نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چکونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    Cool چگونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

    سلام
    مدتی است که در چند تالار مشاهده میکنم که دوستان در نرم افزارهای متفاوت از جمله یک سیستم حقوق و ... قصد محاسبه یک عبارت محاسباتی (فرمول) را دارند بنابراین راه حل ذیل را که حدود 5 سال قبل ایجاد کرده ام را به دوستان آموزش میدهم :
    شایان ذکر است این مثال به زبان #C و بانک SQLServer است ولی برای هر زبان و هر بانک
    اطلاعاتی مثل اکسس و اراکل و ... نیز قابل استفاده است (با کمی تغییرات)
    در این روش شما از طریق زبان برنامه نویسی کلیه متغیرها را ترجمه کرده و یک رشته ساده مثل:
    1.234*2.33+2767-88
    میسازید حال رشته را به بانک اطلاعاتی ارسال تا محاسبه و نتیجه را باز گرداند
    به همین سادگی :
    مثال ذیل را ملاحظه کنید :

    float X = 1.23f, Y = 1.345f;
    String Formula = @"3*X*Y+Sin(X/Y)+1.7*Power(X,2)-Y";
    Formula = Formula.Replace("X", X.ToString());
    Formula = Formula.Replace("Y", Y.ToString());
    SqlConnection C = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=master;Integrated Security=True");
    C.Open();
    this.Text = new SqlCommand("Select " + Formula, C).ExecuteScalar().ToString();
    C.Close();

    حال شما این کد را دستکاری کنید و حالتهای پیشرفته تری ایجاد کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله ASKaffash : دوشنبه 18 خرداد 1388 در 09:47 صبح

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    Never Land
    پست
    423

    نقل قول: چکونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

    شما مي توانيد از VB Script به صورت Runtime استفاده كنيد و يا از كدهاي C#‎ و يا VB.net به صورت Runtime استفاده كنيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: چکونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

    سلام
    ولی فرض براین است که End User فقط میتواند یک فرمول تعریف کند(مثل یک حسابدار در سیستم حقوق و دستمزد)

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    در برنامه نویس دات ارگ
    پست
    39

    نقل قول: چکونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

    In_Chand_Nafar لطفا در باره روشتون بیشتر توضیح بدین . ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: چکونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

    دوست عزیز سلام
    من با دیدن تاپیک شما خیلی خوشحال شدم
    چون توی تاپیک زیر درمورد فرمول نویسی در برنامه به جایی نرسیدم
    ممنمون میشم اگر توضیح بیشر در مورد کارتون یا پاسخی به سوال من بدید
    با تشکر
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=162309

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: چکونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

    روش جالبی بود ولی استفاده از Acid math parser هم بدک نیست : http://blueanalysis.com/acidlibrary.php
    یا http://www.unisoftplus.com/uspexpress/
    یا http://www.codeproject.com/KB/cs/MathParser.aspx

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: چکونه میتوان در زبان برنامه نویسی یک رشته محاسباتی (فرمول) را حساب کرد

    منظور دوستمون از VB Script به صورت Runtime چیه
    میشه یک مثال ساده بیان کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •