نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در اتصال به دیتابیس

  1. #1

    مشکل در اتصال به دیتابیس

    سلام
    من این اسکریپت رو نصب کردم و سیستم مدیریتش به خوبی کار میکنه اما صفحه اصلی سایت ارور های زیر رو داده

    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'vooria'@'localhost' (using password: YES) in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 17

    Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'hesabdar'@'localhost' (using password: NO) in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 18

    Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 18

    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'hesabdar'@'localhost' (using password: NO) in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 32

    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 32

    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'hesabdar'@'localhost' (using password: NO) in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 33

    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 33

    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 33

    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'hesabdar'@'localhost' (using password: NO) in /home/hesabdar/public_html/niaz/myconnect.php on line 40

    خواهشمندم کمکم کنید فکر میکنم این کد مربوط به فایل ایندکس و کدهای داخلش باشه که برای راهنمایی شما برای کمک به من کدهای اول صفحه فایل ایندکس به صورت زیر است
    <?php
    include_once "myconnect.php";
    include_once "../styles.php";

    $config=mysql_fetch_array(mysql_query("select * from sbclassified_config"));
    $pwd="";
    $sql = "SELECT * FROM sbclassified_admin" ;
    $rs_query=mysql_query($sql);
    if ( $rs=mysql_fetch_array($rs_query) )
    {
    $pwd=$rs["pwd"];
    }
    ?>
    <!--<style type="text/css">

    .maintablestyle {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-weight: normal;

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس

    ای کاش سوال خودتون رو در بخش php مطرح میکردید , اینطوری زودتر جوابتون رو میگرفتین ...

    محتوای فایل myconnect.php چیه ؟ احتمالا مورد از اینجا می باشد .

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •