نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کدهایی با نقش نا مشخص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    کدهایی با نقش نا مشخص

    سلام به همه
    این کد زیر رو توی یک مقله آموزشی دیدم. ولی دوخط 8 و 9 این کد موقع اجرا خطا میده. و زمانی که حذفش میکنم کار میکنه. سوال من اینه که نقش این 2 خط چیه؟ و چرا اینجا گذاشته شدن؟
    این رو هم بگم که این آموزش Cook up Web sites fast with CakePHP بخش دومش هست. که مال IBM هست.

    <?php
    class Dealer extends AppModel
    {
    var $name = 'Dealer';
    var $hasMany = array(
    'Product' => array(
    'className' => 'Product',
    'conditions' =>,
    'order' =>,
    'foreignKey'=>'dealer_id'
    )
    );
    }
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: کدهایی با نقش نا مشخص

    برای conditions و order کلید تعریف کردید ولی مقدار خیر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: کدهایی با نقش نا مشخص

    متشکر برای جواب ولی این توی مقاله آموزشی بود که توی سایت IBM قرار داشت. چطور ممکنه همچین اشتباهی کرده باشن!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: کدهایی با نقش نا مشخص

    نقل قول نوشته شده توسط reza.palang مشاهده تاپیک
    متشکر برای جواب ولی این توی مقاله آموزشی بود که توی سایت IBM قرار داشت. چطور ممکنه همچین اشتباهی کرده باشن!!
    این قسمت باید به این شکل باشه:
    'Product' => array(
    'className' => 'Product',
    'conditions' =>'',
    'order' =>'',

    'foreignKey'=>'dealer_id'
    )


    این از اصول تعریف آرایه های کلید-مقدار هستش و غیر این نمیتونه باشه و هیچ ارتباطی به کیک نداره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •