نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی در باره FarsiMessageBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    راهنمایی در باره FarsiMessageBox

    میشه در مورد FarsiMessageBox منو راهنمایی کنین . که چجوری میشه ازش استفاده کرد و . . .
    یک سری اطلاعات کلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: راهنمایی در باره FarsiMessageBox

    فک کن شما باید فایل DLL اش رو داشته باشی.
    رو پروژه ت راست کلیک میکنی و Add Reference رو میزنی و اون فایل dll رو از تب Browse به پروژه ت اضافه میکنی. بعد اسم اون فایل میشه یه name space که با نوشتن اسم اون فایل و بعد "." میتونی از کلاس مورد نظر استفاده کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: راهنمایی در باره FarsiMessageBox

    ممنون
    شما فایل dll ش رو دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب و هوا
    پست
    73

    نقل قول: راهنمایی در باره FarsiMessageBox

    با سلام دوست عزیز
    برای اضافه کردن این فایل روی نام پروژه در پنجره solution راست کلیک کن و گزینه add refrence رو انتخاب کنت و فایل مورد نظر رو از سر برگ Browse به برنامه اضافه کن بعد اضافه کردن به برنامه کد زیر رو بنویس


    FMessegeBox.FarsiMessegeBox.Show("اطلاعات با موفقیت ثبت شد", "پیغام", FMessegeBox.FMessegeBoxButtons.OkCancel, FMessegeBox.FMessegeBoxIcons.Information);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: راهنمایی در باره FarsiMessageBox

    به این لینک ها تو همین سایت یه سری بزن :
    https://barnamenevis.org/showth...B1%D8%B3%DB%8C
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=728313

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •