نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کلیک راست روی richTextbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    کلیک راست روی richTextbox

    چکار کنم بعداز انتخاب متن درون یک RichTextbox بشه روی اون کلیک راست کرد و گزینه ای مثل Cut یا Copy رو انتخاب کرد.
    این به طور پیش فرض نمیشه!
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: کلیک راست روی richTextbox

    به طور پيش فرض؟؟؟ اگه منظورتون با گرفتن كد يا كامپوننت از اينترنت و بازار و ... است كه ميشه ولي من نديدم براي اين كار خود VS پيشفرض داشته باشه. اين كار ساده هست و الان خلاصه شو ميگم:
    يك ContextMenuStrip بزار رو فرمت. Items رو از Properties اون انتخاب كن و دكمه «...» كنار اون رو بزن. اينجا زياد سخت نيست. هر چي ميخواي نمايش داده بشه رو وارد كن و تنظيم كن.(بعد هم Event هر كدوم رو)حالا كه ContextMenu رو ساختي ، پراپرتي ContextMenu ي تكست باكست رو برابر اون بزار. براي اينكه وقتي انتخاب ميكنه و ... ميتونيد از خاصيت SelectionLength تكست باكس استفاده كنيد. اگه به بولين تبديلش كنيد هم كه ديگه ميگه چيزي انتخاب شده يا نه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    نقل قول: کلیک راست روی richTextbox

    منظورم تو خط اول واضحه که میشه با تنظیم یک پروپرتی این رو فعال کرد که بشه روی یک RichTextbox کلیک راست کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    نقل قول: کلیک راست روی richTextbox

    خوب من یه contextMenuStrip به RichTextbox اضافه کردم و آیتم هایی مثلCut,Copy,PasteوDelete رو به اون اضافه کردم.
    حالا برای کد های مربوط به هرکدوم چی باید بنویسم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218

    نقل قول: کلیک راست روی richTextbox

    نیازی به چک کردن اینکه چیزی انتخاب شده یا نشده ندارید.
    کدها به صورت زیر خواهند بود:



    // Delete
    richTextBox1.SelectedText = string.Empty;

    // Copy to clipboard
    Clipboard.SetText(richTextBox1.SelectedText);

    // Copy to clipboard and delete select text (Cut)
    Clipboard.SetText(richTextBox1.SelectedText);
    richTextBox1.SelectedText = string.Empty;

    // Paste
    int selectionStart=richTextBox1.SelectionStart;
    richTextBox1.Text = richTextBox1.Text.Substring(0, richTextBox1.SelectionStart) + Clipboard.GetText() + richTextBox1.Text.Substring(richTextBox1.Selection Start + richTextBox1.SelectionLength);
    richTextBox1.SelectionStart = selectionStart + Clipboard.GetText().Length;

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •