نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از Datagried

  1. #1

    استفاده از Datagried

    با سلام
    وقتی با ویزارد من greidرا به دیتا بیس وصل می کنم و binding navagate را هم به اونا وصل می کنم همه تغییرات در greid را که وارد می کنم در دیتا ست ذخیره ولی وارد دیتابیس نمی شه ؟باید چه کدی بنویسم تا okبشه؟
    با تشکر از زحمات شما

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: استفاده از Datagried

    خوب معلومه شما باید با استفاده از یه table adapter اطلاعاتت رو وارد database کنی. میدونم منظور شما دقیقا چی هست که بطور مستقیم تغییرات رو دیتابیس اعمال بشه ولی فک نکنم چنین امکانی وجود داشته باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: استفاده از Datagried

    پرسشت پرسش من هم بود ولي هرچه وقت گذاشتم و جستجو كردم چيزي پيدا نكردم. نه در سايتهاي فارسي و نه در سايتهاي انگليسي.
    فكر كنم بهتر باشه از button و كد نويسي استفاده كني.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از Datagried

    با سلام
    ببینید من می خواهم وقتی با ویزار به گرید وصل می شوم و اطلاعات جدول را نمایش میده بتونم با خود گرید کل اطلاعات را ویرایش و یا اظافه کنم که میشه این کارا کرد ولی وقتی که اضافه یا ویرایش می کنم بعد از بستن فرم و اجرا کردن مجدد آن تغییرات من اعمال نشده است

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: استفاده از Datagried

    این لینک رو ببینید
    http://www.barnamenevis.org/sh...CommandBuilder

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: استفاده از Datagried

    من که درست متوجه نشدم ولی فکر کنم باید بعد از تغییرات ، ذخیره کنی بعد برنامه رو ببندی.

  7. #7

    نقل قول: استفاده از Datagried

    سلام
    من از لینکی که گذاشتید چیزی متوجه نشدم
    من فقط دستوری را می خواهم که بشه اطلاعاتی را که وارد گرید کردم آپدیت بشه و وارد بانک شود.

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: استفاده از Datagried

    معرفی اشیا از کلاسهای مورد نیاز
    کد:

    SqlConnection sqlConnection = new SqlConnection("Data Source=100.10.1.5;Initial Catalog=Attendence;Integrated Security=False;User ID=sa;Password=master");
    SqlCommand sqlCommand;
    SqlDataAdapter adapter;
    DataTable DT;


    انتقال اطلاعات به DataTable و نمایش اون توی گرید
    کد:

    string sqlCmd = "Select * From Personel";
    sqlCommand = new SqlCommand(sqlCmd, sqlConnection);
    adapter = new SqlDataAdapter(sqlCommand);
    DT = new DataTable("Personel");
    adapter.Fill(DT);
    dataGridView1.DataSource = DT;


    ثبت تغییرات ایجاد شده در بانک

    کد:


    sqlCommand = new SqlCommand("Select * From Personel", sqlConnection);
    SqlCommandBuilder sqlCmdBuilder = new SqlCommandBuilder(adapter);
    adapter.SelectCommand = sqlCommand;
    adapter.InsertCommand = sqlCmdBuilder.GetInsertCommand(true);
    adapter.UpdateCommand = sqlCmdBuilder.GetUpdateCommand(true);
    adapter.DeleteCommand = sqlCmdBuilder.GetDeleteCommand(true);
    adapter.Update(DT);


    با کد بالا اگه کاربر یک ردیف به گرید اضافه کنه یا حذف کنه و یا تغییری توی یک ردیف ایجاد کنه تمام این تغییرات با هم توی بانک اعمال میشه

    البته لازم به توضیح که در صورتی که ردیفی از گرید حذف بشه و اون رکورد توی یه جدول دیگه استفاده شده باشه (منظورم همون کلید خارجی) در این صورت موقع Update باید اون رو هم کنترل کنی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: استفاده از Datagried

    دوست عزیز اگه از SQLExpress استفاده می کنی ، یک بار برنامه رو از روی فایل exe واقع در پوشه bin\debug اجرا کن و داده ها رو تغییر بده و ثبت کن . بعد فرم رو ببند و دوباره برنامه رو از روی فایل exe اجرا کن و بررسی کن که آیا تغییرات قبلی به پایگاه داده اعمال شده یا نه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •