نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

  1. #1

    کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    سلام
    من می خوام برنامه ای بنویسم تا کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید رو بهم بده
    ممنون می شم اگه کمکم کنید مرسی

  2. #2

    Cool نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    فکر کنم این کمکت کنه
    procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    edit1.Clear;
    edit1.Text:=' = #'+inttostr(ord(key));
    اگه هنوز مشکل داشتی بگو.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط sobhangh مشاهده تاپیک
    فکر کنم این کمکت کنه
    procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    edit1.Clear;
    edit1.Text:=' = #'+inttostr(ord(key));
    اگه هنوز مشکل داشتی بگو.
    سلام. اما یه مشکل هست اونم کلیدهای ترکیبی.و (F1,F2...) برای این راه حلی دارید؟

    با تشکر........

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _abiriamir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز،...، خونمون، روبروی مانیتور
    سن
    28
    پست
    239

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    بله
    درست میگن
    حتی کد اسکی دکمه های جهت دار هم با این روش نشان داده نمیشود
    خب حالا شما این برنامه رو به چه منظور میخواید؟
    البته ببخشیدا من این سوال رو پرسیدم چون میخوام ببینم شاید مشکل شما رو میشه یه جور دیگه رفع کرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط abiriamir مشاهده تاپیک
    بله
    درست میگن
    حتی کد اسکی دکمه های جهت دار هم با این روش نشان داده نمیشود
    خب حالا شما این برنامه رو به چه منظور میخواید؟
    البته ببخشیدا من این سوال رو پرسیدم چون میخوام ببینم شاید مشکل شما رو میشه یه جور دیگه رفع کرد

    با سلام. منظور خاصی نبود به طور مثال قفل کردن صفحه کلید و یا .......

    این لینک رو به نظرم مربوط به موضوع قرار دادم. در ضمن راه حل دیگری اگر دارید پیشنهاد دهید.

    با تشکر.................

  6. #6

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    مشکل من هنوزم حل نشده



    من کد تمام کلید ها رو می خوام .

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    به جای KeyPress از KeyDown استفاده کن

  8. #8

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    به طور مثال قفل کردن صفحه کلید
    اگه هدفتون اینه راههای ساده تری وجود داره؟


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    یه نگاهم به اینجا بنداز
    http://delphi.about.com/od/objectpascalide/l/blvkc.htm

  10. #10

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط amincaspian مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام برنامه ای بنویسم تا کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید رو بهم بده
    ممنون می شم اگه کمکم کنید مرسی
    سلام دوست عزیز من برنامه رو در دلفی برات می نویسم
    var
    str : tstrings ;
    i : integer ;
    begin
    memo1.Clear ;
    str := TStringList.Create ;
    for i :=65 to 90 do
    str.Add( char(i) +' -> ' + inttostr(i} );
    for i:=0 to 25 do
    memo1.Lines.Add(str[i]);
    str.Free ;

    end;
    آخرین ویرایش به وسیله khajeh54 : سه شنبه 26 مهر 1390 در 22:53 عصر

  11. #11

    نقل قول: کد اسکی تمام کلید های صفحه کلید

    A = 65
    Add = 107
    Alt = 262144
    Apps = 93
    Attn = 264
    B = 66
    Back = 8
    BrowserBack = 166
    BrowserFavorites = 171
    BrowserForward = 167
    BrowserHome = 172
    BrowserRefresh = 168
    BrowserSearch = 170
    BrowserStop = 169
    C = 67
    Cancel = 3
    Capital = 20
    CapsLock = 20
    Clear = 12
    Control = 131072
    ControlKey = 17
    Crsel = 247
    D = 68
    D0 = 48
    D1 = 49
    D2 = 50
    D3 = 51
    D4 = 52
    D5 = 53
    D6 = 54
    D7 = 55
    D8 = 56
    D9 = 57
    Decimal = 110
    Delete = 46
    Divide = 111
    Down = 40
    E = 69
    End = 35
    Enter = 13
    EraseEof = 249
    Escape = 27
    Execute = 43
    Exsel = 248
    F = 70
    F1 = 112
    F10 = 121
    F11 = 122
    F12 = 123
    F13 = 124
    F14 = 125
    F15 = 126
    F16 = 127
    F17 = 128
    F18 = 129
    F19 = 130
    F2 = 113
    F20 = 131
    F21 = 132
    F22 = 133
    F23 = 134
    F24 = 135
    F3 = 114
    F4 = 115
    F5 = 116
    F6 = 117
    F7 = 118
    F8 = 119
    F9 = 120
    FinalMode = 24
    G = 71
    H = 72
    HanguelMode = 21
    HangulMode = 21
    Help = 47
    Home = 36
    I = 73
    IMEAccept = 30
    IMEAceept = 39
    IMEConvert = 28
    IMEModeChange = 31
    IMENonconvert = 29
    Insert = 45
    J = 74
    JunjaMode = 23
    K = 75
    KanaMode = 21
    KanjiMode = 25
    KeyCode = 65535
    L = 76
    LaunchApplication1 = 182
    LaunchApplication2 = 183
    LaunchMail = 180
    LButton = 1
    LControlKey = 162
    Left = 37
    LineFeed = 10
    LMenu = 164
    LShiftKey = 160
    LWin = 91
    M = 77
    MButton = 4
    MediaNextTrack = 176
    MediaPlayPause = 179
    MediaPreviousTrack = 177
    MediaStop = 178
    Menu = 18
    Modifiers = 65536
    Multiply = 106
    N = 78
    Next = 34
    NoName = 252
    None = 0
    NumLock = 144
    NumPad0 = 96
    NumPad1 = 97
    NumPad2 = 98
    NumPad3 = 99
    NumPad4 = 100
    NumPad5 = 101
    NumPad6 = 102
    NumPad7 = 103
    NumPad8 = 104
    NumPad9 = 105
    O = 79
    Oem1 = 186
    Oem102 = 226
    Oem2 = 191
    Oem3 = 192
    Oem4 = 219
    Oem5 = 220
    Oem6 = 221
    Oem7 = 222
    Oem8 = 223
    OemBackslash = 226
    OemClear = 254
    OemCloseBrackets = 221
    Oemcomma = 188
    OemMinus = 189
    OemOpenBrackets = 219
    OemPeriod = 190
    OemPipe = 220
    Oemplus = 187
    OemQuestion = 191
    OemQuotes = 222
    OemSemicolon = 186
    Oemtilde = 192
    P = 80
    Pa1 = 253
    Packet = 231
    PageDown = 34
    PageUp = 33
    Pause = 19
    Play = 250
    Print = 42
    PrintScreen = 44
    Prior = 33
    ProcessKey = 229
    Q = 81
    R = 82
    RButton = 2
    RControlKey = 163
    Return = 13
    Right = 39
    RMenu = 165
    RShiftKey = 161
    RWin = 92
    S = 83
    Scroll = 145
    Select = 41
    SelectMedia = 181
    Separator = 108
    Shift = 65536
    ShiftKey = 16
    Sleep = 95
    Snapshot = 44
    Space = 32
    Subtract = 109
    T = 84
    Tab = 9
    U = 85
    Up = 38
    V = 86
    VolumeDown = 174
    VolumeMute = 173
    VolumeUp = 175
    W = 87
    X = 88
    l XButton1 = 5
    XButton2 = 6
    Y = 89
    Z = 90
    Zoom = 251
    &#1570 آ
    &#1575 ا
    &#1576 ب
    &#1662 پ
    &#1578 ت
    &#1579 ث
    &#1580 ج
    &#1670 چ
    &#1581 ح
    &#1582 خ
    &#1583 د
    &#1584 ذ
    &#1585 ر
    &#1586 ز
    &#1688 ژ
    &#1587 س
    &#1588 ش
    &#1589 ص
    &#1590 ض
    &#1591 ط
    &#1592 ظ
    &#1593 ع
    &#1594 غ
    &#1601 ف
    &#1602 ق
    &#1705 ک
    &#1711 گ
    &#1604 ل
    &#1605 م
    &#1606 ن
    &#1608 و
    &#1607 ه
    &#1740 ی
    &#1574 ئ
    &#1632 0
    &#1633 1
    &#1634 2
    &#1635 3
    &#1636 4
    &#1637 5
    &#1638 6
    &#1639 7
    &#1640 8
    &#1641 9

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •