نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه می شود گزینه های یک ListBox را در یک ListBox دیگر کپی کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    Question چگونه می شود گزینه های یک ListBox را در یک ListBox دیگر کپی کرد؟

    دوستان یه سوالی داشتم. می خواستم بدونم چه طوری می شه گزینه های یک ListBox رو تو یک ListBox دیگه کپی کرد؟
    مثلا توی فرم دو تا لیست باکس داریم و تو یکیش چند تا گزینه هست و می خواهیم با کلیک بر روی دکمه ای همه گزینه های درون List1 به List2 کپی بشه. باید چی کار کنیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله mmssoft : چهارشنبه 19 تیر 1392 در 15:31 عصر

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: چگونه می شود گزینه های یک ListBox را در یک ListBox دیگر کپی کرد؟


    For i = 0 To List1.ListCount - 1
    List2.AddItem List1.List(i)
    List1.ListIndex = List1.ListIndex + 1
    Next i
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •