نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: صفحه گزارش پویا با کریستال رپورت

  1. #1

    صفحه گزارش پویا با کریستال رپورت

    سلام دوستان
    من میخواهم از داخل برنامه صفحه گزارش رو تنظیم کنم با دات نت و کریستال ریپورت.
    یعنی فیلد آبجیکت و... رو اضافه یا حذف کنم.
    یا فیلد آبجکت رو در سورس برنامه پر کنم.
    اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفاً به من کمک کنه.خیلی عجله دارم.
    یعنی میخوام صفحه گزارشم پویا باشه.
    ::نوشتن::

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    tehran
    پست
    144
    بهتر بود این سوال را در وی بی می پرسیدین :)
    ولی برای این کار بهتره شما از ویبی اطلاعات مورد نظر را در یک تیبل ذخیره کنید
    بعد اون تیبل را در کریستال ریپورت به یه ریپورت وصل کنید و ظاهر گزارش را درست کنید
    بعد در وی بی آبجکت را اظافه کنید و مسیر فایلتون را مسیر ی که ریپورت در اون قرار داره بدید (مسیر فایل را در خاصیت نام گزارش ،یعنی یکی از خاصیت های آبجکتتون قرار داره)
    بعد در برنامه مثلا در رویداد کلیک بر روی یک کامند اون آبجکت را active کنید بعد هم رفرش کنید
    فقط رفرش یادتون نره :sunglass:
    همین

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62
    با سلام

    جناب آقای رضائی منش، اجازه بدید روشی رو که من ازش استفاده کردم و تقریبا 99% از خواسته های من و کارفرمای من رو جواب داده خدمت شما و سایر دوستانی که تمایل به استفاده از این روش دارن رو عرض کنم.
    اولا من از VB6 و CR10 Advanced Developer Edition استفاده می کنم و نمی دونم که این قابلیت آیا در dot Net هم هست یا نه؟
    درثانی من یه ریپورت جدید طراحی کردم و فقط query خودم رو بهش معرفی کردم و هیچ Object دیگه ای به اون اضافه نکردم. در کدهای فرمی که گزارش رو به کاربر نشون می دم (منظورم همون فرمی هست که ocx کریستال ریپورت توی اون قرار داره) کدهای زیر رو می نویسم:

    Dim rsReport As New ADODB.Recordset
    Dim Report As New CrystalReport

    Private Sub Form_Load()
    rsReport.Open "Select * From query"
    Report. Database.SetDataSource rsReport
    Report. DiscardSavedData

    Report.DetailSection1.AddFieldObject [field],[left],[top]

    Report.ReadRecords
    CRViewer.ReportSource = Report
    Screen.MousePointer = vbHourglass
    CRViewer.ViewReport
    Screen.MousePointer = vbDefault
    End Sub

    در این حالت شما باید بجای عبارت [field] نام فیلدی رو که کاربر انتخاب کرده رو قید کنید و باید از رسم الخط "{query.fieldname}" استفاده کنید.

    نکته دیگه اینه که من یه table تعریف کردم که توی اون در هر رکوردی اسم فیلد query رو نوشتم و یه فیلد هم از نوع Boolean تعریف کردم که وقتی کاربر فیلدی از query رو انتخاب می کنه، من مقدار اون رو True می کنم و در قسمت اضافه کردن Objectها به ریپورتم تمامی فیلدهائی رو که کاربر انتخاب کرده با استفاده از این روش بهش نشون می دم.

    شاید یه کم براتون این روش گیج کننده باشه، ولی اگر ساختار طراحی Tableها و queryهای شما منطقی باشن اون وقت متوجه می شید که خیلی راحت با این روش می تونید از گزارش پویا استفاده کنید. این نکته رو هم یادآوری کنم که من حتی سایز کاغذ رو هم متغیر تعریف کردم. یعنی بصورت پیش فرض کاغذ من A4 عمودی هست و با افزایش طول گزارش اون رو بصورت افقی در میارم و اگر باز هم طول گزارش بیشتر شد از کاغذ A3 استفاده می کنم.

    در پایان باید اضافه کنم که برای استفاده از این روش می تونید از سمپل خود کریستال ریپورت به آدرس Program Files\Crystal Decision\Crystal Reports 10\Samples\En\Code\RDC\Visual Basic\Pro Athlete Salaries هم استفاده کنید. من بعضی از کارهام رو از اینجا ایده گرفتم.

    امیدوارم که این مختصر توضیح جرقه ای برای ذهن دوستان جوان و فعال باشه تا با پشتکار بیشتر (و البته یه کمی هم صبر و حوصله) به آرزوهاشون برسن.

    موفق باشید.

  4. #4
    سلام دوستان
    ازتوجه شما بسیار ممنونم
    روش baha60 به کار من نمیاد .(با تشکر از ایشان)
    اما روش آقای رضاپور اگه جواب بده همونی که من می خوام.باید روش کار کنم .
    از شما آقای رضاپور خیلی ممنونم.
    به امید موفقیت همه دوستان.
    :flower: ::نوشتن::

  5. #5
    :(
    سلام اما این روش هم جواب نمیده.

    کمک کمک کمک
    :(

    **حامد**

  6. #6
    یکی نیست جواب بده
    :(

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    Never Land
    پست
    423
    شما تو حالت Runtime می خواهی حالت Design داشته باشی
    اگه اینجوری هست می تونی Crystal Reports 10 Developer Edition تهیه کنی و استفاده کنی

    راستی شما می توانید این رو هم فارسی کنید (فقط کافی هست این نسخه رو پیدا کنی)

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    سلام عرض شد.
    منم اتفاقا به همین مشکل برخورد کردم و شدیدا هم نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم.
    من Crystal report 10 advanced developer edition رو روی Visual studio .net نصب کردم ولی تابع ()AddFieldObject رو ندیدم. به نظر شما من چیکار کنم.

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    Never Land
    پست
    423
    مهدی جان سلام
    من از نسخه 8.5 (Developer Edition) استفده می کنم
    یه PM واستون می زنم

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    01315504061
    پست
    7
    سلام ببینم عزیزم ایمیل داری برایت پیغام بگذارم زمانی که دسترسی بهت ندارم الان یک سعال دارم می توانم بپرسم

  11. #11
    دوست عزیز با نوشتن این کد می توانید به هدفتان برسید البته در vb6
    Private Sub Text4_Change()
    On Error Resume Next
    If Text4.Text = "" Then
    Adodc1.Refresh
    Else
    Adodc1.Recordset.Filter = "code =' " + Text4.Text + " ' "
    Adodc1.Recordset.Filter = " code like '" & Text4.Text & "*'"
    End If
    Text5.Text = Text4.Text
    End Sub

  12. #12

    Cool

    با سلام
    آقا این مشکله من هم هست .
    من میخوام گزارش پویا درست کنم که شبیه table تو word یا همون شکل grid باشه .
    که هر ستون نشون دهنده ی یه فیلد باشه و بشه هر سطر و ستونو جداگانه رنگ آمیری و تنظیم کرد .
    لطفاً اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید بگید .....

  13. #13
    حامد جان به حميد در كرمانشاه زنگ بزن تا جوابت را بده

  14. #14

    نقل قول: صفحه گزارش پویا با کریستال رپورت

    با سلام منم همین مشکل رو دارم
    منم برای ساخت یک برنامه فاکتور سازی به این امکانات نیاز دارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •