نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

  1. #1

    مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    با سلام این یه برنامه ی کوچیک ماشین حسابه ولی مثل این میمونه که اصلا کدی نوشته نشده (جواب نمیده) لطفا بگید مشکلش چیه ؟
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله user68 : یک شنبه 24 خرداد 1388 در 13:23 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    سلام

    دوست من این کد اصلا کامپایل نمیشه (چه برسه به اجرا).
    جاهای مختلف ایراد میگریه که بهتره یک نگاه بندازی (البته ایراد ها ساده است برای همین به اونها اشاره نمی کنم).
    در ضمن کد،بسیار نامنظم نوشته شده که اینطور برنامه نویسی رو اصلا توصیه نمی کنم (هرچه بنرامه نامرتب تر باشد خطا یابی و درک آن سخت تر است).

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    با سلاممن نمیدونم چه طور شما میگید که اجرا نمیشه برای خود من اجرا میشه بدون هیچ خطایی!!در ضمن من این برنامه رو از یه پروژه که از همین سایت گرفتم نوشتم و به نظرم هیچ نامنظمی نداره!!از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند.

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    دوست عزیز روی سیستم من هم 21 خطا داره! همه خطاها پیش پا افتاده هستند خطاهاشو میذارم
    چند جا توی دستور if به جای == از = استفاده کردی که ...
    یه جا کد زیر رو نوشتی

    textBox1.TabIndext += "0";
    //Correct
    textBox1.Text += "0";


    using زیر رو باید اضافه کنی (کلاس Operations)

    using System.Windows.Forms;


    textBox_output همچین تکست باکسی نداری (همون textBox1 باید بذاری) (خط 232)

    تعریف متغیر اولت رو تغییر بده توی کلاس (Operations )

    private double result;
    //Correct
    static double result;

    با انجام کارهای بالا تازه برنامه اجرا میشه!!

  5. #5

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    با سلام
    یکم مرتبش کردم!! خواهشن دوستان کمک کنید من فقط امروز رو وقت دارم.

  6. #6

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    خیلی ممنون از اینکه خطاها رو گفتید ولی نمیدونم چرا با اینکه این خطا ها رو داشت بازم اجرا میشد ولی حالا چرا کدهای نوشته شده جواب نمیده مثل اینکه کدی نوشته نشده. به نظرم ساختار برنامه منطقیه و نباید مشکلی داشته باشه.در ضمن این قسمت برای چیه؟
    من فکر میکردم اینا رو خود #c اضافه میکنه!!
    using System.Windows.Forms;

  7. #7

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    زمانی که یه کلاس جدید درست میکنید اون Using رو خودش نمیذاره و چون شما توی کلاستون از MessageBox استفاده کردید باید اضافه بشه.

    توی ساختار Switch Case (توی رویداد کلیک =) برای هر Case خط زیر رو بنویسید

    textBox1.Text = Convert.ToString(operations.getResult());


    یه مشکل دیگه ای هم که داره اینه که شما وقتی یکی از عملگرها رو فشار میدید (+ - * /) محاسبه بر اساس این عملگر انجام میشه در حالی که باید بر اساس عملگر قبلی انجام بشه. یه مثال میزنم
    فرض کنید میخواید محاسبه زیر رو انجام بدید
    a + b * c
    شما اول عدد a رو می نویسید بعد عملگر + رو میزنید و عدد b رو می نویسید وقتی عملگر * رو فشار میدید باید نتیجه جمع حساب بشه و در c ضرب بشه ، در حالی که برنامه شما a * b رو به جای a + b حساب میکنه.

  8. #8

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟(جواب نمیده)

    خیلی ممنون از راهنمایی که کردی حالا که اون ماشین حساب اصلی رو تست کردم دیدم اونم جواب نمیده و کلا کدش اشتباهه الا دارم کدای یه ماشین حساب دیگه رو بررسی میکنم تا ببینم چیزی دستگیرم میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •