نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخيره كردن عدد در فايل متني؟ (لطفا جواب بدين)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    Unhappy ذخيره كردن عدد در فايل متني؟ (لطفا جواب بدين)

    من ميخوام يك برنامه داشته باشم كه رسيد چاپ ميكنه. هر رسيدي كه چاپ ميكنه بايد يك شماره رسيد داشته باشه(به ترتيب از 1 تا ...)؛ ولي اين برنامه هميشه باز نيست و مثلا كامپيوتر خاموش كه بشه بعدا هم بايد اين شماره ها رو ادامه بده. توي C (غير ويژوال) يادمه از Intfp و ... استفاده ميشد ولي با C#‎ نميدونم چه طور اين عدد رو تو يك فايل ذخيره كنم؟ اگه ميشه بدون ذخيره كردن تو فايل هم انجام بشه لطفا بگيد.

  2. #2

    نقل قول: ذخيره كردن عدد در فايل متني؟ (لطفا جواب بدين)

    این یه نمونه کد هستش که عددی در فایل ذخیره میکنه و بعد کل فایل را در یک لیست باکس لود میکنه:

                ////////////////////////////
    using System.IO;
    //Add//////////////////////
    StreamWriter sr = new StreamWriter("a.txt", true);
    sr.WriteLine("عدد مورد نظر");
    sr.Close();
    //List////////////////////
    StreamReader sr = new StreamReader("a.txt");

    while (!sr.EndOfStream)
    {
    listBox1.Items.Add(sr.ReadLine() + " , " + sr.ReadLine() + " , " + sr.ReadLine() + " , " + sr.ReadLine());
    }

  3. #3

    نقل قول: ذخيره كردن عدد در فايل متني؟ (لطفا جواب بدين)

    میتونید هر رسید رو توی یک خط ذخیره کنید. قبل از هر بار ذخیره اول تعداد کل خطوط فایل رو بدست بیارید( که همون تعداد رسیدهاست) و برای شماره رسید جدید یکی به تعداد کل اضافه کنی و ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: ذخيره كردن عدد در فايل متني؟ (لطفا جواب بدين)

    چه طور تعداد خط ها رو بشمارم؟ من كدي كه جناب اپن-سورس فرمودن (دستشون درد نكنه) گذاشتم ولي به قسمت EndOfStream گير ميده. من پاكش كردم. ولي الان كه اجرا ميكنم هر دفعه خط اول فايل رو ميخونه و هميشه همون عمليات رو انجام ميده و همون نتيجه رو ميده.

  5. #5

    نقل قول: ذخيره كردن عدد در فايل متني؟ (لطفا جواب بدين)

    روشهای زیادی واسه این کار وجود داره. میتونید خط به خط فایل رو تا به آخر بخونید و هر بار که یک خط رو خوند شمارنده شما یک واحد اضافه بشه، میتونید از FileStream استفاده کنید و ...
    من خودم چون با String راحتتر میتونم کار کنم از خاصیتهای اون استفاده کردم. احتمالا روشهای مناسبتری هم وجود داره!

    int i = 0;
    string AllFileText;
    string[] Receipts;

    StreamReader sr = new StreamReader(@"C:\Temp.txt");
    AllFileText = sr.ReadToEnd();
    sr.Close();

    Receipts = AllFileText.Split('\n');
    i = Receipts.Length;

    StreamWriter SW = new StreamWriter(@"C:\Temp.txt");
    for (int j = 0; j < Receipts.Length - 1; j++)
    SW.WriteLine(Receipts[j]);

    SW.WriteLine(i + " Your Text Receipt");
    SW.Close();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •