نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ComboBox.SelectedValue

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    128

    Question ComboBox.SelectedValue

    سلام
    من دو تا combo دارم که اونا تو لود صفحه از دیتابیس پر میشن .
    و اولی اگه رو هر گزینه ای هست دومی بر اساس کلید اصلی اولی از یه جدول دیگه پر می شه.
    حالا مشکلم سر دفعه اوله چون تو دفعه اول ComboBox1.SelectedValue رو نمیشناسه و مقدار اون با System.Data.DataRowView پر میشه و حتما لازمه که مقدار گزینه اولی که تا صفحه بالا میادو داشته باشم.تو بقیه موارد درست کار میکنه یعنی اگه تو کومبوی اول یه گزینه انتخاب کنم selectedvalue به من نشون میده.مرسی از راهنماییتون

  2. #2

    نقل قول: ComboBox.SelectedValue

    خب بعد از اینکه کمبو اول رو پر کردی اولین آیتم رو انتخاب کن

    comboBox1.SelectedIndex = 0;

    با این کار رویداد comboBox1_SelectedChange صدا زده میشه و کمبو دوم هم پر میشه. به این ترتیب دیگه نیازی نیست توی لود برنامه کمبو دوم رو دستی پر کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    128

    نقل قول: ComboBox.SelectedValue

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    خب بعد از اینکه کمبو اول رو پر کردی اولین آیتم رو انتخاب کن

    comboBox1.SelectedIndex = 0;
    با این کار رویداد comboBox1_SelectedChange صدا زده میشه و کمبو دوم هم پر میشه. به این ترتیب دیگه نیازی نیست توی لود برنامه کمبو دوم رو دستی پر کنی.
    این کار هم انجام دادم اما بازم واسه دفعه اول توی زیر برنامه ی:
     private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)

    combobox1.selectedvalue رو نمیشناسه
    ؟

  4. #4

    نقل قول: ComboBox.SelectedValue

    خب چرا از خاصیتهای دیگه استفاده نمیکنید؟ برای بدست آوردن مقدار انتخاب شده میتونید از خاصیتهای زیر استفاده کنید

    comboBox1.SelectedItem.ToString()
    comboBox1.Text

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    128

    نقل قول: ComboBox.SelectedValue

    آخه حتما باید selectedvalue باشه چون میخوام بر طبق اون دستور sql بزنم و با id اون کار دارم نه با text اون حتی selectedindex هم به دردم نمی خوره چون ممکنه با selectedvalue یکی نباشه.فقطم سر اولین بار مورد دارم یعنی هیچ راهی نداره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •