نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال داده ها از لايه UIL به BLL با استفاده از Generic

  1. #1

    انتقال داده ها از لايه UIL به BLL با استفاده از Generic

    سلام

    بچه ها ميشه يه مثال بزنيد:
    انتقال داده ها از لايه UIL به BLL با استفاده از Generic

  2. #2

    نقل قول: انتقال داده ها از لايه UIL به BLL با استفاده از Generic

    سلام دوست عزیز
    لطف کنید کمی بیشتر توضیح بدید.
    از چه روشی برای کار کردن با داده ها استفاده می کنید؟
    ...
    موفق باشید./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3

    نقل قول: انتقال داده ها از لايه UIL به BLL با استفاده از Generic

    از چه روشی برای کار کردن با داده ها استفاده می کنید؟
    سلام
    روش خاصي ندارم textbox يا combobox يا ... رو به صورت ارگومان به لايه بعدي انتقال مي دم و در اونجا درون متغيرهايي ميريزم.
    ولي مي گن اين روش صحيح نيست.يه نفر بهم گفت از arraylist استفاده كن كه من بلد نيستم.يه نفر ديگه گفت اين كار بهتره با generic انجام بشه كه اونم بلد نيستم.
    حالا اگه ميشه روش انتقال با generic رو به من ياد بديد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: انتقال داده ها از لايه UIL به BLL با استفاده از Generic



    public List<Contractor> getContractor()
    {
    IDatabase x = new Methods("SELECT x FROM XX");
    SqlDataReader Reader = (SqlDataReader)x.ExecuteReader();

    return (List<Contractor>)DatabaseToContractor(Reader);

    }


    که کلاس Contractor می تونه به صورت زیر باشه



    [DataContract()]
    public class Customer
    {

    private string _firstName;
    private DateTime _dateOfBirth;
    private DateTime _someOtherDate = DateTime.Now;
    private bool _isDirty = true;

    [DataMember]
    public string FirstName
    {
    get { return _firstName; }
    set { _firstName = value; }
    }

    private DateTime DateOfBirth
    {
    get { return _dateOfBirth; }
    set { _dateOfBirth = value; }
    }

    [DataMember(IsRequired=true)]
    private DateTime SomeOtherDate
    {
    get { return _someOtherDate; }
    set { _someOtherDate = value; }
    }

    public bool IsDirty
    {
    get { return _isDirty; }
    set { _isDirty = value; }
    }

    }


    حالا شما می تونید List<Customer> تعریف کنید

    با تشکر از adinochestva,majid325

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •