نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: 2خط پائینتر از خط فعلی در فایل txt.

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mzalireza
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    TEH
    پست
    17

    Question 2خط پائینتر: n\n\ یا n\r\n\r\ ؟

    سلام،
    1-چرا وقتیکه میخواهیم تو یه فایل txt. یه عبارتی رو چند خط پائینتر بنویسیم دستور n\n\ کار نمیکنه باید بجاش نوشت: n\r\n\r\ ؟
    sw6.WriteLine("\r\n\r\n RESULTS");

    2-بچه ها من قسمتی از کدمو در این قسمت نوشتم که ترتیب حروفش بهم ریخت.
    شما با چه ابزاری اونو داخل یه Box مینویسین؟


    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله mzalireza : چهارشنبه 10 تیر 1388 در 19:12 عصر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mzalireza
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    TEH
    پست
    17

    نقل قول: 2خط پائینتر از خط فعلی در فایل txt.

    ؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: 2خط پائینتر از خط فعلی در فایل txt.

    سلام دوست عزيز
    -بچه ها من قسمتی از کدمو در این قسمت نوشتم که ترتیب حروفش بهم ریخت.
    شما با چه ابزاری اونو داخل یه Box مینویسین؟
    دوست عزيز تويه نوار ابزار يه ابزار به اسم code با علامت # قرار داره كه كدتون رو بين اون بنويسيد!!
    -چرا وقتیکه میخواهیم تو یه فایل txt. یه عبارتی رو چند خط پائینتر بنویسیم دستور n\n\ کار نمیکنه باید بجاش نوشت: n\r\n\r\ ؟
    خوب دوست عزيز برايه رفتن به خط بعدي در يك فايل بايد از كدهاي اسكي 10 و 13 استفاده كرد كه كد 10 مكان نمارا به ابتداي سطر برده و كد 13 مكان نما را به سطر بعد منتقل مي كند.(يا بلعكس) كه به جاي كدها مي توان از r\ به جاي كد 10 و n\ به جاي كد 13 استفاده كرد.
    موفق باشيد

  4. #4
    کاربر جدید آواتار mzalireza
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    TEH
    پست
    17

    Lightbulb نقل قول: 2خط پائینتر از خط فعلی در فایل txt.

    نقل قول نوشته شده توسط Yasersadegh مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز
    دوست عزيز تويه نوار ابزار يه ابزار به اسم code با علامت # قرار داره كه كدتون رو بين اون بنويسيد!!
    خوب دوست عزيز برايه رفتن به خط بعدي در يك فايل بايد از كدهاي اسكي 10 و 13 استفاده كرد كه كد 10 مكان نمارا به ابتداي سطر برده و كد 13 مكان نما را به سطر بعد منتقل مي كند.(يا بلعكس) كه به جاي كدها مي توان از r\ به جاي كد 10 و n\ به جاي كد 13 استفاده كرد.
    موفق باشيد
    خب دقیقاً مشکل من هم همینه که چرا با دستور n\n\ مکان نما رو به 2خط پایینتر نمیبره. البته توی Console جواب میده! چرا؟

    راه دیگه ای نداره که مثلا اگه بخوام 10 خط پائینتر برم یه جورایی 10تا n\r\ ننوسیسم؟

    Tnx

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: 2خط پائینتر از خط فعلی در فایل txt.

    براي درك راحت تر يك نمونه براتون آماده كردم. دانلودش كنين.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •