نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: reset کردت تمام کنترلها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    reset کردت تمام کنترلها

    توی برنامه من یک سری فعالیتها امکان داره چندبار انجام بشه و با انجام این عملیاتها کلی کنترلو تکس باکس و لیبل عوض میشن . یک دستور کلی وجود داره که هر بار که کاربر باز خواست دوباره اون کارو انجام بده همه ی چیزرو صفر کنه . متغیرهارو صفر کنه . تکیت باکسارو خالی کنه . . . .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: reset کردت تمام کنترلها

    دوست عزيز شما ميتونی از راه زير به تک تک کنترل های صفحه دسترسی پيدا کنی !
    من از همين راه برای ريست کردن فيلد های برنامه هم استفاده ميکنم:

    foreach (Control c in this.Controls)
    {
    if (!(c is Button))
    c.ResetText();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: reset کردت تمام کنترلها

    نقل قول نوشته شده توسط hamid67fathi مشاهده تاپیک
    دوست عزيز شما ميتونی از راه زير به تک تک کنترل های صفحه دسترسی پيدا کنی !
    من از همين راه برای ريست کردن فيلد های برنامه هم استفاده ميکنم:

    foreach (Control c in this.Controls)
    {
    if (!(c is Button))
    c.ResetText();
    }
    من متوجه نشدم
    مو سی شارپ کار میکنم
    می خوام همه ی لیبلاوتکست باکسام صفر شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: reset کردت تمام کنترلها

    این کد همه labelها و textboxها را روی فرم خالی میکند(شما با توجه به کد میتونی هر کنترل دیگه ای رو دستکاری کنی)

                foreach (Control c in this.Controls)
    {
    if (c is Label || c is TextBox)
    c.Text="";
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: reset کردت تمام کنترلها

    نقل قول نوشته شده توسط navid1n2000 مشاهده تاپیک
    من متوجه نشدم
    مو سی شارپ کار میکنم
    می خوام همه ی لیبلاوتکست باکسام صفر شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    کدی که نوشتم هم در زمان سی شارپ هست و تکست همه کنترل ها به جز باتن هارو خالی ميکنه !!
    در دستور if ميتونيد نوع کنترل ها رو کنترل کنيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •