صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 46

نام تاپیک: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

  1. #1

    چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون داده رو ببینم البته توی فرم ؟ :sorry:

  2. #2
    اگر فقط بخواهیم ببینیم می توانیم بین table مربوط به combo box و فیلد مرتبط با آن در table فرم مورد نظر لینکی در یک query بر قرار کرده و فیلد های دلخواه را در آن بیاوریم و qeury ساخته شده را در record source فرم به جای table قبلی قرار دهیم .
    حال با اضافه کردن فیلد های منتخب در فرم با هر بار انتخاب یک داده در combo box اطلاعات متناظر با آن در فیلد های اضافه شده به نمایش در می آیند .

    اما اگر بخواهیم داده های مرتبط با انتخاب combo box در فیلدهای دیگری درج گردند باید event روی آن بنویسیم .

  3. #3

    لطفا دوباره راهنمایی کنید

    با تشکر از پاسخ شما اما من منظورم حالت دومی که شما گفتید یعنی می خوام با انتخاب یک داده از combo box فیلد های دیگه موجود در فرم مثل text box ها داده هاشون update بشه .

    قبلا از پاسخ شما ممنونم ... :)

  4. #4
    در مثال زیر بعد از انتخاب گزینه ای جدید از Combo متن داخل Text مساوی مقدار ستون دوم Combo که در اینجا با Index شماره 1 مشخص شده است خواهد شد .

    Private Sub Combo_AfterUpdate()
    Text = Combo.Column(1)
    End Sub

    موفق باشید .

  5. #5
    پیشنهاد می کنم قسمت داخل کادر در تصویر زیر را به یک زیر فرم ببرید و بر اساس شماره قطعه بین فرم اصلی و زیر فرم ارتباط را برقرار کنید .
    حالا با انتخاب هر قطعه کلیه اطلاعات مرتبط با آن در زیر فرم به نمایش درآمده و قابل تغییر می باشد .

  6. #6
    پیشنهاد اول : ابتدا فرم اصلی رو بصورت عادی (bound ) و با کمبو باکس مربوطه بسازید. بعد سابفرم رو بسازید و فیلد شماره قطعه در فرم اصلی را با فیلد مربوطه (مانند همان فیلد شماره قطعه که در سابفرم بصورت مخفی قراردارد)در سابفرم لینک کنید. البته این بستگی به جداول و کلید های اولیه شما دارد. بهمین راحتی .اگرهم خواستید می تونید بعد از ذخیره کردن فرم اصلی رو unbound کنید.

    پیشنهاد دوم : استفاده از query به عنوان رکوردسورس سابفرم و قرار دادن شرط دریکی از فیلدهای روش اول
    که به فرم اصلی و کمبو باکس مربوطه وابسته باشد. بعد در رویداد مورد نظرکمبو باکس (مانندon change یا afterupdate و ...) از فرمان requery استفاده کنید.

    اگر موفق نشدید فرم موردنظر و جداول مربوطه اش رو برام بفرستید.

  7. #7

    Question

    با سلام خدمت دوستان
    می خواستم بدونم که چطوری میشه با زدن حرف اول یه کلمه ، کلمه ای رو که تو کمبو باکسم وجود داره خودش جستجو کنه وبیاره مثلا" در کمبو باکسم اسم (کتاب و خودکار) رو دارم با زدن حرف ک ، کتاب انتخاب شه وبا زدن حرفه خ ، خودکار انتخاب شه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    وقتی کمبو اطلاعات رو از یه جدول می خونه و یا اینکه اطلاعات در قسمت row source وارد شده باشه ( بوند باشه ) بصورت خودکار این اتفاق می افته .

  9. #9
    نیاز به تنظیمات خاصی نیست حرف انگوران صحیح است

  10. #10

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط انگوران مشاهده تاپیک
    وقتی کمبو اطلاعات رو از یه جدول می خونه و یا اینکه اطلاعات در قسمت row source وارد شده باشه ( بوند باشه ) بصورت خودکار این اتفاق می افته .
    با سلام
    دوست عزیز میشه مراحل این کارو به من توضیح بدی چون من تازه دارم با کمبو باکس کار می کنم

  11. #11
    یه نگاهی بنداز.متوجه می‌شی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    دوست عزیز ! روی یکی از تکست باکسهای روی فرم راست کلیک کن و گزینه change to سپس combo box را انتخاب کن بعد در خصوصیت مربوطه و در ردیف row source type انتخاب پیش فرض که همون table/query هست بدون تغییر باقی بمونه و در جلوی row source روی سه نقطه کلیک کن و در کادر باز شده جدولی که می خوای فیلدهای اون سورس کومبو باکس باشه رو انتخاب کن و بعد روی فیلدهای مورد نظر دابل کلیک کن ( فیلد اول و دوم جدول رو انتخاب کن ) و کویری رو ببند و ذخیره کن . پس از اون column count رو به 2 تغییر بده ( دو تا از فیلدهای جدول رو برات نشون می ده ) .
    حال اگه بخوای سورس کومبو باکست جدول نباشه و آیتمهائی باشه که خودت وارد می کنی در قسمت row source type گزینه value list رو انتخاب کن و جلوی row source آیتمهای مورد نظر رو بنویس و اونا رو با سی می کالن از هم جدا کن ( مثلاً دیپلم;فوق دیپلم;لیسانس;فوق لیسانس;دکترا )
    امیدوارم تونسته باشم مفهوم رو درست برسونم .

  13. #13

    Exclamation

    با تشکر از شما دو دوست عزیز
    اگه شما از نحوه انجام این کار در vb.net هم اطلاع داشته باشید کمک کنید بی نهایت از شما سپاسگزار خواهم شد یعنی توسط کمبو باکس خود vb.net

  14. #14
    برای اون فکر کنم باید کد بنویسی تو قسمت textchanged مربوط به کامبو

  15. #15
    با سلام

    چگونه می توانم در یک textbox یک حرف "فقط یک حرف" و نه "یک کلمه" را تا یپ کنم و سپس اطلاعات مربوط به آن رکورد را در textbox های زیرین یا یک subforme جداگانه که حاوی یک table هست ببینم ؟ امیدوارم که سوالم واضح باشد
    و یا با combo ؟؟؟

    ببینید من می خواهم در textbox بزنم حرف "د " و بعد از زدن کلید مربوطه مثلا enter یا tab
    کلیه کلماتی که با "د " شروع می شود را برایم بیاورد آیا میشود با اکسس ؟

    ممنونم.

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط lililili مشاهده تاپیک
    با سلام

    چگونه می توانم در یک textbox یک حرف "فقط یک حرف" و نه "یک کلمه" را تا یپ کنم و سپس اطلاعات مربوط به آن رکورد را در textbox های زیرین یا یک subforme جداگانه که حاوی یک table هست ببینم ؟ امیدوارم که سوالم واضح باشد
    و یا با combo ؟؟؟

    ببینید من می خواهم در textbox بزنم حرف "د " و بعد از زدن کلید مربوطه مثلا enter یا tab
    کلیه کلماتی که با "د " شروع می شود را برایم بیاورد آیا میشود با اکسس ؟

    ممنونم.
    برای اینکار باید یک کوئری بنویسید. کاملا مطمئن نیستم توی اکسس چه جوری میشه اما سعی خودم رو میکنم :
    نام فرم شما : frmA
    نام تکست باکس : txtName

    frmA.RecourdSource="Select * from <table_name> where name like '" & txtName.text & "*" 
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  17. #17

    Question تکرار مجدد

    میشه بیشتر توضیح بدهید . البته این کار را انجام دادم ولی نشد ، منظور شما از کواری

    همان query در اکسس هست ؟ که در قسمت Objects می باشد ؟ و سوال دوم اینکه آن کد رادر قسمت RecordSource یا Control Source بنویسم ؟
    توضیح ریزتر ممنون می شم ...!

  18. #18

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    یعنی میشه با انتخاب یک داده از Combo Box که محتوی اسم چند جدول است فیلدهای اون جدول، به صورت سابفرم، در فرم اصلی نمایش داده بشه و قابل ادیت هم باشه؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام
    کار نشد که نداریم .......... ولی منظور شما از ادیت و ویرایش فیلدهای جدول چیه؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    نقل قول نوشته شده توسط nasiiim مشاهده تاپیک
    یعنی میشه با انتخاب یک داده از Combo Box که محتوی اسم چند جدول است فیلدهای اون جدول، به صورت سابفرم، در فرم اصلی نمایش داده بشه و قابل ادیت هم باشه؟
    سلام
    نقداً يك نمونه در مورد استخراج نام فيلدهاي جدول بوسيله كامبو باكس :
    https://barnamenevis.org/showpo...06&postcount=8

  21. #21

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام
    منظور ما از ادیت وارد کردن اطلاعات به سابفرم ایجاد شده و همانا ذخیره آنها در جدول مربوطه میباشد.

    نام فیلدهای کمبو را که خودم در row source وارد کردم. و نوعش و هم table/query انتخاب کردم. و یک جدول هم دارم که حاوی نام جدول های دیگه و یک ستون id است!! اسم کمبو باکسم "ماهیت پروژه" است.
    کد زیر اشکال داره؟ (حتما داره که کار نمیکنه دیگه!)

    Private Sub ماهيت_پروژه_AfterUpdate()
    Dim ماهيت_پروژه As String
    Select Case ماهيت_پروژه.Text
    Case 1
    DoCmd.OpenForm "آبرساني به شهرها و صنايع"
    Case 2
    DoCmd.OpenForm "تغذيه مصنوعي"
    Case 3
    DoCmd.OpenForm "انتقال آب"
    Case 4
    DoCmd.OpenForm "تامين آب(سد سازي)"
    Case 5
    DoCmd.OpenForm "ساماندهي رودخانه ها و سواحل"
    Case 6
    DoCmd.OpenForm "شبکه هاي آبياري زهکشي"
    end select
    End Sub

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام
    دوست عزيز بنظر ميرسه كه روش اجرايي رو درست پياده نكرديد ، بهتره سئوالتون رو در قالب نمونه مطرح كنيد اينطوري سريعتر به پاسخ مورد نظر مي رسيد .

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام
    فكر مي كنم اين نمونه همون چيزيه كه مورد نظر شماست :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : شنبه 12 مرداد 1387 در 12:32 عصر

  24. #24

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    http://rapidshare.de/files/40142802/2.zip.html لطف می کنید اگه فایل ضمیمه رو نگاه کنید. مشکلاتم و توضیح دادم.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام
    دوست عزيز متاسفانه به دليل فارسي بودن نام فيلدها و اشياء بانك اطلاعاتي شما من قادر به مشاهده درست فايلتون نيستم پس بهتره اين دو كار زير رو انجام بديد تا امكان بررسي و رفع مشكل فراهم بشه :
    1 . تبديل فايل به ورژن 2000 تا 2003
    2 . تغيير نام فيلدها و اشياء بانك اطلاعاتي از فارسي به انگليسي .

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام دوستان من يه سوال دارم در مورد كار كردن با كمبوباكس
    من يك كمبو باكس دارم كه هنگام نمايش 2 ستون را همزمان به كاربر نشان مي دهد و پس از انتخاب مقدار ستون اول در جدول ذخيره مي گردد تا اينجا درست
    حالا من مي خوام به همين روال انجام بشه ولي پس از انتخاب و عبور از كمبوباكس به جاي اينكه مقدار ستون اول نشون داده شود،ستون شماره 2 را نمايش دهد ولي در ديتابيس همان مقدار ستون اول ثبت گردد ممنون ميسم اگه كسي بتونه كمكم كنه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام
    مرتضي جان در خصوصيت ‍Column With كامبو شما احتمالاً 2 تا سايز مثل 2.54cm;2.54cm داري ، براي حالت مورد نظر بايد سايز ستون اولي رو صفر كني تا فقط در موقع نمايش ستون دوم ديده بشه .

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    آقا مهدي درسته من دوتا سايز دارم همينطوري هم ميخوام باشه ولي بد از انتخاب فرد و عبور از كمبوباكس مي خوام كه، جهت نمايش مقدار ستون دوم درج بشه ولي در ديتابيس مقدار ستون اول ثبت شده است

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    در خصوصيت Row Source به نماي SQL‌ برو و جاي فيلدها رو ( ترتيبشون) تغيير بده .

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    Question نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام آقا مهدي
    نه اينطوري نميخوام
    يه فايل پيوست مي ذارم شايد بهتر مشخص كنه من چي مي خوام ممنونم از پاسختون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    آقا مرتضي فكر نمي كنم به اون شكلي كه شما مي خواي بشه انجامش داد البته من خيلي روش فكر نكردم ولي احتمالش ضعيفه چون شما كامبو رو باند كردي به جدول نمي توني مقدار ديگه اي رو قرار بدي مگه اينكه UnBound كار كني من فرم aaa رو تو نمونه خودت بصورت UnBound پياده كردم و با استفاده از ركوردست و يك كامند باتون اطلاعات ميره تو جدول ببين مناسب كارت هست ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    آقا مهدي دمت گرم خيلي ممنون كه وقت گذاشتين زحمت كشيدي دوست عزيز
    فكر كنم مي تونم از اين فايل شما ايده بگيرم ولي اگه راه حلي واسه اون حالت يعني باند شده پيدا كردي ما رو هم بي خبر نذار متشكرم از پاسخهايتون

  33. #33

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    morteza_lll سلام

    فایل اصلاح شده مد نظر شما

    Combo_test.rar

    موفق باشید

  34. #34

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام دوستان عزیز.غرض از مزاحمت.من یه جدول دارم به اسمtable1کهتواون اطلاعات فردی چند نفررانوشتم.
    حالایه فرم دارم که تو اون یه کمبوباکس دارم که شامل اسامی موجود در جدولtable1میشه.حالا میخوام با آوردن هر کدوم از اسامی تو فیلدی که مثلا با نام (نام پدر) گذاشتم،نام پدر اون فرد درجدول table1بیاد.تو مثال زیرمنظورم را بهتر میفهمیدوممنون میشم از راهنماییتون.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar fan.rar‏ (11.4 کیلوبایت, 272 دیدار)

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام
    از DLookUp استفاده کنید

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    یا این طوری
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar fan.rar‏ (15.0 کیلوبایت, 361 دیدار)

  37. #37

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    نقل قول نوشته شده توسط stabesh مشاهده تاپیک
    سلام
    از DLookUp استفاده کنید
    سلام دوست عزیز.ممنونم ازراهنمایی شما.من منظورم همین پاسخ اول شمابود.اگه امکان داره فانکشنی که اسم پدر را ازجدولtable1بگیره ودر تکست باکس فرم قراربده برام بنویسید..تشکرمیکنم ازراهنمایی شما

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار stabesh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    455

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar fan.rar‏ (14.6 کیلوبایت, 626 دیدار)

  39. #39

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    نقل قول نوشته شده توسط payam59 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد اول : ابتدا فرم اصلی رو بصورت عادی (bound ) و با کمبو باکس مربوطه بسازید. بعد سابفرم رو بسازید و فیلد شماره قطعه در فرم اصلی را با فیلد مربوطه (مانند همان فیلد شماره قطعه که در سابفرم بصورت مخفی قراردارد)در سابفرم لینک کنید. البته این بستگی به جداول و کلید های اولیه شما دارد. بهمین راحتی .اگرهم خواستید می تونید بعد از ذخیره کردن فرم اصلی رو unbound کنید.

    پیشنهاد دوم : استفاده از query به عنوان رکوردسورس سابفرم و قرار دادن شرط دریکی از فیلدهای روش اول
    که به فرم اصلی و کمبو باکس مربوطه وابسته باشد. بعد در رویداد مورد نظرکمبو باکس (مانندon change یا afterupdate و ...) از فرمان requery استفاده کنید.

    اگر موفق نشدید فرم موردنظر و جداول مربوطه اش رو برام بفرستید.
    من نتونستم متوجه بشم میشه با تصویر و مثال توضیح بدید
    چون منم یه همچین فرمی رو میخوام بسازم
    ممنووووووووون

  40. #40

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    نقل قول نوشته شده توسط samuel* مشاهده تاپیک
    من نتونستم متوجه بشم میشه با تصویر و مثال توضیح بدید
    چون منم یه همچین فرمی رو میخوام بسازم
    ممنووووووووون
    UP!!!!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست Combo box بطور خودکار
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:18 عصر
  2. مشکل توی ساخت ocx از نوع combo
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 13:56 عصر
  3. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  4. Combo Box
    نوشته شده توسط habdolah در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 20:26 عصر
  5. چجوری لیست یک combo box رو با کد نویسی باز کنم؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 05:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •