نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    با سلام
    من دو فرم دارم form1 و form2 در فرم يك ، تكس باكس textbox1 را دارم و در فرم دوم textbox2 . در فرم يك ، فرم دوم را صدا مي زنم و در فرم دوم يك button دارم .مي خواهم وقتي روي اين button كليك كردم متن داخل تكس باكس دوم كه در فرم دوم است به تكس باكس اول در فرم يك انتقال پيدا كند لطفا راهنمائي نمائيد براي اين كار چه دستوراتي و چه كدي بايد بنويسم. با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    به نظر میاد که منظور شما از فرم همون فرم های ویندوزی باشه..
    برای انتفال اطلاعات بین این فرم ها از delegate استفاده میکنن..
    اگه این سوال رو در بخش C#‎ مطرح کنید دقیق تر بهتون جواب میدن( البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم)

  3. #3

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    میتونی از Seasion استفاده کنی
    توی صفحه دوم

    Session.Add("SessionName", textBox2.Text);
    و در صفحه اول

    textBox1.Text = Session["SessionName"].ToString()

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    سلام
    دوست عزيز منظور من همان صفحه وب است نه فرم ويندوز .فرمايشات حضرتعالي صحيح است در صورتي كه فرم ويندوزي بود بايد در قسمت سي شارپ مطرح مي كردم ولي منظور من صفحات وب است .ببخشيد اگه صحيح ننوشته بودم. لطفا راهنمايي فرمائيد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    براي اينكه مقدار وارد شده در يك TextBox را به صفحه ديگري پاس دهيم به صورت زير عمل مي كنيم.
    · ابتدا در صفحه اول، (مثلاً Default.aspx) يك كنترل TextBox ايجاد كنيد.
    · در صفحه دوم، (مثلاً Request.aspx) يك كنترل Label ايجاد كنيد.
    حال در محيط كد نويسي صفحه دوم، در قسمت Page_Load كد زير را وارد كنيد.

    ("Label1.Text = Page.Request.Form.Get("TextBox1





    منبع سايت برنامه نويس


  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران - جنوب شهر
    پست
    75

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    منم پیشنهاد میکنم از session استفاده کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    نقل قول نوشته شده توسط karim orooji مشاهده تاپیک
    براي اينكه مقدار وارد شده در يك TextBox را به صفحه ديگري پاس دهيم به صورت زير عمل مي كنيم.
    · ابتدا در صفحه اول، (مثلاً Default.aspx) يك كنترل TextBox ايجاد كنيد.
    · در صفحه دوم، (مثلاً Request.aspx) يك كنترل Label ايجاد كنيد.
    حال در محيط كد نويسي صفحه دوم، در قسمت Page_Load كد زير را وارد كنيد.

    ("Label1.Text = Page.Request.Form.Get("TextBox1





    منبع سايت برنامه نويس

    سلام دوست عزیز
    من به این کد که دوستمون مطرح کرد نیاز دارم کد شما رو هم امتحان کردم منتها جواب نداد
    من توی صفحه اول یه textbox و button گذاشتم و در صفحه دوم یه label گذاشتم توی tag form صفحه اول متد post و action به صفحه دوم رو مشخص کردم و در page load صفحه دوم کد شما رو نوشتم منتها جواب نگرفتم میشه ایراد کار من رو توضیح بدید و من رو راهنمایی کنید
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    اين موضوع قبلا تو سايت بحث شده
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=177500

    اين هم يه نمونه برنامه
    ضمیمه 36421

  9. #9

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    بهترین راه استفاده از cross page هستش
    اگه برای فراخوانی فرم دوم از server.taransfer به جای server.redirect استفاده کنی با previouspage می تونی از findcontrol برای پیدا کردن کنترل های داخل فرم مبدا استفاده کنی

  10. #10

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    این مشکل تو #c چجوری حل میشه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    چرا کسی استفاده از کوئری استرینگ را پیشنهاد نداد ؟

    این حط کلمه Ali را میفرسته به صفحه بعد


    Response.Redirect("Edit_news.aspx?Id=" +"ali");


    در صفحه بعد هم میتونی اینحوری بگیریش


    Request.Params["Id"].ToString()

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    نقل قول نوشته شده توسط majnun مشاهده تاپیک
    چرا کسی استفاده از کوئری استرینگ را پیشنهاد نداد ؟

    این حط کلمه Ali را میفرسته به صفحه بعد


    Response.Redirect("Edit_news.aspx?Id=" +"ali");


    در صفحه بعد هم میتونی اینحوری بگیریش


    Request.Params["Id"].ToString()
    خیلی جاها بخاطر مسایل امنیتی نمیشه این کار رو کرد و استفاده از queryString به این شکل seo سایت خیلی میاره پایین

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    خیلی جاها بخاطر مسایل امنیتی نمیشه این کار رو کرد و استفاده از queryString به این شکل seo سایت خیلی میاره پایین
    خب میشه کوئری استرینگ را رمز نگاری کرد با یه الگوریتم ساده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    نقل قول نوشته شده توسط majnun مشاهده تاپیک
    خب میشه کوئری استرینگ را رمز نگاری کرد با یه الگوریتم ساده
    انوقت با SEO سایت تو موتورهای جستجو چه می کنید ؟؟؟

    باید تا اونجا که میشه استفاده از Query string رو تو سایت کم کرد تا نتایج بهتری در موتور های جستجو بدست آورد

    حالا شما می خواین رمزش کنید ؟؟؟؟
    بعدشم رمز ها خیلی راحت قابل شکستن هستند مگر اینکه یک طرفه باشن که دیگه بدرد این کاربرد نمی خورن

  15. #15

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    این روش مثل استفاده از session هاست

    مثلا من می خوام با کلیک روی دکمه اطلاعات textbox1 رو بفرستم به صفحه ی دوم توی صفحه ی مبدا این کد رو در رویداد button1_click می نویسیم

    Context.Items.Add("t1",TextBox1.Text );
    Server.Transfer("default2.aspx");


    بعدش توی صفحه ی مقصد این کد رو می نویسیم

     Label1.Text = Context.Items["t1"].ToString();  

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    شما هم میتونید مقدار رو از طریق Get یا post یا هم کوکی و یا سشن استفاده کنید.
    و مقدارو در صفحه بعد بگیرید.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار moslem68
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    windows Server2008
    پست
    37

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    تحت ویندوز
     Form2 frm = new Form2(textBox1.Text);
    frm.Show();


    public Form2(string strTextBox)
    {
    InitializeComponent();
    label1.Text = strTextBox;
    }

  18. #18

    نقل قول: انتقال داده داخل تكس باكس بين دو فرم

    یکی از راه ها استفاده از کوکی هست که یک حافظه در مرورگر کاربر شماست (سمت کلاینت) و راه دیگر استفاده از session هست که در وب سرور ذخیره میشه و امن ترین راه برای ذخیره سازی داده های حساس و مهم است. به عنوان مثال معمولا اطلاعات authentication و authorization که مربوط به لاگین به سیستم و دسترسی به صفحات خاص هست با استفاده از session هندل می شود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •