نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: problem in database search

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    problem in database search

    salam
    in code che moshkeli dare?
    vaghti search mikone agar nabashe ke hich vali agar bashe be tedad oonaee ke peida karde dastoor select * form ... ro minevise
    dim lstindex as long
    set rs=db.openrecordset("select *from table1 where name like '*"& text2 & "*'",2)
    list1.clear
    do until rs.eof
    lstindex=rs.absoluteposition
    list1.additem rs.name
    rs.movenext
    loop

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    من فکر کنم مشکل شما توی rs.Name باشه. چون اگه میخواهید فیلدها رو اضافه کنید با از Rs.Fields(FieldNumber) استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    سلام
    میشه بیشتر راهنمایی کنید
    اونو امتحان کردم نشد
    اصلا اگه میشه کد سزچ رو بنویسید
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    من دقیقا متوجه نشدم شما چه کاری میخواید انجام بدبد.
    اون جوری که من فهمیدم شما میخواید رکوردهایی رو که بر اساس شرط Where پیدا کردید، توی یک ListBox بریزید. برای این کار همون کد کافیه و باید درست عمل کنه.
    ضمن این که یه اشکال دیگه هم میتونه وجود داشته باشه. اون کلمه Name که توی Query نوشتید (where name like) رو نمیدونم به عنوان مثال نوشتید یا توی برنامه تون هم همینه. اگه توی برنامه هم همینه باید تغییرش بدید چون Name جزء کلمات کلیدی زبان SQL هست.
    به هر حال اگه باز هم مشکلی بود منظورتون رو دقیقتر بگید شاید از ما کمکی بربیاد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    سلام
    منظور از name اسم فیلدم بود که تغیرش دادم ولی باز هم تو لیست وفقتی سرچ میشه به تعداد اونایی که پیدا کرده مینویسه:
    '"اونی که سرچ کردم'"select * from table1 where a like

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    فرض کنیم شما میخواید جستجوی خودتون رو بر اساس فیلد FirstName در جدولی به اسم Table1 انجام بدید و بعد نامها رو وارد یک ListBox کنید باید از این کد استفاده کنید:
        Dim strSQL As String
    strSQL = "SELECT * FROM Table1 WHERE FirstName Like '*" & Text1.Text & "*'"

    Set rs = daoDB.OpenRecordset(strSQL, 2)

    Do While Not rs.EOF
    List1.AddItem rs.Fields("FirstName")
    rs.MoveNext
    Loop

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    سلام
    من فکر میکنم مشکل دوستمان بر سر " * " است چون من هم این مشکل را داشتم ولی با جایگزین کردن " % " به جای " * " مشکلم حل شد شما هم یک امتحانی بکنید :oops:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618
    سلام
    از همه دوستان ممنون
    مشکلم حل شد فقط یه سوال دیگه
    مثلا ما گزینه ای رو که سرچ کردیم پیدا کردیم من میخوام با زدن روی اون تو یه صفحه دیگه تو 3 تا تکست سه گزینه ای که رکوردهای دیگر اون فیلد داره نشون بده :oops: :shock: :?:

  9. #9

    یک پاسخ شاید هم سوال

    :lol: با سلام خدمت دوست گرامی komeil64

    آیا نتیجه سوالت رو توی لیست باکس قرار دادی؟ اگه اینطوره ببین می تونی با خواص Text و ListIndex اون کارتو راه بیندازی یا نه.

    با تشکر - خدانگهدار

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    4

    نقل قول: problem in database search

    bebin in qete code kareto rah mindaze...
    mysql_select_db("person4",$con);

    $pno=$_POST['pno'];
    $name=$_POST['name'];

    mysql_query("SET CHARACHTERSET 'utf8'");
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
    $sql="SELECT * FROM person1
    WHERE pno='$pno' and name='$name'";
    $result1=mysql_query($sql);
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
  2. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:44 عصر
  3. a problem with verify database
    نوشته شده توسط Mohamad_VB در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 07:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •