نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: قرار دادن عکس در دیتا بیس

  1. #1

    Question قرار دادن عکس در دیتا بیس

    با سلام.
    من یک دیتا بیس اکسس دارم که نوع یکی از فیلد خای آن OLE Object است.
    چه طوری می توانم عکس داخل یک pictureBox را در آن قرار دهم؟
    ونی چه طوری می توانم عکس داخل دیتا ام را داخل pictureBox بریزم؟


  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: قرار دادن عکس در دیتا بیس

    در مورد اکسس اطلاع ندارم ولی توی Sql میتونید با استفاده نوع Binary یا Image و کلاس MemoryStream این کار رو انجام بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •