صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: کمک برای اتصال به دیتابیس

  1. #1

    Question کمک برای اتصال به دیتابیس

    با سلام و احترام
    من وقتی می خوام وارد سایتم بشم بهم خطای زیر رو می ده

    Database Connection Failed! 


    فکر میکنم مربوط به کدای زیر باشه
    لطفا راهنمایی بفرمایید

    <?php
    define( "_DOMAIN", "40tike.ir" );
    require_once( $_file_base."libs/adodb/adodb.inc.php" );
    $ado_dsn = "mysql://".DB_USER.":".DB_PASSWORD."@".DB_HOST."/".DB_NAME;
    $db = newadoconnection( $ado_dsn );
    if ( $db )
    {
    exit( "Database Connection Failed!" );
    }
    $rs = $db->execute( "SET NAMES 'utf8'" );
    $rs = $db->execute( "SET CHARACTER SET 'utf8'" );
    $rs = $db->execute( "SET SESSION collation_connection ='utf8_general_ci'" );
    $rs = $db->execute( "SET CHARACTER_SET_RESULTS='utf8'" );
    if ( $rs )
    {
    exit( $db->errormsg( ) );
    }
    $_AD_SYSTEM = null;
    require_once( $_file_base."include/email.inc.php" );
    require_once( $_file_base."include/functions.inc.php" );
    load_settings( $_AD_SYSTEM );
    error_reporting( E_ALL );
    $license = str_replace( array( "http://", "www.", "/" ), "", $_SERVER['SERVER_NAME'] );
    if ( $license != _DOMAIN )
    {
    echo "<a href='http://www.myweb.com'>Invalid License</a>";
    exit( );
    }
    ?>

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    سلام
    اولا ما نمی دونیم که شما توی فایل های unctions.inc.php و email.inc.php شمااصلا چی دارید؟

    و یک مطلب دیگر اینکه من فکر می کنم که شما این کد ها رو از یکجا کپی کردید چون ما کسی رو نداریم که اینقدر بتونه حرفه ای عمل کنه!(جسارتا)

    به نظر من اگر میتونی کد را تغییر بدی از این که سادتر هست استفاده کن.


    کد HTML:
    $hostname_doktor = "localhost";
    $database_doktor = "sono";
    $username_doktor = "root";
    $password_doktor = "123";
    $Link = mysql_pconnect ($hostname_doktor, $username_doktor, $password_doktor);
    و به طور مثال یک Select هم انجام بده
    کد HTML:
    $Query = "SELECT * FROM `bimytarefe` ";
    $Result565 = mysql_db_query ($database_doktor, $Query, $Link);
    while ($Row5656 = mysql_fetch_array ($Result565)) {    
    echo $Row5656['noobime']; }
    اگر مشکل حل نشد و یا سوالی داشتی می توانید ایمیل بزنید Mohsen.moradnejadi@gmail.com

    من زیاد اینجا نمیام

  3. #3

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    ممنونم
    کدها برای من نیست
    اسکریپت خریدم و روی هاست دیگه ای نصب کردم که این خطا رو میده

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    یعنی اینکه قبلا درست کار می کردند و حالا رو این هاست جدید error میده؟

    اگر این طور باشه باید user name و password و connection رو چک کنی

    ممکنه مشکلات متعددی پیش آمده باشه

  5. #5

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    بله
    هاستم رو عوض کردم ولی الان رو هاست جدید کار نمی کنه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    ممکنه USERNAME و Passwordو db nameرا ببین تغییر نکردن و ببین از یک کانکشن در این سایت استفاده میشه که در همه جا include شده یا چندین کانکشن وجود داره ؟

    باید بیشتر توجه کنی !

    اگر کمک میخواهی متونی فایل های مربوط رو بزاری تا باهم نگاه کنیم!
    ولی 100% مشکل با توجه کردن به این مواردی که گفتم حل میشه!

    و در ضمن نگاه کن ببین روی ای هاست جدید اصلا Mysql نصب است یا اصلا نام پایگاه داده و Table هاش چه جوریه!

    راستی اصلا table ها رو روی هاست جدید ایجاد کردی یا نه؟

    نمی دونم در این سطح صحبت میکنم خوبه یا نه؟یعنی به موارد دیگه فکر بکنم یا نه! یعنی ممکنه اشتباه دیگری کرده باشید؟

  7. #7

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    من دیتا بیس رو ایجاد کردم
    import
    ولی نام دیتابیسم با قبلا فرق داره
    هر طور شما بفرمایید می رم جلو
    از وب سامان خریدم (سیستم کلیکی)

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    خوب شما با نام دیتا بیس را دخل کد هاتون پیدا کنید و بعد به import تغییر بدی
    و بعدش نگفتی که اگر table که نیاز بوده ایجاد کردی؟
    از کنترل پنل hosting باید استفاده بکنید!

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    بعدش بگو از چه هاستینگی استفاده می کنید؟
    پارالرز؟

    از کنترل پنل هاستینگ استفاده کن!
    داخل میتونی از php my admin استفاده کنید!

  10. #10

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    منظورتون رو متوجه نشدم
    من نام دیتابیس رو به اسم دیتابیس خودم تغییر دادم
    Tabel از کجا ؟
    دیتا بیس رو از phpmyadmin من import کردم.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    می تونی یه کار راحتر هم بکنی و انهم اینکه نام دیتابیسی که ایجاد کردی را دوباره Rename کنی نام دیتا بیسی که قبلا داشتی!

  12. #12

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    ولی من اکانت هاست جدیدم فرق داره
    من نمی تونم اکانت رو عوض کنم.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط iman65 مشاهده تاپیک
    منظورتون رو متوجه نشدم
    من نام دیتابیس رو به اسم دیتابیس خودم تغییر دادم
    Tabel از کجا ؟
    دیتا بیس رو از phpmyadmin من import کردم.
    ببین ما میخواهیم این هاستینگ را شبیه هاستینگ قبلی بکنیم! خوب !

    بسگتی به هاستینگ داره که اجازه بده که بگذارد که نام دیتابیس رو تغییر بدی یا نه!

    بعضی ها مگزارن و بعضی ها نه؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    شما رو کامپیوتر خونه (سرور مجازی) داری یا نه؟ (برای آموزش)

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    iman ببین موارد درست چک کن ببین با هاستینگ قبلی درست است یا نه؟
    1-نام پایگاه داده
    2-نام کاربری پایگاه داده
    3-رمز ورود پایگاه داده
    4-امپورت کردن صحیح table ها
    5-خاموش یا روشن بودن register global
    6-فایلhttacces روی هاست هست یا نه؟

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    ببین شما باید این اطلاعات را درست بهش بدی!


    require_once( $_file_base."libs/adodb/adodb.inc.php" );
    $ado_dsn = "mysql://".DB_USER.":".DB_PASSWORD."@".DB_HOST."/".DB_NAME;

    فکر کنم از خط بالای include میشن!

    فعلا کار دارم 9 شب برمیگردم!
    موفق باشی

  17. #17

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    فایل httacces رو دارم
    رو سرور تست می کنم

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    چی شد؟
    درست شد؟

    بگو ببینیم چه کارها کردی؟

  19. #19

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    فایل هاش با zend کد شده
    من باز کردم
    و نام دامنه جدید رو گذاشتم و الان با همون خطا مواجه هستم
    نتونستم

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    پس شما چی خریداری کردینه که ZEND کدشون کرده؟

    مگر شما Source را نخریدین؟

    در مورد register global چیکار کردین؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    برای من مقداری داره ماجرا عجیب میشه چون شما گویا کار خاصی نکردین فقط یه جابجایی انجام دادینه؟

    نگفتید روی سرور کامپوتر شخصی تون کار میکنه یا نه؟

    در کل اگر این موارد رو که ذکر کردم درست انجام داده باشید نباید مشکلی داشته باشید!


    1-نام پایگاه داده
    2-نام کاربری پایگاه داده
    3-رمز ورود پایگاه داده
    4-امپورت کردن صحیح table ها
    5-خاموش یا روشن بودن register global


    می توانید یه php info هم از server بگیرید و با هاستینگ قبلی مقایسه کنید تا خلیی از سوالات برطرف بشه!

  22. #22

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    register global رو می شه روشن کرد تو هاست
    من اینو قبلا خریدم
    الان باید شارژ کنم
    سورس رو که نمی فروشن ولی اسکریپت رو هاستم رو برداشتم
    می خوام decode کنم

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    اگر با zend اینکد شده باشن به سختی دی کد میش!

  24. #24

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    decode کردنش ساده هست
    ولی تا حالا adob ندیدم
    باید اینو حل کنم

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    می توانید یه php info هم از server بگیرید و با هاستینگ قبلی مقایسه کنید تا خلیی از سوالات برطرف بشه!
    از دوتا سرور بگیر!

  26. #26

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    من php کار نیستم
    ولی چشم
    این به چه کار میاد ؟

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط iman65 مشاهده تاپیک
    decode کردنش ساده هست
    ولی تا حالا adob ندیدم
    باید اینو حل کنم
    منظورت از adob چیه؟

    Adobe Dreamweaver CS4 یا Optimazer یا ....

  28. #28

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط iman65 مشاهده تاپیک
    من php کار نیستم
    ولی چشم
    این به چه کار میاد ؟

    یک فایل txt میسازی و بعدش توش مینویسی


    <?php phpinfo(); ?>


    و بعدش این فایل را تغییر میدی به .php و تو دوتا سرور آپلود می کنی و اجرا می کنی!

    و بعد با هم مقایسه کن

  30. #30

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    اینکارو کردم
    الان تو صفحه هستم

  31. #31

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    آخه سایت اولم فکر می کنم از این هاستای reseller باشه یعنی وب سامان خودش خریده شیر میکنه

    دومی رو خودم خریدم

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    این هایی که شما ضمیمه کردین به نظر یه مقدار فایل بی ارزش هستن!
    چون ماله یه Cms آماده مثلا e107 میتونه یا... باشه؟

    اصلا ارزشش را داره ؟
    فایل هایی که فرستادی به نظرم کامل نبودن!

    چون اصلا اون نوشته های پست قبلت داخلشون نبود!!!!!

  33. #33

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    می تونم اسکریپت رو بدم شما نگاه کنید ؟
    اگه licence حل شد به من هم بدید.

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    تو فایل
    adodb.inc.php

    به خط 419

    function Connect($argHostname = "", $argUsername = "", $argPassword = "", $argDatabaseName = "", $forceNew = false)
    مقدار بده!

  35. #35
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط iman65 مشاهده تاپیک
    می تونم اسکریپت رو بدم شما نگاه کنید ؟
    اگه licence حل شد به من هم بدید.
    والا الان چند تا کار دستمه که وقت نمیکنم
    الان که دارم با شما صحبت می کنم جزو وقت بیکاریمه !


    اگر توجه بکنی من کاربر تازه واردم چون تازه این جا عضو شدم و همین جوری می گشتم!


    حقیقش خودپسندی نباشه ولی من مقام اول برنامه نویسی Wordskills(در ایران) را دارم و اصلا تو این گفتگو ها شرکت نمی کردم

    حالا خدا خواست من با شما صحبت کنم به هر صورت اگر میشه خودتون کارهایی رو که گفتم انجام بدین!

    چون در حال حاضر نمی توانم.

  36. #36

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    Database Connection Failed!
    این خطا رو دارم

  37. #37

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    از شما بی نهایت سپاسگذارم

  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    معمولا این گونه سایت ها یه فایل به اسم Connection یا یه چیزی این چنینی دارند و توی اون فایل این طلاعات را می خوانند !
    و در جا ها ی دیگر Include میکنن تا از اطلاعات فایل استفاده بکنند تا هر زمان که می خواستند که تغییر را اعمال کنند و کل سایت خراب نشه!

  39. #39
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    تا 3 ساعت دیگه بر میگردم

  40. #40

    نقل قول: کمک برای اتصال به دیتابیس

    موفق شدید adob.php رو decode کنید؟
    اگه آره، تابع newadoconnection هست که ارور میده. برید سراغش و تیکه تیکه ازش مقدار return کنید ببینید دقیقا کجاش متوقف میشه.
    مثلا تو خط اولش Connect میخواد بکنه. همونجا مقداری که میده رو اینجوری نمایش بدید:
    function
    newadoconnection($dsn)
    {
    $result = connect(......);
    die( var_dump($result) . mysql_error() );

    همیجوری جلو برید تا محل دقیق اشکال رو پیدا کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •