assign work directory
    x<file> Exclude specified file
    x@ Read file names to exclude from stdin
    x@<list> Exclude files in specified list file
    y Assume Yes on all queries
    z<file> Read archive comment from file
    استفاده

    rar a -p[123] test.rar c:\test
    آخرین ویرایش به وسیله dehghanimeh : پنج شنبه 21 خرداد 1388 در 20:32 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    از دوستان برای پاسخ هاشون ممنونم ولی میشه در مورد rar.exe منو بیشتر راهنمایی کنید که به چه صورت باید از اون (rar a -p[123] test.rar c:\test) در برنامه استفاده کرد؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    ابتدا کلیه فایلهای winrar را کنار فایی اجرایی خود کپی کنید
    برای فشرده سازی در مکان جاری با کلمه عبور 123

    try
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("Rar.exe", "a -p[123] test.rar c:\\test");
    }
    catch (Exception X)
    {
    MessageBox.Show(X.Message);
    }

    برای بیرون آوردن فایلها در مکان جاری


    try
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("UnRar.exe", "e -p[123] test.rar");
    }
    catch (Exception X)
    {
    MessageBox.Show(X.Message);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله dehghanimeh : یک شنبه 24 خرداد 1388 در 19:53 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    از همه دوستان بخاطرپاسخ هاشون ممنون من جوابمو گرفتم ولی اگه میشود موقع فشرده سازی و بیرون اوردن از فشرده سازی اون صفحه سیا ه dos نشون داده نمی شود خیلی عالی میشود آیا راهی واسه این کار وجود داره ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    آیا راهی وجو داره که این صفحهسیاه dos نمایش داده نشه اگه دوستان منو راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    سلام

    دوست من ،اگر یک نگاهی به کلاس Process می انداختی (بخصوص در MSDN) به راحتی راهنمایی می شدی!
    با این حال این کد کار مورد نظرتون رو انجام میده:

    private void btnRar_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    Process myProcess = new Process();
    myProcess.StartInfo.FileName = "Rar.exe";
    myProcess.StartInfo.Arguments = "a -p[123] test.rar c:\\test";
    myProcess.StartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;
    myProcess.EnableRaisingEvents = true;
    myProcess.Exited += new EventHandler(this.myProcess_Exited);
    myProcess.Start();

    //System.Diagnostics.Process.Start("Rar.exe", "a -p[123] test.rar c:\\test");
    }
    catch (Exception X)
    {
    MessageBox.Show(X.Message);
    }
    }

    private void myProcess_Exited(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Work end!");
    }


    موفق باشید

  14. #14

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    نقل قول نوشته شده توسط dehghanimeh مشاهده تاپیک
    ابتدا کلیه فایلهای winrar را کنار فایی اجرایی خود کپی کنید
    برای فشرده سازی در مکان جاری با کلمه عبور 123

    try
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("Rar.exe", "a -p[123] test.rar c:\\test");
    }
    catch (Exception X)
    {
    MessageBox.Show(X.Message);
    }

    برای بیرون آوردن فایلها در مکان جاری


    try
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("UnRar.exe", "e -p[123] test.rar");
    }
    catch (Exception X)
    {
    MessageBox.Show(X.Message);
    }
    سلام
    من دقیقا همین کد شما را استفاده کردم . ولی Exception را اجرا می کنه و اصلا عمل rar رو انجام نمی ده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: پسورد گذاشتن روی فایل فشرده مثل rar

    سلام دوست من اجرا میشه کد جناب SMRAH1 هم اجرا میشه بهتره این برنامه رو ببینی

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •