نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اتصال به MYSQL در Vb.Net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    اتصال به MYSQL در Vb.Net

    با سلام

    برای اتصال به پایگاه داده از نوع MySQL از طریق Windows Application در .Net باید چکار کنیم
    آیا امکانش هست به یک پایگاه داده تحت وب از طریق Windows Application دسترسی پیدا کنیم
    و اطلاعات اونو از طریق Dataset دریافت کنم .!
    اطلاعات زیر رو هم دارم
    MySQL host
    MySQL port
    MySQL username
    MySQL password

    فرض کنیم یک جدول هم در این بانک موجود است

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک غرب
    پست
    62

    نقل قول: اتصال به MYSQL در Vb.Net

    سلام همه اینها امکان پذیره اما قبلش باید Connector/Net را داناود کنی تا بتونی در برنامه به یک MySql
    متصی بشی
    http://dev.mysql.com/downloads/connector/net/6.0.html

    البته کانکتور مورد نظر را با توجهبه ورژن MySql دانلود کن !

    بعد برنامه اتصل یک چیزی تو این مایه هاست



    Imports MySql.Data.MySqlClient
    Module mdlDataConn
    Public conn As New MySqlConnection
    Public Sub ConnectDatabase()
    Try
    If conn.State = ConnectionState.Closed Then
    conn.ConnectionString = "DATABASE=" & My.Settings.myDB & ";" _
    & "SERVER=" & My.Settings.myServer & ";user id=" & My.Settings.myUsername _
    & ";password=" & My.Settings.myPassword &";port=" & My.Settings.myPort & ";charset=utf8"
    conn.Open()
    End If
    Catch myerror As Exception
    MessageBox.Show("Error Connecting to the database", "Error Database
    Server", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation)
    End
    End Try
    End Sub
    Public Sub DisconnectDatabase()
    Try
    conn.Close()
    Catch myerror As MySql.Data.MySqlClient.MySqlException
    End Try
    End Sub
    End Module
    'To connect to mySQL Database just call.
    ConnectDatabase
    'To close the mySQL Database
    DisconnectDatabase

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: اتصال به MYSQL در Vb.Net

    سلام ....

    اگه مشكلت طريقه كانكت شدنه كه از اينجا مي توني اطلاعاتي كسب كني :

    http://www.connectionstrings.com/mysql

  4. #4
    کاربر جدید آواتار aligh4192
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    14

    Lightbulb نقل قول: اتصال به MYSQL در Vb.Net

    سه مرحله تا اتصال به MySql از طریق VB.net :

    1) دانلود و نصب درایور MySql ( برای راحت بودن از لینک زیر ) :
    http://files.upload2world.com/get-7-...m_m0jzhazw.rar

    2) اضافه نمودن فایل ( MySql.Data.dll ) که روی سیتم نصب شده به لیست Refrense های پروژه تون ( برای راحت بودن از لینک زیر ) :
    http://files.upload2world.com/get-7-...m_upbd87or.rar

    3) نوشتن کد ارتباط ( برای راحت بودن از لینک زیر ) :
    http://images.upload2world.com/get-7...com_xbdyzs.JPG

    دیگه از این راهنمایی کامل تر و بهتر ؟ 100% عملی و تست شده
    تازه اگه مشکلی داشتین ( فقط برنامه نویسی ) با من تماس بگیرید - یا علی

  5. #5

    نقل قول: اتصال به MYSQL در Vb.Net

    دوستان عزیز

    لینک های اصلی که به خاطر تحریم ایران کار نمیکنه
    لینک هایی که برای راحتی کار هم گذاشتید کار نمیکنه
    ممنون میشم یه لینک خوب بدید که در حال حاضر کار کنه

  6. #6

    نقل قول: اتصال به MYSQL در Vb.Net

    خوب کسی نمیتونه کانکتور رو آپلود کنه جایی که از ایران بشه دانلود کرد؟

  7. #7
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: اتصال به MYSQL در Vb.Net


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •