نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چرا کد VBA که در رویدادها می نویسیم عمل نمی کند؟

  1. #1

    چرا کد VBA که در رویدادها می نویسیم عمل نمی کند؟

    سلام
    در رویداد on click کامند command43 نوشته ام Form_Table1!Caption = "xxx" اما وقتی فرمرادر حالت view باز میکنم هرچه روی command43 کلیک میکنم کپشن اون عوض نمیشه .

    خیلی فوریه متشکرم سید حسین سرورزاده sarvarzadeh13@gmail.com

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: چرا کد VBA که در رویدادها می نویسیم عمل نمی کند؟

    سلام
    فایلت رو آپلود کن تا اصلاحات انجام شود

  3. #3

    نقل قول: چرا کد VBA که در رویدادها می نویسیم عمل نمی کند؟

    دوست عزیز چند حالت داره که ممکن هست یکی از این ها باشه :
    اسم فرمت اشتباه وارد کرده
    ممکن کپشن فرم را گذاشته باشی Form_Table1
    در رویداد on click کامند command43 نوشته ام Form_Table1!Caption = "xxx" اما وقتی فرمرادر حالت view باز میکنم هرچه روی command43 کلیک میکنم کپشن اون عوض نمیشه .
    من فرض را برروی این میگذارم که اسم فرمت هست Form_Table1 پس کد را به این صورت که من نوشتم وارد کن

    Command43:Click
    Form_Table1.Caption="xxx"
    End Sub
    دوست عزیز همیشه سعی کن وقتی شی را وارد محیط می کنی نام مناسب برایش انتخاب کنی . اگر مشکلی بود به من ایمیل بزن.
    آدرس ایمیل من : mrmehvari@yahoo.com

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: چرا کد VBA که در رویدادها می نویسیم عمل نمی کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط sarvarzadeh13 مشاهده تاپیک
    سلام
    در رویداد on click کامند command43 نوشته ام Form_Table1!Caption = "xxx" اما وقتی فرمرادر حالت view باز میکنم هرچه روی command43 کلیک میکنم کپشن اون عوض نمیشه .

    خیلی فوریه متشکرم سید حسین سرورزاده sarvarzadeh13@gmail.com
    با سلام
    در رویداد on click کامند باتن دستور تغيير كپشن فرم را بصورت زير تايپ كن :
    موفق باشيد

    Forms!table1.Caption = "xxx"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •