نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ايجادرديف درDataGridView

  1. #1

    ايجادرديف درDataGridView

    چگونه مي توان يك ستون درDataGridViewايجادكردكه دراين ستون باتوجه به تعدادرديفهاي كه ازبانك اطلاعاتي گرفته مي شود(بصورت پويا)درهردفعه شماره رديف رابراي هررديف به ما نشان دهد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: ايجادرديف درDataGridView

    منظورتون این هست که ستون ردیف به بانک متصل نباشه؟

  3. #3

    نقل قول: ايجادرديف درDataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط asefy2008 مشاهده تاپیک
    منظورتون این هست که ستون ردیف به بانک متصل نباشه؟
    بله مي خواهم متصل نباشد وهردفعه ديتاگريدرانمايش مي دهم به تعدادرديفها ازيك تاآخرين رديف شماره رديفهامرتب نمايش داده شود

  4. #4

    نقل قول: ايجادرديف درDataGridView

    متغیر i ردیف شما در دیتا گرید میشه

    _Command = new OleDbCommand();
    _Command.Connection = _Connection.strConnection;
    _Command.CommandText = "Select * From tbl_Students";
    Data_Reader = _Command.ExecuteReader();
    int i = 0;

    dbg_Students.Rows.Clear();
    dbg_Students.ColumnCount =3;
    while (Data_Reader.Read())
    {
    dbg_Students.Rows.Add(new object[] { (++i).ToString(),Data_Reader[0], Data_Reader[1], Data_Reader[2] });
    }
    Data_Reader.Close();



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: ايجادرديف درDataGridView

    تو CellFormatting گریدت این رو بنویس:
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: ايجادرديف درDataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط asefy2008 مشاهده تاپیک
    تو CellFormatting گریدت این رو بنویس:
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;
    دوست عزیزمن قبلا این سوال رو پرسیدم و فکر میکنم شما همین جواب رو برای من ارسال کردید اگه درست خاطرم باشه
    برای این کار باید کد شما رو یه کم تغییر بدیم

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = (e.RowIndex + 1).ToString();

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: ايجادرديف درDataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    دوست عزیزمن قبلا این سوال رو پرسیدم و فکر میکنم شما همین جواب رو برای من ارسال کردید اگه درست خاطرم باشه
    برای این کار باید کد شما رو یه کم تغییر بدیم

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = (e.RowIndex + 1).ToString();
    اون سوال رو دوستمون سون جواب داد و در مورد rowheader بود اون جا باید اون کار رو انجام می دادید(یعنی.ToString() انجام می دادید) ولی اینجا فکر نکنم نیاز باشه یعنی تا اونجایی که من یادم هست چون من الان رو کامپیوترم سی شارپ ندارم .
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •