نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد نور در OpenGL

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Hamid_VB
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    53

    Question ایجاد نور در OpenGL

    چطوری میشه بیشتر از 8 منبع نور درست کرد؟
    (glEnable(GL_LIGHT0
    (glEnable(GL_LIGHT1
    (glEnable(GL_LIGHT2
    (glEnable(GL_LIGHT3
    (glEnable(GL_LIGHT4
    (glEnable(GL_LIGHT5
    (glEnable(GL_LIGHT6
    (glEnable(GL_LIGHT7

  2. #2

    نقل قول: ایجاد نور در OpenGL

    سلام
    برای اینکار تو حالت fixed function باید کارت گرافیکیت بیشتر از هشت تا رو پشتیبانی کنه. برای این منظورم باید OpenGL 1.2 به بعد رو داخل برنامت مقدار دهی اولیه کنی. از سایت www,opengl.org از قسمت sdk کتابخونه glew رو بگیر و دستور زیر رو بعد از ساخت پنجره و محتوا تایپ کن:

    glewInit();


    اگر کارت گرافیکیت بیشتر از هشت تا رو ساپورت نکنه تنها راه استفاده از شیدرها و یا FAKE LIGHT هستش. هیچ وقت بیشتر از چهار نور دینامیک استفاده نکن چون سرعتت خیلی پایین میاد.

    یه راه دیگه هم هستش و اون استفاده از بافر انباره هستش یعنی یه بار تمام صحنه رو با هشت تا میکشی میذاریش توی بافر انباره و یه باز دیگه با تعداد بیشتر میکشیش و این دفعه اون رو با انباره جمع میکنی و بعد میفرستی روی بافر فریم.

    اگه تعداد نورت خیلی زیاد هستش. بهترین کاری که میتونی انجام بدی استفاده از defred shading هستش.

  3. #3

    نقل قول: ایجاد نور در OpenGL

    نقل قول نوشته شده توسط Hamid_VB مشاهده تاپیک
    چطوری میشه بیشتر از 8 منبع نور درست کرد؟
    (glEnable(GL_LIGHT0
    (glEnable(GL_LIGHT1
    (glEnable(GL_LIGHT2
    (glEnable(GL_LIGHT3
    (glEnable(GL_LIGHT4
    (glEnable(GL_LIGHT5
    (glEnable(GL_LIGHT6

    (glEnable(GL_LIGHT7
    البته دوست عزیز در نسخه های قبلی OpenGL نمیتونی بیشتر از 8تا منبع نور تعریف کنی این امکان وجود نداره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •