مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در مورد این تاپیک

رای دهنده
49. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    35 71.43%
  • خوب

    10 20.41%
  • متوسط

    0 0%
  • به درد نخور

    4 8.16%
صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 220

نام تاپیک: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

  1. #121

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام به همه .

    3 تا سورس جدید دیگه . امیدوارم به دردتون بخوره .

    1- CODE_UPLOAD41533232000 : ؟!؟!؟
    2- [__New_Pro18317812212004 : ؟!؟!؟
    3- Size Icon Desktop : تغییر اندازه آیکون های دسکتاپ (دانلود نکنی ضرر کردی)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #122

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سورس های بالا از وبلاگ http://www.barnamenevis.blogfa.com گرفته شده .

  3. #123

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا سورس دیگه که از وبلاگ بالا رفته شده در ضمن جناب کامبیز دهقانی زحمت این سورس ها رو کشیده اند . از اسمهاشون هم کاملا پیداست که چی هستن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #124

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان بعد از چن روز دوبار در خدمت شما هستم با دو سورس جدید . استقبال از چند سورس اخیر خوب نبود منم دل سرد شدم ولی من شما ها رو تنها نمیزارم و سورس های جدید میزارم امیدوارم این سورس ها خوب باشه .


    CPU Usage : یک سورس نمایش درصد مصرف CPU خیلی دقیق فقط 0.5 درصد خطا داره . من نمونه های قبلی رو دارم خیلی فرق داره .

    Player : یک مدیا پلیر خیلی با حال که امیدوارم تکراری نباشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #125

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان 2 سورس جدید . که جالب هست .


    1- خودتون ببینید
    2- خاموش/روشن کردن نام لاک ، کبس لاک و اسکرول لاک
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #126

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام . وقت بخیر

    من یه omponent می خوام که مثل rich textbox باشه. ولی قابلیت right to left شدن داشته باشه. به نظرتون همچین چیزی هست؟

  7. #127

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام
    نمیدونم هست یا نه ولی چیز خیلی عجیبی نیست که نباشه . به هر حال

  8. #128

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    با سلام
    چند سورس جدید دیگه .

    1- ][String_E164041932003 : یک نمونه دیگه از رمز نگاری متن
    2- A_____1_Mo89306622002 : روی هر کلمه که میری اون رو نشون میده یعنی یک کلمه رو تشخیص میده از بین یک متن دانلود نکنی ضرر کردی شدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    نقل قول نوشته شده توسط salipa مشاهده تاپیک
    سلام . وقت بخیر

    من یه omponent می خوام که مثل rich textbox باشه. ولی قابلیت right to left شدن داشته باشه. به نظرتون همچین چیزی هست؟
    با كد زير مي توني به ريچ تكست باكس خاصيت رايت تو لفت بدي:

    Private Sub RichTextBox1_click()
    Dim a as string
    a = Replace(RichTextBox1.TextRTF, "ltrpar", "rtlpar")
    RichTextBox1.TextRTF=a

  10. #130

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    5 سورس دیگه که پیشنهاد میکنم هیچ کدوم رو از دست ندید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #131

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    یک سورس جدید هستش و کار با دیتا رپورتر هم هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #132

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان عزیز چندتا سورس جدید و جالب

    1- Form_XP : نمونه سورسی برای تبدیل کامل فرم به XP از قبیل : دکمه ها ، اسکرول ، فرم ، اینپود باکس و مسیج باکس ها
    2- TextAutoComplete : جالبه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #133

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    چند تا سورس دیگه امیدوارم خوب باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #134

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان عزیز چند تا سورس دیگه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #135

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا سورس جدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #136

    Wink نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا دیگه تکراری بود ببخشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #137

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستام بعد از یک مدت با چند تت سورس دیگه اومدم

    1- Screen Savers : سورس چند اسکرین سیور
    2- sample Send HTTPS Request : از اسمش مشخص هست
    3- RSPMP3-Player : کامپوننت برای بخش فایل mp3
    command button 4- : سورس یک کامند باتن زیبا که همراه با سورس هست
    ت . ش . ک . ر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : جمعه 02 بهمن 1388 در 10:08 صبح

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: نمونه برنامه های کمیاب

    این برنامه کارش اینه که آدرس جاری که کاربر الان در اون قرار داره رو به ما میده من اون در یه textbox نمایش میدم که هر بار که کاربر از مسیری به مسیر دیگه میره آدرسشو توی اون نمایش میدم از این برنامه شاید بشه استفاده منفی کرد اما من تو فکر یه برنامه مانیتورینگ سیستم برای والدین هستم که خیلی به درد می خوره مثلا سایت ها و آدرس های رفته شده رو ذخیره می کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #139
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    این برنامه آیکون یه فایل رو با هر پسوندی که باشه در یه پیکچر باکس نمایش میده
    تو پوشه اون هم یه فایل راهنمای کد هست که میتونید ببینید

    برنامه شطرنج که امکان بازی با کامپیوتر رو هم داره خداییش هوش مصنوعیشم خوب بود

    برنامه قفل فلاپی که همتون کم و بیش ازش می دونید قدیمی هست اما مثال خوبیه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 02 بهمن 1388 در 12:54 عصر دلیل: ادغام

  20. #140
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    این برنامه آدرس یه پوشه رو میگیره و با استفاده از امکانات مخفی ویندوز اون رو غیر قابل دسترس میکنه این برنامه رو به لحاظ روش خاصش در پنهان سازی می ذارم

    این برنامه چند تا msgbox سفارشی رو به شما ارائه می ده از جمله امکان عوض کردن فونت اون , مکان اون و...

    این برنامه پس از اجرا خودش رو پاک میکنه
    فکر کنم مثال خیلی توپی باشه کاربردشو که دیگه خودتون می تونید حدس بزنید

    اینم یه برنامه که با اون می تونید سرویس های مختلف ویندوز مثل فایروال و اتوماتیک آپدیت و تلنت و 11 تای دیگه رو فعال یا غیر فعال کنید بیشتر بدرد کافی نت ها می خوره


    اینم برنامه کار با حاجی مرلین که همه میشناسنش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 02 بهمن 1388 در 12:53 عصر دلیل: ادغام

  21. #141
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    برنامه انتصاب یه پسوند خاص به برنامه خودتون که با اجرای فایل با اون پسوند خاص برنامه شما اجرا میشه

    برنامه اعمال افکت های مختلف به یه تصویر

    این برنامه خط فرمان داس رو تحت برنامه شما اجرا می کنه مثل اینکه شما هسته داس رو تو خود برنامتون داشته باشید یه جورایی داس مجازی هست

    برنامه تایمر پویا

    یه مرورگر به همراه تمامی Event هاش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 02 بهمن 1388 در 12:51 عصر دلیل: ادغام

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    برنامه چند زبانه که با فایل های inf کار می کنه و مثاله خیلی خوبی برای برنامه هایی هست که قراره از چند زبان مختلف پشتیبانی کنه

    برنامه خاموش و روشن کردن مانیتور

    اینم برنامه کار با تاریخ فارسی که از ماژول خودش استفاده می کنه و اینطوری وابستگی به چیزی نداره

    برنامه کار با پروسه ها مثل Advance task manager

    اینم اسکین شبیه سازی شده لینوکس Redhat
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 02 بهمن 1388 در 12:51 عصر دلیل: ادغام

  23. #143
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    این برنامه هم شاید تکراری باشه اما بازم جالبه چون بعد از اجرا خودش رو پاک می کنه
    این یکی باحالتره


    این برنامه با قرار گرفتن موس روی هر جای ویندوز نوع اون پنجره و متن داخل اون رو در صورت وجود به شما میده

    برنامه ای که باهاش می تونید هر پروسه رو که خواستید مخفی کنید

    برنامه Ping کردن که کاربردش تو برنامه های شبکه خیلی زیاده که دیگه خودتون می دونید

    این برنامه مختصات موس رو در هر جای مانیتور که باشه بر میگردونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 02 بهمن 1388 در 12:50 عصر دلیل: ادغام پست ها

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: نمونه برنامه های کمیاب

    حتما همتون می دونید که تو ویبی نمیشه از عکس های png استفاده کرد
    حالا با این کامپوننت که سورسشم هست می تونید این کارو بکنید
    خوبیه این کامپوننت اینه که کیفیت و کارآیی خیلی خوبی داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #145
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    برنامه تغییر رزولیشن مانیتور

    برنامه برج هانوی با رابط گرافیکی زیبا

    این برنامه رو هم ببینید واقعا سرگرمی باحالیه


    سورس یه Paint ساده در حد فتوشاپ!!!

    برنامه مخفی کردن درایو ها که با استفاده از رجیستری این کارو می کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 02 بهمن 1388 در 12:48 عصر دلیل: ادغام پست ها

  26. #146

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام به همگی .
    یه کامپوننت باحال . نمایش تاریخ میلادی به شکل بسیار زیبا . ( افکت نئون )
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg ND.JPG‏ (12.0 کیلوبایت, 162 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #147

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دو تا سورس کار با منو

    1- menu : قرار دادن عکس ، چک باکس و .. در منو
    2- pic menu : قرار دادن عکس در منو

    اگر دوستان بیشتر استقبال کنن میخوام دوباره تاپیک رو شدیدا فعال نگه دارم و سورس های جدید و با حالی قرار بدم . منتظر باشید

    و در مورد اون کسی که نظر داده تاپیک به درد نخوره خداییش تایپک به درد نخور هست دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #148

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا کتاب و یک سورس
    اگر تکراری بود ببخشید

    سورس :
    ConvertPro

    کتاب :
    بقیه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #149

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دو سورس توپ

    IE-Plugin : به دست آوردن کدهای استفاده شده در اوت لوک و اینترنت اکسپلورر
    (100 خودم امتحان کردم)
    Resize FORM : کنترل در گوشه فرم برای تغییر اندازه همراه با سورس
    ت.ش.ک.ر فراموش نشه

    واقعا از دست ندید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #150
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    برنامه ارسال فایل در شبکه با وینسوک

    برنامه باز و بسته کردن سی دی رام که می دونم قدیمیه اما شاید واسه بعضی ها جدید باشه

    برنامه عوض کردن Caption یک پنجره

    این برنامه هم امکان دسترسی به تقریبا همه بخش های ویندوز رو فراهم می کنه
    اینو باید خودتون ببینید

    اینم کنسول دستور Net Send که تو شبکه برای ارسال پیام استفاده میشه حالا اینجا به صورت برنامه نوشته شده تا راحت تر باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : شنبه 03 بهمن 1388 در 15:28 عصر دلیل: ادغام

  31. #151
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392
    برنامه کنترل پنل

    این برنامه میتونه پسورد جعبه متن های پسووردی رو برای شما نشون بده چیز جالبه

    برنامه جمع دو تا عدد 50 رقمی

    برنامه ضرب دو تا عدد 50 رقمی

    برنامه ساخت و حذف و ویرایش اکانت های ویندوز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : شنبه 03 بهمن 1388 در 15:27 عصر دلیل: ادغام

  32. #152

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام به همه برنامه نویسای عزیز .
    یه کامپوننت دیگه واستون نوشتم . کارش جالبه . با این کامپوننت میتونید در هنگام باز شدن فرم برنامتون آهنگی که موقع شروع ویندوز نواخته میشه رو پخش کنید . بنابراین در قسمت Form_Load کد زیر رو بنویسید :


    AZ_Sound1.Windows_Sound

    اگه هم آهنگ دیگه ای مد نظر دارید میتونید از کد زیر در قسمت Form_Load استفاده کنید :


    AZ_Sound1.Your_Sound ("c:\Music.wav")

    اونجایی که نوشتم C:\Music.wav باید آدرس فایل موزیک خودتون رو جایگزین کنید .
    فقط یه نکته هست که باید بگم ، اون نکته هم اینه که باید فایلهای موزیکتون دارای فرمت Wav باشن .
    کامپوننت و سورسش انتظار دانلود شدن توسط شما دوستای عزیز رو میکشن .
    امیدوارم خوشتون بیاد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #153
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    نقل قول: هر گونه برنامه سورس باز بخوای اینجا

    باسلام
    این برنامه تبدیل مبنا را انجام می دهد و برای دانش آموزان دبیرستانی مناسب می باشد.
    فایل های ضمیمه tabdil mabna.zip‏ (2.8 کیلوبایت, 99 دیدار)

  34. #154
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    سورس کامل برنامه تبدیل تاریخ شمسی به قمری و میلادی

    سلام دوستان
    با عرض معذرت از غیبتی که داشته ام اینم بخاطر این بود که فصل امتحانات نزدیک و پروژه سنگینی که با دوستان برداشته ایم
    برای شما عزیزان سورس کامل برنامه تبدیل تاریخ شمسی به قمری و میلادی تهیه دیده ام این نرم افزار در عین حال که تقویم روزانه میباشد و اتفاقات روز شمار را هم نشون میده و نکات آموزشی خوب و جالبی هم داره امیدوارم که از استفاده از این نرم افزار لذت ببرید

    دانلود تبدیل تاریخ
    __________________
    موفقیت تان آرزوی قلبی من است

  35. #155
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    نقل قول: هر گونه برنامه سورس باز بخوای اینجا

    ساعت عقربه ای بسیار ساده به زبان Visual Basic
    دانلود

    =====================================
    پردازش تصویر به کمک Visual Basic
    دانلود
    تعدادی از توابع پردازش تصویر که با کمک Visual Basic پیاده سازی شده است. از قبیل:
    Egde گیری، Greyscale کردن، جستجو به دنبال نواحی رنگی خاص در تصویر.
    این برنامه جهت شروع کار پروژه های پردازش تصویر رباتها مورد استفاده میباشد.

    =====================================
    معمای برج هانوی با کمک Visual Basic
    دانلود
    بصورت خودکار، انیمیشنی از حل یک برج هانوی نمایش داده میشود.

    =====================================
    شبیه سازی بازی Mench با کمک Visual Basic
    دانلود
    یک پروژه نرم افزاری با گرافیک نسبتا خوب. نمونه ای از ساخت کادرهای گرافیکی جهت ورود اطلاعات در بازی ها

    =====================================
    شبیه سازی بازی اسکواش در Visual Basic
    دانلود
    بدون استفاده از توابع گرافیکی خاص و با موسیقی پس زمینه، یک بازی بسیار ساده طراحی شده است.

    =====================================
    پیاده سازی الگوریتم Quick Sort
    دانلود
    استفاده از الگوریتم جستجوی سریع را در Visual Basic

    =====================================
    تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
    دانلود
    پیاده سازی با کمک Visual Basic

    =====================================
    دانلود
    برنامه ای بسیار ساده، جهت ارتباط دو کامپیوتر که در یک Lan (شبکه محلی) قرار دارند و ارسال متن بین دو کامپیوتر، با کمک توابع Winsocket
    (جهت تست بر روی یک کامپیوتر، دوبار برنامه را اجرا کرده و یکی را wait کنید و دیگری را connect)

  36. #156
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    150 سورس بسیار جامع، کامل، کاربردی و آموزشی .


  37. #157
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    Thumbs up سورس کامل مدیریت کتابخانه با امکانات بی نظیر

    سلام عزیزان
    سورس فایل تقدیمی سورس کامل مدیریت کتابخانه که واقعا خیلی جالب کار شده و تمام نکات ریزی که نیاز هستش تو این نرم افزار پیش بینی شده و نحوه کانکت شدن به بانک پسورد دارد برای نمونه کار عالی و بی نظیر است امیدوارم که بلحاظ آموزشی خوب ازش استفاده کنید
    پسورد بانک = crimson119
    ورود به صفحه Login نرم افزار :
    Username = 1234
    password = 1234

    Library System
    __________________
    موفقیت تان آرزوی قلبی من است

  38. #158
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    Wink سورس فایل ثبت نام دانش آموزان (student information)

    سلام بر دوستان
    سورس فایلی که تقدیم میگردد سورس فایل ثبت نام دانش آموزان (student information) و نگهداری اطلاعات آنان خیلی خوب و قشنگ کار شده امیدوارم براتون جالبه باشه و نکات تازه ای یاد بگیریم
    __________________
    موفقیت تان آرزوی قلبی من است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mparsa1372 : شنبه 01 اسفند 1388 در 17:29 عصر دلیل: نداشتن ضمیمه

  39. #159
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    سورس برنامه Login و تغییر پسورد

    سلام دوستان
    در بعضی برنامه های نرم افزاری امنیت یکی از مسائل مهمی است که باید رعایت گردد لذا در اینجا سورسی جهت آشنائی دوستان عزیز تقدیم میکنم که ورود به سیستم با نام کاربری و رمز عبور میسر میباشد
    Username= sina
    password= sina

    دانلود
    __________________
    موفقیت تان آرزوی قلبی من است

  40. #160
    کاربر تازه وارد آواتار mparsa1372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    49

    سورس برنامه جامع حسابداری کامل

    سلام بر عزیزان
    دوستان امروز برای شما سورس برنامه جامع حسابداری کامل را تقدیم میدارم
    لازم به یاد آوری است که این نرم افزار نکات آموزشی خیلی جالبی داره در اکثر مباحث VB6 برنامه سورس های کاملی داره امید وارم از این نرم افزار بهره کاملی برده باشید
    با آرزوی موفقیت

    دانلود 420kb

صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •