نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    چطوری میشه شماره هر رکورد رو به عنوان ردیف در RowHeader یه گرید نمایش داد
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    بعد از پر کردن دیتاستت، به جدول مربوط به دیتاستی که به گرید وصل کردی یک فیلد اضافه کن

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    نقل قول نوشته شده توسط MH2538 مشاهده تاپیک
    بعد از پر کردن دیتاستت، به جدول مربوط به دیتاستی که به گرید وصل کردی یک فیلد اضافه کن
    چطور این فیلد رو توی RowHeader نمایش بدم منظورم از RowHeader ستون اول گرید

    Picture.JPG

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    ما هنوز منتظریما

  5. #5

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    می توانید از کد زیر استفاده کنید:


    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    dataGridView1.Rows[i].HeaderCell.Value = i.ToString();


  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    کدی که پیشنهاد دادید جواب نمیده
    اگه گرید رفرش بشه یا فیلتری روش انجام بشه همه چیز بهم میریزه یا اصلا نمایش داده نمیشه
    راه دیگه ای نیست؟

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    NewFoxStudent جان سلام
    کد زیر رو تو رویداد CellFormatting دیتاگریدت بنویس :

    DataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    NewFoxStudent جان سلام
    کد زیر رو تو رویداد CellFormatting دیتاگریدت بنویس :

    DataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;
    از شما ممنونم اما این کد هم جواب نمیده
    بخاطر اینکه Cells[0] سلولی هست که من خودم ایجاد کردم من میخوام این مقادیر رو توی RowHeader نمایش بدم اگه به عکسی که گذاشتم نگاه کنید متوجه منظورم میشید
    باز هم ممنونم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    CellFormatting :

    DataGridView.Rows[e.RowIndex].HeaderCell.Value = e.RowIndex + 1;

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    ببخشید دوست خوبم
    من گشتم و این دو تا مورد رو پیدا کردم ، ببین کدوما به دردت می خوره :

    http://bytes.com/groups/net-c/468519...datagridview-c

    http://stackoverflow.com/questions/7...iew-row-header

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش ردیف در ستون ثابت گرید

    نقل قول نوشته شده توسط adinochestva مشاهده تاپیک
    CellFormatting :

    DataGridView.Rows[e.RowIndex].HeaderCell.Value = e.RowIndex + 1;
    اگه اینطوری تغییرش بدیم کار میکنه
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].HeaderCell.Value = (e.RowIndex+1).ToString();


    از همگی تشکر میکنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •