نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل RGB به فرمت 256 رنگ

  1. #1

    Cool تبدیل RGB به فرمت 256 رنگ

    سلام دوستان
    من یه مشکلی واسم پیش اومده اینه که قراره تو یه برنامه ای از عکس های 256 رنگ استفاده کنم و شماره ی اون رنگ رو جایی ذخیره کنم و به یه عددی مثل 214 یا 115 یا 61 که کمتر از 256 هستند واسه این کار نیاز دارم. در واقع تو این برنامه من ملزم هستم از یه آرایه 256 تایی استفاده کنم. سیستم get_pixel رو هم می دونم. مشکل اینجاست که C#‎ فقط با RGB کار می کنه و 3 بایت عدد به من میده. من چطور می تونم این عدد دلخواهمو از توش بکشم بیرون؟
    فرض می کنیم که عکس های ورودی همه عکس های bitmap با سیستم 256 رنگ باشند. البته اگه راه حلی دارید که با عکس های 32bit هم کار می کنه و نزدیکتری رنگ رو در 256 میده استقبال می کنم!
    با تشکر از همتون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: تبدیل RGB به فرمت 256 رنگ

    همین متد GetPixel شی Bitmap یک متغیر از نوع Color برمی گردونه که می تونید به تک تک المان های آن دسترسی داشته باشید.
                Bitmap bitmap1=new Bitmap("c:\\a.bmp");
    Color color1 = bitmap1.GetPixel(10, 10);
    byte red = color1.R;
    byte green = color1.G;
    byte blue = color1.B;
    byte alpha = color1.A;

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •