نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    سلام من میخوام خاصیت Movie از Shockwave Flash object رو برابر با فایلی قرار بدم که به سولوشن اضافه کرده ام. آیا همچین کاری امکان داره؟
    ممنون
    عکس سولوشن

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    سلام.
    بله میشه.
    اینم یه روشش كه خودم استفاده میكنم هرازگاهی!

    System.IO.Stream MovieStream = System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly().  GetManifestResourceStream("CharSoogh.Embedded_Movi  es.kebrit3.swf");
    scoreBoard.PutMovieFromStream(MovieStream);


    توضیح اینكه باید فایل فلشت رو Embed انتخاب كنی.

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    خیلی ممنونم
    اما من با اون کد Scoreboard مشکل پیدا کردم.چیه؟
    من از Shockwave Flash Object استفاده کردم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    سلام
    من یادم نبود اینو! من از كامپوننت f-in-box استفاده میكنم.
    scoreBoard یك شی ء از كامپوننت Flash Player شما هست. حالا یا shockWave یا هر كامپوننت مشابه دیگه.

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    بازم ممنونم از توجه شما
    من کمپوننتی که گفتید رو پیدا نمی کنم
    از ShockWave Flash Object استفاده کردم که متدی به اسم PutMovieFromStream نداره.یه خاصیت Movie داره که از نوع String هستش و توی اون باید مسیر فایل فلش رو داد.
    لطفا بازم راهنمایی کنید
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    بازهم سلام.
    این هم از نمونه. از هر چی توضیح بهتره!

    پیشنهاد میكنم اگر كارهای حرفه ای با فلش انجام میدین، از كامپوننت f-in-box استفاده كنید.

    یا علی مدد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله newgoldenman : جمعه 05 تیر 1388 در 12:52 عصر دلیل: ضمیمه كردن فایل!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    ممنون میشم ی نگاه بکنی ببینی مشکلش چیه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: چطوری میشه از فایلهایی که به پروژه اضافه می کنیم توی کد استفاده کرد.مثل فایل فلش

    سلام دوست عزیز.
    برو توی Solution Explorer روی فایل swf ات كلیك كن، از توی Properties اون، مقدار Embedded Resource رو بده به Build Action .

    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •