نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیغامهای دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301

    پیغامهای دلفی

    با سلام
    آیا پیغامهای دلفی مثلا پیغامی که موقع حذف رکورد می آید میتوان به فارسی تبدیل کرد یا خیر
    مثلا OK,Cancel را به بلی و خیر تبدیل کرد :flower:

  2. #2
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    بله دوست عزیز، شما میتونید از این یونید استفاده کنید، البته باید عرض کنم که ساختن ان زیاد کار سختی نیست :

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    حالا که صحبت از پیغام شد میشه بگید چکه تابعی کد خطا را بر میگرداند؟

  4. #4
    با سلام
    آیا پیغامهای دلفی مثلا پیغامی که موقع حذف رکورد می آید میتوان به فارسی تبدیل کرد یا خیر
    مثلا OK,Cancel را به بلی و خیر تبدیل کرد
    راه حل آسونترش اینه که فایل Consts.pas رو از پوشه Source\VCL از مسیر نصب دلفی به پوشه سورس برنامه خودتون اضافه کنید و سپس مقادیر ثابت های اون رو با پیغام های فارسی عوض کنید. در آخر هم یک بار برنامه رو مجددا کامپایل کنید.

    یه نمونه از فایل Const.pas تغییر یافته رو ضمیمه کردم.

  5. #5
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    سلام
    جناب کشاورز منهم همین کار رو کردم، به علاوه عناوین فرمها و نیز تصاویر مربوطه و یکسری موارد دیگر نیز راست چین شده اند.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301
    باسلام و ضمن تشکر از دوستان
    در این فایل فونت فرم را چگونه تعریف کنم
    جمله انگلیسی? Delete Record را کجا به معادل فارسی تبدیل کنم :sunglass:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    با استفاده از try و except هم می شه
    مثلا

    try
    i:=inttostr(edit1.text);
    except
    showmessage('Not Value');

  8. #8
    جناب کشاورز منهم همین کار رو کردم، به علاوه عناوین فرمها و نیز تصاویر مربوطه و یکسری موارد دیگر نیز راست چین شده اند.
    حق با شما ست. من فقط خواستم جواب سوال ..."مثلا OK,Cancel را به بلی و خیر تبدیل کرد" ... رو به شکل ساده تری بدم. وگرنه راه حل شما امکانات بیشتری رو اراپه میده :موفق:

    با استفاده از try و except هم می شه
    مثلا
    عزیز جان....شما متوجه سوال شدی؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •