نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بهمریختن ستون های gridview در هنگام نمایش نتیجه select

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    33

    بهمریختن ستون های gridview در هنگام نمایش نتیجه select

    با سلام
    من یک gridview دارم که نتیجه یک select را به آن bind کرده ام. عنوان ستون ها هم در store procedure مشخص شده است. بعد از اجرا اگر ستون چند کلمه اییباشد هر کلمه را در یک خط(زیر هم) نشان میدهد. محتوای ستون ها هم همین مشکل را دارد.اگر برای هر ستون در propertise آن در قسمت headeStyle مشخصه wrapرا false کنم مشکل حل میشوداما مسئله اینجاست که تعداد ستونها مشخص نیست و من در کدنویسی مجبورم تک تک ستونها را تنظیم کنم.شما راه حل دیگری ندارید؟ در واقع نمی خوام خطها بشکنند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: بهمریختن ستون های gridview در هنگام نمایش نتیجه select

    سلام . بنظرم با فالس کردن خصوصیت Wrap از RowStyle گریدویو نیازی به تنظیم تک تک ستون ها نباشه .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    33

    نقل قول: بهمریختن ستون های gridview در هنگام نمایش نتیجه select

    نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    سلام . بنظرم با فالس کردن خصوصیت Wrap از RowStyle گریدویو نیازی به تنظیم تک تک ستون ها نباشه .

    با تشکر از جوابتون
    من این راه رو هم امتحان کردم اما جواب نمیده ! این مشکل به نظر غیر معمول میاد. برای دسترسی به صورت تک به تک هم یه مشکل وجود داره و اونم اینه که بعد از bind کردن data table به gridview ستونها را نمیشناسه. در واقع درست هم عمل میکنه چون در ابتدا gridview خالی است.
    کد زیر ارتباط gridview با پایگاه داده را نشان میدهد.

    SqlConnection conn = newSqlConnection();
    conn.ConnectionString = ConString;
    SqlCommand comm = newSqlCommand("search_mess", conn);
    comm.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    comm.Parameters.AddWithValue(
    "@w", w);
    DataTable dt = newDataTable();
    adab.Fill(dt);
    grvMessPro.DataSource = dt;
    grvMessPro.DataBind();

    ممنون میشم اگه کمکم کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: بهمریختن ستون های gridview در هنگام نمایش نتیجه select

    این راه رو امتحان کردین ؟ حدس میزنم با این روش درست بشه .

    Protected Sub GridView1_RowDataBound(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewRowEventArgs) Handles GridView1.RowDataBound
    For i As Integer = 0 To e.Row.Cells.Count - 1
    e.Row.Cells(i).Wrap = False
    Next
    End Sub

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    33

    نقل قول: بهمریختن ستون های gridview در هنگام نمایش نتیجه select

    نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    این راه رو امتحان کردین ؟ حدس میزنم با این روش درست بشه .


    Protected Sub GridView1_RowDataBound(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewRowEventArgs) Handles GridView1.RowDataBound

    For i As Integer = 0 To e.Row.Cells.Count - 1
    e.Row.Cells(i).Wrap = False
    Next
    End Sub
    با سلام
    این راه جواب داد . واقعا از لطفتون ممنونم. خیلی کمک بزرگی کردید.چند روزه که حسابی گرفتارشم. از این تابع استفاده کرده بودم ولی کدهای پیچیده در اون نوشته بودم.
    براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •