نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: علامت @ در کنار آدرس فایل

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mzalireza
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    TEH
    پست
    17

    Question علامت @ در کنار آدرس فایل

    وجود علامت @ در این دستورها به چه معناست؟
    ("StreamReader sr = File.OpenText(@"SampleText.txt
    ("StreamWriter sw = File.CreateText(@"C:\test.txt

    بنظر شما اگه از این علامت استفاده نشه جه مشکلی پیش میآد؟ (مخصوصاً دستور اولی)
    ممنون میشم.
    آخرین ویرایش به وسیله mzalireza : دوشنبه 08 تیر 1388 در 21:27 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen_Fotouhi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    135

    نقل قول: علامت @ در کنار آدرس فایل

    دوست عزیر برای اینکه اگه علامت @ رو نذاری باید بجای فهرست ریشه که علامت \ می باشد باید از دوتا \\ استفاده کنی در غیر اینصورت تو سی شارپ خطا می ده ولی در VB اینطور نیست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: علامت @ در کنار آدرس فایل

    در زبانهای برنامه نویسی خانواده c مثل سی شارپ کاراکتر \ به عنوان یک کاراکتر کنترلی در نظر گرفته می شه .
    برای اینکه به کامپایلر بگیم در رشته "\:C" کاراکتر \ جزئی از رشته است باید از دو تا \ به صورت متوالی استفاده کنیم . و رشته را به صورت "\\:C" بنویسیم .

    اگه شما رشته را به صورت "\:C" بنویسید کامپایلر تصور می کنه که شما انتهای رشته را مشخص نکردید و خطا می گیره چون " در انتهای رشته به عنوان بخشی از عبارت محسوب می شه .
    اگه شما قصد دارید از \\ استفاده نکنید کافیه یک علامت @ پشت رشته قرار بدید .

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: علامت @ در کنار آدرس فایل

    دوستان به خوبي توضيح دادن كه \ يك كاراكتر كنتركي هستش ولي درباره دستور اول كه سوال فرموديد:
    اون دستور چون كاراكتر كنترلي نداره (\) بدون @ هم درست كار ميكنه. ولي معمولا براي آدرس دهي فايل از @ استفاده ميشه (بعضي وقتها هم مثل اين دستور با وجودي كه نياز نيست ، به كار ميره)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •