نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد ListView

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mohsen002
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    C:\windows\system32
    پست
    28

    Question سوال در مورد ListView

    سلام
    آقا كسي ميدونه كه چه جوري كاري كنيم كه تو Listview همه چيزهايي رو كه داخلش قرار داره تيك بخورن؟ تو listbox با دستور زير ميشه اين كارو كرد اما تو listview نتونستم اين كار رو بكنم
    Private Sub Form_Load()
    For i = 0 To List1.ListCount - 1
    List1.Selected(i) = True
    Next i
    End Sub



    يه سوال ديگه در اين مورد اونم اينه كه چه جوري ميشه فهميد كه تيك خورده و اسمش چيه مثلاً تو listbox با دستور زير ميشه اينكارو كرد:

    Private Sub Command1_Click()
    Dim I As Long
    For I = 0 To List1.ListCount - 1
    If List1.Selected(I) = True Then
    Select Case I
    Case 0
    MsgBox "Drive A:\"
    Case 1
    MsgBox "Drive C:\"
    End Select
    End If
    Next I
    End Sub


    اگه كسي ميدونه خواهشاً جواب بده كه كارم خيلي گيره

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mohsen002
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    C:\windows\system32
    پست
    28

    نقل قول: سوال در مورد ListView

    آقا كسي نبود جواب مارو بده؟

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mohsen002
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    C:\windows\system32
    پست
    28

    نقل قول: سوال در مورد ListView

    سلام
    آقا تورو خدا يه فكري به حال من هم بكنيد

  4. #4
    کاربر جدید آواتار mohsen002
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    C:\windows\system32
    پست
    28

    نقل قول: سوال در مورد ListView

    آقا اين سايت اين همه مدير و برنامه نويس داره يعني كسي نبود كه به سوال ما جواب بده ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •