نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

  1. #1

    Thumbs up مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

    من با بعضي از كدهاي پي اچ پي مشكل دارم اون دسته از كدهاي كه مربوط به خارج از سايته مثلا :
    copy('http://www.google.com','file.html');

    ويا
    كدهاي http مثلا:
    <?php
    $url = 'http://www.google.com/';

    $fp = fopen($url, 'r');

    /* Prior to PHP 4.3.0 use $http_response_header
    instead of stream_get_meta_data() */
    $meta_data = stream_get_meta_data($fp);
    foreach($meta_data['wrapper_data'] as $response) {


    $url = substr($response, 18);
    echo $url.'<br>';
    }
    ?>

    اميدورام سريع جواب بدين اينا فقط نمونه بود كلا با اين جور كدهاي كه درخواستي با دريافتي از بيرون سايت داره مشكل داره
    اگه مشكل از safmod يا .httaccess طريقه حلش رو بگين

  2. #2

    نقل قول: مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

    نقل قول نوشته شده توسط sobhdam مشاهده تاپیک
    من با بعضي از كدهاي پي اچ پي مشكل دارم اون دسته از كدهاي كه مربوط به خارج از سايته مثلا :
    copy('http://www.google.com','file.html');

    ويا
    كدهاي http مثلا:
    <?php
    $url = 'http://www.google.com/';

    $fp = fopen($url, 'r');

    /* Prior to PHP 4.3.0 use $http_response_header
    instead of stream_get_meta_data() */
    $meta_data = stream_get_meta_data($fp);
    foreach($meta_data['wrapper_data'] as $response) {


    $url = substr($response, 18);
    echo $url.'<br>';
    }
    ?>

    اميدورام سريع جواب بدين اينا فقط نمونه بود كلا با اين جور كدهاي كه درخواستي با دريافتي از بيرون سايت داره مشكل داره
    اگه مشكل از safmod يا .httaccess طريقه حلش رو بگين
    خب مشکلش چیه؟
    چه اروری میده؟
    curl پیشنهاد میشه

  3. #3

    نقل قول: مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

    هيچ اروري نميده فقط يه صفحه خالي مياد مثلا در مورد كد دومي اين صفحه برويد
    http://www.sobhdam.com/test/
    اين در حالي كه اين كد
    <?php
    $url = 'http://iran.bz/detail.php?id=4&vendors=31130027&AdsID=2583&ads_ty pe=&percent=';

    $fp = fopen($url, 'r');

    /* Prior to PHP 4.3.0 use $http_response_header
    instead of stream_get_meta_data() */
    $meta_data = stream_get_meta_data($fp);
    foreach($meta_data['wrapper_data'] as $response) {


    $url = substr($response, 18);
    echo $url.'<br>';
    }

    ?>

    در localhost اين صفحه انا رو چاپ ميكنه
    2009 10:31:22 GMT
    .41 (Unix) PHP/5.2.5 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.8b
    5.2.5
    SID=153da55941c67211f606c5beebc1613f; path=/
    ov 1981 08:52:00 GMT
    store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0

    id=29&AdsID=2583&ads_type=

    /html

    2009 10:31:27 GMT
    .41 (Unix) PHP/5.2.5 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/1.8 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.8b
    5.2.5
    SID=e4592f44b3b98dfb9f5a07c03c94aa5c; path=/
    ov 1981 08:52:00 GMT
    store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0


    /html

  4. #4

    نقل قول: مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

    اين ارور رو ميده

    Warning: fopen() [function.fopen]: URL file-access is disabled in the server configuration in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 4

    Warning: fopen(http://iran.bz/detail.php?id=4&vendo...type=&percent=) [function.fopen]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 4

    Warning: stream_get_meta_data(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 8

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 9

  5. #5

    نقل قول: مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

    نقل قول نوشته شده توسط sobhdam مشاهده تاپیک
    اين ارور رو ميده

    Warning: fopen() [function.fopen]: URL file-access is disabled in the server configuration in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 4

    Warning: fopen(http://iran.bz/detail.php?id=4&vendo...type=&percent=) [function.fopen]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 4

    Warning: stream_get_meta_data(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 8

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/sobhdam.com/httpdocs/test/index.php on line 9
    شما اینم تست کن :
    http://php.net/file_get_contents

    اگه نشد برو سراغ curl
    http://php.net/curl

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

    ممنون ولي مشكلم حل نشد فقط براي سوال آخر
    يه كدي مي خواستم كه وضعيت HTTP رو مشخص كنه كه صفحه كه قرار دانلود بشه آيا
    300,301,302,303,304,305,306,307 و يا چنده فقط اگه همينو لطف كنيد جواب بدين سه دنيا ممنونتون ميشم
    اگه كدي هست معرفي كنه فقط شماره رو چاپ كنه كفايت ميكنه
    بازم ممنون

  7. #7

    نقل قول: مشكل در كدهاي php فقط سريع خواهشا

    نقل قول نوشته شده توسط sobhdam مشاهده تاپیک
    ممنون ولي مشكلم حل نشد فقط براي سوال آخر
    يه كدي مي خواستم كه وضعيت HTTP رو مشخص كنه كه صفحه كه قرار دانلود بشه آيا
    300,301,302,303,304,305,306,307 و يا چنده فقط اگه همينو لطف كنيد جواب بدين سه دنيا ممنونتون ميشم
    اگه كدي هست معرفي كنه فقط شماره رو چاپ كنه كفايت ميكنه
    بازم ممنون
    سلام

    لطفا دیگه pm نده واسه این جور کارا! من اگه بلد باشم ج.اب میدم.
    اینم کد:
    <?php
    class cURL {
    var $headers;
    var $user_agent;
    var $compression;
    var $cookie_file;
    var $proxy;
    function cURL($cookies=FALSE,$cookie='',$compression='',$pr oxy='') {
    $this->headers[] = 'Accept: text/html';
    $this->headers[] = 'Connection: Keep-Alive';
    $this->headers[] = 'Content-type: application/x-www-form-urlencoded;charset=UTF-8';
    $this->compression=$compression;
    $this->info;
    }
    function get($url) {
    $process = curl_init($url);
    curl_setopt($process, CURLOPT_HTTPHEADER, $this->headers);
    curl_setopt($process, CURLOPT_HEADER, 1);
    curl_setopt($process, CURLOPT_TIMEOUT, 60);
    curl_setopt($process, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $return = curl_exec($process);
    $this->info = curl_getinfo($process);
    if(curl_errno($process))
    {
    $f = false;
    }
    else $f=$return;
    return $f;
    curl_close($process);
    }
    }
    $curl = new cURL;
    $curl->get("http://www.google.com");
    echo $curl->info['http_code'];

    ?>

    از curl استفاده شده.

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •