نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

  1. #1
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    Angry پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    آخه من از دست شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    چرا به جای اینکه تند تند تاپیکمو حذف کنید جوابمو نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    من یه سوال ساده پرسیدم گفتین کد مخرب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تاپی ک گذاشتم بازم حذف کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    فکر نمیکنید به جای اینکارا اگه جوابمو داده بودین این قائله ختم شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    سلام.
                FileInfo A = new FileInfo(@"C:\A.txt");
    A.Attributes = FileAttributes.Normal;
    A.Delete();


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    Unhappy نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    مرسی .
    یعنی برای فایلهای سیستمی مثل system32 هم جواب میده؟

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    برای حذف اون فایلی که میخوای.آره حذف میشه ولی دوباره از dllcache کپی میشه.البته اگه فایل ویندوزی باشه.

    اگه حذف نشد بدون که فایل توسط یک پروسه پشتیبانی میشه.یا پروسه درحال اجراست.باید پروسه رو ببندی و بعد فایل رو حذف کنی.منظور از پروسه برنامست.

  5. #5
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    پس خیالم راحت باشه که ویندوزم نمیپره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    چه عصبی!
    سلام.

    بستگی داره كه چه فایلی رو حذف كنید. اگر فایل های حیاتی سیستم رو حذف كنید، حتی مكنه دیگه ویندوزتون Load نشه.

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c


    من عصبی نیستم.عصبیم کردن.من یه برنامه میخوام که بتونه system32 روپاک کنه؟ ویندوز بپره یا نه مهم نیست !!!فقط اگر مطمئن بودم چه اتفاقی قراره بیفته بهتر بود.

  8. #8

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    سلام.
    کد:
    FileInfo A = new FileInfo(@"C:\A.txt"); A.Attributes = FileAttributes.Normal; A.Delete();
    موفق باشید.

    سلام من اين راه رو امتحان کردم فقط چند تا فايل پاک شدهمه پاک نشدن.
    اگر راه ديگه اي مي دونيد ممنون ميشم بگيد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    نقل قول نوشته شده توسط memol_nh مشاهده تاپیک

    من عصبی نیستم.عصبیم کردن.من یه برنامه میخوام که بتونه system32 روپاک کنه؟ ویندوز بپره یا نه مهم نیست !!!فقط اگر مطمئن بودم چه اتفاقی قراره بیفته بهتر بود.
    عجب!

    پس مهم نیست چه بلایی سر ویندوز بیاد؟! خوب با دو سه خط كد اسمبلی بزن همه رو درب و داغون كن! نیازی به #C و غیره هم نیست! البته مسلم هست كه نمیتونی موقع اجرای ویندوز، بزنی فایلهای خودش رو درب و داغون كنی. چون خیلی از فایلهای توی system32 در حال اجرا هستند. كه process های اصلیشون رو میشه از توی TaskMngr دید! و این ها رو نمیشه پاك كرد. حالا با هر زبونی! مگر اینكه نخ اونها رو بگیری دستت، نخو ببری، بندازیش دور!!!

  10. #10
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    Wink نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    مرسی از اینکه درب و داغون کردن ویندوز رو اینقدر شیرین وزیبا جلوه دادین!!

    من یه کد با #c میخوام.ومیخوام بدونم که اصلا سیستم عامل اجازه پاک کردن system32رو بهم میده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    دارم لحظه شماری میکنم برای کشیدن این نخ !
    خیلی محکم نباشه من در توانم نیست...

  11. #11

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    سلام.
    فکر پاک کردن system32 رو از سرت بکن بیرون.امکان نداره.
    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    Unhappy نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    چرا آخه؟یعنی هیچ راهی نداره؟

  13. #13
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    کسي نبود به دادمن برسه؟بابا system32

  14. #14

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    دوست عزیز ، اصلا یه ویندور هست و یه دونه system32 .
    کلا اگه dll های system32 نباشند برنامه شما اجرا نمیشه.
    سیستم عامل خیلی سفت و سخت از این system32 حفاظت میکنه.

    کار شما مثل این میمونه که مثلا شما روی زمین هستی و بخوای با یه کلنگ زمین رو داغون کنی.

    اگه شما خیلی دوست داری این system32 رو پاک کنی از بوت بیا بالا و این کار رو بکن.

  15. #15
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    سلام دوست عزيز

    راستش من اين برنامه رو براي استادم ميخوام ولي اينطور که از صحبتهاي شما دوستان بر مياد دارم دنبال فرستادم دنبال نخود سياه يعني نميشه زماني که سيستم عامل در حال کار پروسس فايلهاي system 32
    رو متوقف کرد و بعد پاکشون کرد ؟

  16. #16

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    نقل قول نوشته شده توسط memol_nh مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز

    راستش من اين برنامه رو براي استادم ميخوام ولي اينطور که از صحبتهاي شما دوستان بر مياد دارم دنبال فرستادم دنبال نخود سياه يعني نميشه زماني که سيستم عامل در حال کار پروسس فايلهاي system 32
    رو متوقف کرد و بعد پاکشون کرد ؟
    ای قربون آدم چیز فهم.


    آخه وقتی برنامه خود شما وابسته به سیستم عامل و همین فایل های توی system32 هستش ، که این کار رو نمیشه انجام داد

  17. #17
    کاربر جدید آواتار memol_nh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    Red face نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    مزسی دوست من از توجهتون.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    نقل قول نوشته شده توسط memol_nh مشاهده تاپیک

    من عصبی نیستم.عصبیم کردن.من یه برنامه میخوام که بتونه system32 روپاک کنه؟ ویندوز بپره یا نه مهم نیست !!!فقط اگر مطمئن بودم چه اتفاقی قراره بیفته بهتر بود.
    خيلي عجيبه كه مهم نباشه چه بلايي بر سر سيستم عامل بياد. شما قصد داريد يه ويروس طراحي كنيد؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    Wink نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    به حق چیزهای نشنیده. ببین این ها هم کلی تعجب کردند!!!!!!!!!!!!!!!!


  20. #20

    نقل قول: پاک کردن فایلهای سیستمی با #c

    سلام
    کلا تاپیک فاقد محتوا !!!
    کاربر محترم @memol_nh
    در صورت تکرار این سوال جریمه و در صورت ادامه از سایت اخراج خواهید شد./
    در ضمن در تاپیک هاتون و پست هاتون اینقدر جنگولک بازی با این smily ها در نیاورید./ (کاربر @system32 این موضوع در مورد شما هم صدق می کند)

    موفق باشید./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •