نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چرا این اسکریپت توی فایر فاکس درست اجرا نمیشه؟

  1. #1

    چرا این اسکریپت توی فایر فاکس درست اجرا نمیشه؟

    کد html زیر رو در نظر بگیرید...
    کد HTML:
    <div style="display: block; text-align: center;">
    <img id="img" style="border:1px dotted yellow; position:absolute; display:none;" />
    </div>
    <div id="div_url" onMouseOver="show_img('img_url')" onMouseOut="
    document.getElementById('img').style.display = 'none';
    " style="border: 1px dashed white; margin: 10px; padding: 10px;" dir="rtl">
    <a href="img.jpg" ID="img_url" >Click</a>
    <p style="text-indent: 10px">
    <Label ID="Label1">description</asp:Label>
    </p>
    </div>

    اسکریپت زیر برای اون نوشته شده که یک کنترل ایمیج هنگام وارد شدن ماوس روی دیو در کنار پوینتر ماوس ظاهر شود.
    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    function move_img()
    {
    var temp = document.getElementsByTagName('body')[0].clientWidth;
    document.getElementById('img').style.top = event.clientY + "px";
    document.getElementById('img').style.right = temp - event.clientX + 50
    document.getElementById('img').style.right += "px"
    }
    
    function show_img(obj)
    {
    document.getElementById('img').src = document.getElementById(obj).href;
    document.getElementById('img').style.display = 'inline';
    }
    document.onmousemove=move_img;
    </script>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: چرا این اسکریپت توی فایر فاکس درست اجرا نمیشه؟

    فایرفاکس خاصیت src رو نمیشناسه توی getElementById ، منم نفهمیدم مشکلش چیه.
    کسی اگه میدونه بگه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: چرا این اسکریپت توی فایر فاکس درست اجرا نمیشه؟

    سلام.

    این رو امتحان کنید:
    var elm = document.getElementById('img');

    window.onload = function() {
    (window.ActiveXObject) ? document.onmousemove=move_img : document.addEventListener("mousemove", move_img, false);
    };

    function move_img(e) {

    var x = 0, y = 0;

    if (window.ActiveXObject || window.opera) {
    x = (event.clientX + 5) + document.body.scrollLeft;
    y = (event.clientY + 20) + document.body.scrollTop;
    } else {
    x = (e.pageX + 5);
    y = (e.pageY + 50);
    }

    var temp = document.body.offsetWidth;
    elm.style.top = y + "px";
    elm.style.right = (temp - x) + 'px';
    }

    function show_img(obj) {
    elm.src = document.getElementById(obj).href;
    elm.style.display = 'inline';
    }

  4. #4

    نقل قول: چرا این اسکریپت توی فایر فاکس درست اجرا نمیشه؟

    سلام
    من هم يك اشكال عجيب توي فايرفاكس دارم كه قالب سايت رو نشون مي ده ولي محتواي سلول وسط رو نشون نمي ده !!!
    خيلي عجبيه ها!IE كاملا درست نشون مي ده.
    قالب با دو تا دستور در بالا و پايين سلول include‌شدن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •