نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه می توانیم با انتخاب چند گزینه در ListBox همه گزینه های انتخاب شده را حذف کنیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    Question چگونه می توانیم با انتخاب چند گزینه در ListBox همه گزینه های انتخاب شده را حذف کنیم؟

    خوب همون طور که از عنوان می بینید من می خواستم بدونم چه طوری میشه با انتخاب چند گزینه تو ListBox همه گزینه های انتخاب شده رو حذف کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: چگونه می توانیم با انتخاب چند گزینه در ListBox همه گزینه های انتخاب شده را حذف کنیم؟

    امیدوارم به دردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: چگونه می توانیم با انتخاب چند گزینه در ListBox همه گزینه های انتخاب شده را حذف کنیم؟

    دوست عزیز سورس شما درست کار نکرد.
    من می خوام طبق تصویر که چند گزینه رو تو ListBox انتخاب کردم با کلیک بر روی دکمه گزینه های مورد نظر از لیست حذف بشه.
    لطفا راهنمایی کنید.


  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: چگونه می توانیم با انتخاب چند گزینه در ListBox همه گزینه های انتخاب شده را حذف کنیم؟

    از متد Selected كمك بگيريد.

    i = 0
    While i < List1.ListCount
    If List1.Selected(i) = True Then List1.RemoveItem i: i = i - 1
    i = i + 1
    Wend
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •