نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

  1. #1

    Question چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    يعني وقتي برنامه رو بستيم مقادير تغيير نكنه؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    سلام
    اگر منظورتان این هست که وقتی editbox را تغییر دادید و از برنامه خارج شدید به هنگام اجرای مجدد محتوای textbox همان مقدار قبلی باشد باید شما موقعیت text را در فایل اجرای تغییر و یا update کنید.
    ولی میتوانید از یک فایل رابط استفاده کنید یعنی داده را در فایل قرار داده و بعد از فایل بگیرید.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    تشكر از پاسختون . مي تونيد يه مثال بزنيد
    update ؟ چطوري؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    سلام
    دوست گرامی Update شاید عملی هم نباشد.
    ولی الگوریت این هست.
    1- فایل exe را باز کنید.
    2- متنی را که داخل tetbox هست را در فایل باز شده بالا جستجو کنید.
    3- اگر پیدا کردید متن جدید را در فایل exe یا همان فایل باز شده قرار دهید.
    4 - فایل را ببندید.
    تابع زیر را برای این کار استفاده کنید.

    LngType Replace(char *filename, char *oldtext, char *newtext, int len int repcount = 1)
    {
    FILE *fp;
    int c=0;
    long s, FirstOffset;
    char buf[100];
    FirstOffset = 0;
    fp = fopen( filename, "rb+");
    if( fp==NULL ) return c;
    else
    {
    s = (LngType)ftell(fp);
    fread( buf, len, 1, fp);
    while( !feof(fp) )
    {
    if( memcmp( buf, oldtext, len) == 0 )
    {
    if( FirstOffset == 0 ) FirstOffset = s;
    C++‎;
    fseek( fp, s, 0);
    fwrite( newtext, len, 1, fp);
    s+=len;
    fseek( fp, s, 0);
    fread( buf, len, 1, fp);
    }else
    {
    if( c == repcount && repcount != 0 ) break;
    memcpy( buf, &buf[1], len-1);
    buf[len-1] = (char )getc(fp);
    s++;
    }
    }
    }
    fclose(fp);
    return FirstOffset;
    }

  5. #5

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    ممنون دوست عزيز

  6. #6

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    راه ديگه اي نداره ؟؟

  7. #7

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    برنامه يه فروشگاه هست كه قيمتهاي توي textbox رو ميخاد تغيير بده چطوري وقتي تغيير داد همون قيمتها ثابت بمونه .از طريقه xml راهي داره؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    چرا از دیتابیس استفاده نمی کنی

  9. #9

    نقل قول: چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟

    من ميخام خاصيت text يه textbox رو ذخيره كنم مثلا قيمت يه كالا رو تغيير بدم و وقتي تغيير دادم اون قيمت ثابت بمونه و وقتي برنامه رو بستمو باز كردم اون قيمت تغيير نكرده باشه به حالت اول

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •