نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: error در هنگام load برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    Question error در هنگام load برنامه

    توی برنامم یه فرم به نام کلاس دارم که توش یه dgv هست میخوام وقتی پروژم load میشه داخل dgv اطلاعات جدول Class که شامل Class_IDو Titleو Capacity هست قرار بگیره
    توی قسمت load فرم کد زیر رو نوشتم

    publicpartialclassfrmClass : Form
    {
    public BusinessLayer.blclass objcla;
    public frmClass()
    {
    InitializeComponent();
    }
    DataSet ds = newDataSet();
    DataTable dt = newDataTable();
    privatevoid frmClass_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ds = objcla.connect();
    this.dataGridView1.AutoGenerateColumns = false;
    this.dataGridView1.DataSource = ds.Tables["Class"];
    }
    }

    توی لایه businesslayer واسه Connect کد زیر رو نوشتم

    public
    DataSet connect()
    {
    DataSet ds = newDataSet();
    ds = objcla.connect();
    return ds;
    }


    توی لایه DataLayer کد زیر رو واسه Connect نوشتم


    public
    DataSet connect()
    {
    con =
    newSqlConnection("data source=.\\sqlexpress;attachdbfilename=|datadirecto ry|\\AcademySystem.mdf;integrated security=true; user instance=true");
    SqlDataAdapter sda = newSqlDataAdapter("select * from Class", con);
    sda.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    DataSet ds = newDataSet();
    sda.Fill(ds,
    "Class");
    return ds;
    }

    ولی وقتی پروژمو load میکنم error زیر رو میده.میشه کمکم کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    نقل قول: error در هنگام load برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    privatevoid frmClass_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    objcla = new BusinessLayer.blclass ();
    ...
    این خط رو به برنامم اضافه کردم الان error زیر رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    نقل قول: error در هنگام load برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    مطمئن بشید ارجاع DataLayer به پروژه شما اضافه شده.
    چجوری میشه مطمئن شد؟
    میشه این ارجاع دادن رو راهش رو بگید ببینم درست و به ترتیبی که باید لایه ها رو به هم ارجاع دادم یا نه؟
    آخرین ویرایش به وسیله mary3541 : یک شنبه 17 خرداد 1388 در 19:52 عصر

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    نقل قول: error در هنگام load برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    در Soultio Explorer راست کلیک روی Refrencess و برگه Projects و سپس پروژه DataLayer را انتخاب کرده و ok.
    نگاه کردم ارجاعها رو درست دادم

  8. #8

    نقل قول: error در هنگام load برنامه

    یعنی DataLayer تو ریفرنسات هست؟

    اگر هست یه بار پروژت رو Rebuild کن شاید درست شه، اگر نشد راه بعدی...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •