نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمايش فارسي اعداد با CultureInfo چطوريه؟

  1. #1

    Question نمايش فارسي اعداد با CultureInfo چطوريه؟

    سلام
    ميخوام همه اعداد رو در برنامه ام به صورت فارسي نشون بده.
    سعي كردم با CultureInfo و استفاده از NumberFormat.DigitSubstitution تنظيمات كنترل پنل رو به National تغيير بدم. ظاهرا اينكار رو فقط در RAM اعمال ميكنه واسه همين اعداد اونطور كه همه جا فارسي باشن، نيستن.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار afsharm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    http://paysa.ir
    پست
    255

    نقل قول: نمايش فارسي اعداد با CultureInfo چطوريه؟

    باید اعداد را به طور واقعی از انگلیسی به فارسی تغییر بدی. کد یونیکد اعداد انگلیسی با اعداد فارسی متفاوت است. ساده‌ترین راه:
    ‫‫‫‫
    str1.Replace("1", "۱");


    و ادامه این کار برای دیگر ارقام است. دقت کنید که کد یونیکد یک اول و یک دوم با هم فرق دارند. برای تشخیص کدهای یونیکد یک رشته یا حروف صفحه کلید از «ابزارک فردیس» استفاده کن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •