نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر سایز عناصر فرم با خود فرم

  1. #1

    تغییر سایز عناصر فرم با خود فرم

    می خواهم, وقتی فرم رو بزرگ میکنم تمام عناصر موجود در آن همراه فرم بزرگ شوند ( با ابعاد مناسب). و وقتی فرم رو کوچک کردم ، دوباره عناصر کوچک شوند.در حال حاظر وقتی فرم رو بزرگ میکنم تمام عناصر موجود در آن جابجا می شوند که اصلا قشنگ نیست

  2. #2

    نقل قول: تغییر سایز عناصر فرم با خود فرم

    یعنی هیچکی نیس یه سوال ساده رو جواب بده؟؟؟!!!!

  3. #3

    نقل قول: تغییر سایز عناصر فرم با خود فرم


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: تغییر سایز عناصر فرم با خود فرم

    از خاصیت Anchor باید استفادع کنید .
    مثلاً اگه پراپرتی Anchor از یک TextBox رو به Top | Right | Left تنظیم بکیند اونوقت با تغییر اندازه فرم textBox هم به همون اندازه بزرگ یا کوچیک میشه .
    خیلی پراپرتی جالب و به درد بخوری هست که با تنظیم اون می تونید با خیال راحت به کاربرانتون اجازه بدید که فرم ها Maximize یا Restore بککند بدون اینکه ترکیب فرم به هم بخوره

  5. #5

    نقل قول: تغییر سایز عناصر فرم با خود فرم

    اون خاصیت واسه بزرگ کردن فونت یه textbox فایده نداره
    خودم یه کد پیدا کردم :


    protectedoverridevoid OnPaint(PaintEventArgs e)
    {
    using (Font f = newFont("Tahoma", 1))
    {
    SizeF size;
    using (textBox1.Font = AppropriateFont(e.Graphics, 8, 18, ClientRectangle.Size, "Mobail : 09132639886", f, out size)) { }
    }
    }
    publicstaticFont AppropriateFont(Graphics g, float minFontSize, float maxFontSize, Size layoutSize, string s, Font f, outSizeF extent)
    {
    if (maxFontSize == minFontSize)
    f =
    newFont(f.FontFamily, minFontSize, f.Style);
    extent = g.MeasureString(s, f);
    if (maxFontSize <= minFontSize)
    return f;
    float hRatio = layoutSize.Height / extent.Height;
    float wRatio = layoutSize.Width / extent.Width;
    float ratio = (hRatio < wRatio) ? hRatio : wRatio;
    float newSize = f.Size * ratio;
    if (newSize < minFontSize)
    newSize = minFontSize;
    elseif (newSize > maxFontSize)
    newSize = maxFontSize;
    f =
    newFont(f.FontFamily, newSize, f.Style);
    extent = g.MeasureString(s, f);
    return f;
    }

  6. #6

    نقل قول: تغییر سایز عناصر فرم با خود فرم

    نظرتون چیه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •