نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

  1. #1

    وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    سلام
    میخام وقتی که ماوس رو هر کدام از باتونها قرار گرفت توضیحات اون قسمت رو یک لیبل نشان داده شه
    با توجه به اینکه اگه رو باتون کلیک کردیم کار خودشونا انجام بدن یعنی رو رویداد اونها مشکل ایجاد نشه
    ممنون میشم کدشا بهم بگید

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    میتونی از رویداد MouseEnter مربوط به Button استفاده کنی و هر کاری که میخوای انجام بدی
    آخرین ویرایش به وسیله NewFoxStudent : سه شنبه 19 خرداد 1388 در 12:50 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    رویدادهای مربوط به موس برای دکمه رو بررسی کن

  4. #4

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    من از کد زیر استفاده کردم جواب نداد
    اگه میشه راهنماییم کنید




     if (button3.MouseEnter == true)
    label1.Text = "aa";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    دوست عزیز باید در ایونت MouseEnter عملیات موردنظرت را پیاده سازی کنی

    private
    void button3_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = "test";
    }

  6. #6

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز باید در ایونت MouseEnter عملیات موردنظرت را پیاده سازی کنی

    private
    void button3_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = "test";
    }
    ممنون از راهنماییتون
    ولی این کد هم تا روش کلیک نکنی کار را انجام نمیده
    من میخام که وقتی با ماوس رو باتون می ایستی لیبل نمایش داده بشه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    سنندج
    پست
    48

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    دوست عزیز باید در رویداد MouseHover عملیات موردنظرت را پیاده سازی کنی

    privatevoid button3_MouseHover(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = "test";
    }

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    نقل قول نوشته شده توسط fdaliry مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون
    ولی این کد هم تا روش کلیک نکنی کار را انجام نمیده
    من میخام که وقتی با ماوس رو باتون می ایستی لیبل نمایش داده بشه
    من این کد رو تست کردم جواب میده
    همینطور توی رویداد MouseMove هم تست کردم و جواب گرفتم مشکل از جای دیگه ایه
    لطفا کدتون رو بزارید

  9. #9

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    خوب چرا از tooltip استفاده نمیکنی ؟؟

  10. #10

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    من این کد رو تست کردم جواب میده
    همینطور توی رویداد MouseMove هم تست کردم و جواب گرفتم مشکل از جای دیگه ایه
    لطفا کدتون رو بزارید
    نمیدونم شاید کامپیوتر فهمیده تازه کارم میخاد اذیت کنه
    ی رویداد که مربوط به خود باتونه
     private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = "b";
    }
    این کد هم زیرش اضافه کردم

     private void button3_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = "test";
    }
    ولی...

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    دوست عزیز

    یه سر به بخش رویدادهای باتنت بزن . فکر کنم ( مطمئن نیستم ) که شما این کد رو کپی کردی توی کدهات که در نتیجش رویداد مربوطه حاصل نمیشه .
    بهترین کار اینه که یه سر به رویداد مربوطه بزنی و ببینی که رویداد ایجاد شده یا نه ؟
    اگه ایجاد نشده بود ، روی مثلث کنار همون رویداد کلیک کن و از اونجا همون رویداد Button3_click رو انتخاب کن .

    در ضمن کد دوست خوب و عزیزم NewFoxStudent کاملا درسته .

  12. #12

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز

    یه سر به بخش رویدادهای باتنت بزن . فکر کنم ( مطمئن نیستم ) که شما این کد رو کپی کردی توی کدهات که در نتیجش رویداد مربوطه حاصل نمیشه .
    بهترین کار اینه که یه سر به رویداد مربوطه بزنی و ببینی که رویداد ایجاد شده یا نه ؟
    اگه ایجاد نشده بود ، روی مثلث کنار همون رویداد کلیک کن و از اونجا همون رویداد Button3_click رو انتخاب کن .

    در ضمن کد دوست خوب و عزیزم NewFoxStudent کاملا درسته .
    من این کارا را انجام دادم
    مثلث بالا هم زدم و این رویداد تو اونجا وجود داره
    با نام
    button1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    ولی عمل نمیکنه و ماوس رو باتون که میاد انگار نه انگار
    میدونم ایراد از کارمه
    نمیدونم ایراد کجاست
    ممنون از راهنماییتون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه


    button1.MouseHover += button3_MouseHover;

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: وقتی ماوس رو باتون قرار گرفت متن توضیحات رو لیبل حک بشه

    خوب ممکن کدتون رو اینجا بزارید تا ببینیم مشکلش چیه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •