نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قرار دادن ProgressBar جهت لود اطلاعات در VSFlex

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    Question قرار دادن ProgressBar جهت لود اطلاعات در VSFlex

    همانطور كه اساتيد ميدونن براي استفاده از وي اس فلكس
    DataSource = rs
    قرار ميدن حالا من ميخوام زمان لود اطلاعات رو داخل پروگسس بار نشون بدم
    و چون اينجا از فور خبري نيست چيكار بايد بكنم؟

    با تشكر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    Unhappy نقل قول: قرار دادن ProgressBar جهت لود اطلاعات در VSFlex

    حداقل يه راهنمايي

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن ProgressBar جهت لود اطلاعات در VSFlex

    دوست عزیز فکر نمی کنم امکانش باشه



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: قرار دادن ProgressBar جهت لود اطلاعات در VSFlex

    براي اين كار من هميشه از يك پروگرس بار نمايشي استفاده مي كنم. مثل پروگرس بار ويندوز زماني كه مي خواد بالا بياد. با يك فايل avi يا gif

    اما براي يافتن ميزان لود شده ديتابيس مي تونيد از روشي كه در اينجا گفته شده استفاده كنيد. اون پايين هاي صفحه يك نفر با ADODB يه كارايي كرده!
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    Unhappy نقل قول: قرار دادن ProgressBar جهت لود اطلاعات در VSFlex

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    براي اين كار من هميشه از يك پروگرس بار نمايشي استفاده مي كنم. مثل پروگرس بار ويندوز زماني كه مي خواد بالا بياد. با يك فايل avi يا gif

    اما براي يافتن ميزان لود شده ديتابيس مي تونيد از روشي كه در اينجا گفته شده استفاده كنيد. اون پايين هاي صفحه يك نفر با ADODB يه كارايي كرده!
    ممنونم،ولي چيزي دستگيرم نشد !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Tasiyan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    544

    Lightbulb نقل قول: قرار دادن ProgressBar جهت لود اطلاعات در VSFlex

    اينو يكي از دوستان عزيز واسم فرستاد اما متاسفانه با هوشي كه من دارم نتونستم تو برنامم استفاده كنم
    ممنون ميشم اگه دوستان اين كد رو تبديل به پروژه كنن شايد در اين صورت دوزاريم افتاد
    You need to do a few things here:

    1. Use a SELECT COUNT() query to return the number of records.
    2. Set the .Max property after you get the COUNT()
    3. Use a counter variable of Long data type

    Code:
    Private Sub XPButton1_Click()

    Dim lCount As Long
    Dim SQL As String
    Dim rsMain As ADODB.Recordset

    ' Assume cn is already Set = New ADODB.Cnnection and opened

    Set rsMain = New ADODB.Recordset
    SQL = "SELECT COUNT(SomeField) AS MyCount FROM ....."
    rsMain.Open SQL, cn, adOpenKeyset, adLockReadOnly
    If rsMain!MyCount = 0 Then
    rsMain.Close
    Set rsMain = Nothing
    MsgBox "No Records."
    Exit Sub
    Else
    ProgressBar1.Min = 0
    ProgressBar1.Max = rsMain!MyCount
    rsMain.Close

    lCount = 0
    SQL = "SELECT ......"
    rsMain.Open SQL, cn, adOpenForwardOnly, adLockReadOnly

    Do Until rsMain.EOF
    ' Your Code to populate the FlexGrid
    '
    '
    lCount = lCount + 1
    ProgressBar1.Value = lCount
    rsMain.MoveNext
    Loop

    rsMain.Close
    set rsMain = Nothing

    End Sub



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •