نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    دوستان عزیز بیایید کاری برای برنامه نویسی جاوا در این فروم کنیم..

    من سی شارپ کار میکردم.. اونجا علی رغم دوستان بسیار قوی که در مباحث برنامه نویسی بودن اما اکثر دوستان در اونجا خیلی روی مباجث سطحی سوال مطرح میکردند.. کلا سی شارپ در ایران بسیار سطحی کار میشه..

    بعد ها اومدم روی جاوا.. دوستان جاوا زبانی هست که واقعا کار کردن باهاش لذت بخشه و ضمنا ببسیار ریشه ای هست و دچار اتفاقاتی که برای سی شارپ افتاده نشده.. و میدونید که زبان بسیار قوی هست..

    اما در این فروم بسیار کار کمی میشه..
    زبانی با این عمق در اینجا فقط محدود شده به به اینکه "جاوا چیست"و "چطور با جاوا کار کنیم" و "فیلم آموزشی " و یه سری مطالب که واقعا برای جاوا کمه.. در مجله برنامه نویس هم من چیزی از جاوا ندیدم..

    دوستان حیفه.. ما بایدحرکتی رو در جهت رشد و اعتلای بیشتر جاوا در این فروم انجام دهیم..

    نظر بدید و راه کار پیشنهاد بدید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    حرفهای شما بسیار خوب هستند. من ۵ سالی هست که با vb کار می کنم و الان یک سوال بسیار بسیار تخصصی برای جاوا کار های بسیار بسیار متخصص دارم و اون اینکه
    من با کدوم کتاب شروع کنم جاوا رو یاد بگیرم و با کدوم فیلم. اگر لطف کنید چندتا لینک و چندتا فایل برای من attached کنید بسیار ممنون می شوم.
    دوستان مترجم هم که در این فروم زیاد هستند و لطف می کنند مطلب از سر فصلهای کتابها ترجمه می کنند می خواستم ازشون سوال کنم که کتاب خاطرات یک جاواکار رو اگر خوندن اونهم ترجمه کنند و بزارن توی این فروم، من شنیدم بسیار در این کتاب از اخلاق یک جاواکار صحبت شده که چطور داشتن یک اخلاق خوب باعث پیشرفت در جاواکاری می شه.

    سوال دیگر که بسیار مهم است من دارم با IDE ی به نام Netbeans کار می کنم ولی نمی دونم که چطور می شه با این IDE یک برنامه اجرا کرد. توی کامپیوتر دوستم که اون هم این برنامه رو داره با دکمه alt+shift+f10 کار می کنه ولی وقتی من با IDE خودم کار می کنم وقتی این دکمه رو می زنم این پیغام می یاد NullPointerException

    در ضمن من که با VB کار کردم این مشکلات رو نداشتم و می تونم بگم که اصلا کار برای جاواکارها که نیست هیچ و اگر می خواهی کارت سریع و تند انجام بشه باید با VB کار کنی.
    اگر C#‎ هم بلدی که چه بهتر الان همه ایران دارن با اینا کار می کنند به همه نیازه هام داره جواب می ده.

    جناب امیر جلیلی با احترام، امیدوارم از متن بالا جواب و نظر من رو فهمیده باشید.

    راه حل ممکن از نظر من حذف قابل توجی از سوالات تکراری و موضوعات گمراه کننده و مشورت مدیران با کسانی که در ضمینه این قسمت از فروم rate بالا و سابقه بالاتری دارند و عدم چاپلوسی و استقبال از مباحث مرتبط با این بخش از فروم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    من هم یه نظر بدم؟
    چرا توی این فروم ما مقاله درست نمی‌کنیم؟

    مقاله آموزشی‌
    مثلا کار با ActionListener
    و یا چطوری GUI درست کنیم
    یا چطوری از Socket استفاده کنیم

    می‌دونم که شاید سطحی باشه
    ولی‌ خوب هم با این مقالات بعضی‌ از سوال هارو جواب دادیم
    و اینکه سطح علمی کربرها میره بلا
    و با آموزش چیز‌های جدید سوال‌های جدید هم در مغز ما بوجود میاد

    مثلا نه اینکه کسی‌ بیاد سوال کنه کار Socket با چجری
    یکی‌ از دوستان یه مقالهٔ خوب بنیسه بزاره اینجا

    البته اینها فقط مثل بود، می‌شه چیز‌های پیشرفته تر هم باشه
    توی این بخش بیشتر سوال است تا مقالهٔ علمی‌ در مورد جاوا

  4. #4

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    ببخشید این کجای این هشدار علمی بود.
    باید می گفتی هشدار فرهنگی چون این مربوط به فرهنگ یک جامعه می شه.
    زبانی مثل جاوا یا ... در کشور های پیشرفته با استقبال زیادی روبرو شده چرا؟
    1-اون ها فرهنگ کپی رایت دارند پس نرم افزار رایتی تو بازارشون نیست(حداقل مثل این جا).
    2-اون ها فهمیدن و برای برنامه های سازمان مقیاس ارزش قائلند.
    3-اون ها فهمیدن که نباید هر چیزی را به عنوان زبان قبول کنند
    و...
    پس دیدی که هشدار فرهنگیه نه علمی چون تا همین الان صد تا مقاله در مورد مزایای جاوا و زبان های مثل اون چاپ شده و خدا هم از اون بالا برامون مترجمه گوگل را نازل کرده تا کسایی که زبانشون قوی نیست فکری کنند.

    پ.ن:دوستان زیادی مثل شما سعی داشتند کاری مشابه را انجام دهند چرا چون هنوز فرهنگ جامعه اماده نیست چرا زبانی مثل پایتون یا جاوا و ... هنوز در خفا به سر می برند(البته از دید جامعه) پس شما هم مثل بقیه، فقط چند روز به اصطلاح عامیانه بال میزنی و بعدش خلاص.

    راستی یادم رفت بگم اون ها معنی واقعی شی گرا را فهمیدن ولی ما نه!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    در رابطه با سوال دوستمون باید بگم در netbeans با f6 برنامه اجرا میشه و اگه همون صفحه ای که درش هستید رو بخواهید اجرا کنید با shift+ f6 اجرا کنید.
    در مورد یادگیری جاوا باید بگم که sun یه سری فیلم آموزشی داره که در بازار رضا در تهران میتونید در فروشگاه تکنو 2000 اگه اشتباه نکنم میتونید تهیه کنید. من یکی از دوستانم تهیه کرد.. منم دیدم. عالی بود.
    خود سایت sun هم توضیحات خوبی داده راجع به کلاس ها و پکیج ها..
    به سایت http://itce.ir هم سر بزن.. فیلم های فارسی خوبی داره.
    کتاب هم کتاب آموزش جاوا که دایتل نوشته خوبه.. تو همین انقلاب خودمون هم هست.
    اینترنت هم که حل کننده همه مشکلاته دیگه.

    در مورد نظر دوستمون در مورد فرهنگ و این مدل حرف ها که لزومش نمیدونم چیه!:
    دوستان این مسئله وقتی مربوط به برنامه نویس ها و سطح و نوع استفاده اون ها از زبان میرسه دیگه فرهنگی نیست بلکه علمیه..
    اینجا روی سخن من با مدیر این بخش هست و بچه های جاوا کار..
    میشه اینجا رو بدون بازی کردن با کلمات !! بهتر و پر جنب و جوش تر کرد.
    باز هم از کسانی که راهکاری پیشنهاد بدن ممنون میشم..
    راهکار !
    آخرین ویرایش به وسیله amirjalili : جمعه 12 تیر 1388 در 01:02 صبح

  6. #6

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    دوستان این مسئله وقتی مربوط به برنامه نویس ها و سطح و نوع استفاده اون ها از زبان میرسه دیگه فرهنگی نیست بلکه علمیه..
    برداشت ازاده!
    اینجا روی سخن من با مدیر این بخش هست و بچه های جاوا کار..
    بسیار خوب اگه من جزو جاوا کار ها حساب نمی شم پس هیچی
    میشه اینجا رو بدون بازی کردن با کلمات !! بهتر و پر جنب و جوش تر کرد.
    این بازی با کلمات نیست این واقعیته ثانین با همین یه دونه تایپیک می خوای کل این بخش را دگرگون کنی؟
    باز هم از کسانی که راهکاری پیشنهاد بدن ممنون میشم..
    راهکار !
    راهکار می خوایی درسته؟ من بهت می گم چی کار کن.
    باید دید کاربران را به جاوا عوض کنی چطوری؟ با دادن مقالاتی مثل جناب Inpris که تفاوت ها جاوا و دات نت را گفته بود.با ایجاد تایپیکی با مضمون پروژه های کاربردی یا کاربرد ها واقعی جاوا.

    باید بحث های پیشرفته مثل جناب cups_of_java و mazdadoost ایجاد کنی که سر شی گرایی بود و هنوزم تایپکشون بالاست.
    باید بگی که اپن سورس چی هست و... بازم مثال بگم یا کافیه.
    دوست من نه قصد مسخره کردن داشتم و ندارم. همونطور که تو می خوای سطح فرهنگی(یا به قول خودت علمی) کاربران را بالا بیاری منم دوست دارم و همینطور دیگران.
    همون تایپیک شی گرایی، همش دو نفر توش به بحث پرداختند کدوم از ما حاضر به شرکت در اون بحث شد و الانم نیمه کارست پس ما باید اول از خودمون شروع کنیم تا بتونیم تغییر و تحولی به وجود بیاریم و به قول خودت پر جنب و جوشش کنیم.

    من یک سوالی از شما داشتم. ایا شما به عنوان یک شخص حرفه ای(از دید عموم) بیشتر مباحث پیشرفته باشه و شما را به چالش بکشونه یا فقط تایپیک های همیشگی و مبتدیانه؟

    شما دوست عزیز به حرفهای جناب javaphantom کمی بیشتر دقت کن و از حرف های من به قول معروف چپکی برداشت نکن.من هنوزم می گم مشکل فرهنگیه.
    _________________
    خارج از گود: عجب اواتارم فراگیر شده و خودم نمی دونستم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار handinux
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Linux
    پست
    362

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom مشاهده تاپیک
    من شنیدم بسیار در این کتاب از اخلاق یک جاواکار صحبت شده که چطور داشتن یک اخلاق خوب باعث پیشرفت در جاواکاری می شه.
    ماشاءءءالله که چقدر سخنورمن همین یه قلم رو از شما قبول دارم بابک خان!
    ضمن اینکه به دوست ایجاد کننده تاپیک توصیه می کنم با یه گشت کوچیک تو فروم جاوا اول سطح مباحث رو ارزیابی کنن بعد متوجه می شن که زیاد جای نگرانی نیست!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    ضمن اینکه به دوست ایجاد کننده تاپیک توصیه می کنم با یه گشت کوچیک تو فروم جاوا اول سطح مباحث رو ارزیابی کنن بعد متوجه می شن که زیاد جای نگرانی نیست!
    من هم در بخش سی شارپ و هم قسمت تجزیه و تحلیل سیستم در خدمت دوستان بودم..
    در مقایسه با بخش های دیگه باید بگم "کمه".. بار ها شده که دوستان همین جا گفتن که این بخش پاسخگوی مسائلشون نیست. آیا باور ندارید که جنب و جوش و تعداد تایپیک ها و سطح همکاری ها در این بخش کمتر از C#‎ , asp.net , vb.net ,... هست ؟!! جای بحث نیست. میتونید سری به اون جاها بزنید.
    حرف من این هست که باید کار بیشتری در این بخش بشه. نه نگران هستم و نه چیزی.
    اگر تونستید راه کار بدید. اگر هم نمیخواهید خوب اجازه بدید ما در نگرانی خودمون بمونیم!

    بسیار خوب اگه من جزو جاوا کار ها حساب نمی شم پس هیچی
    رفیق سخت میگیری و البته بیشتر کار رو سخت میکنی.. منم از این تازه کار های جو گیر نیستم که یه شب بخوابم و فرداش بخوام یه چیزی همینطوری بگم یا دنبال بحث و جدل باشم یا بزرگوار هایی مثل شما رو بخوام از ارزش واقعیشون با حرفام دور کنم.. وقت این حرف ها رو هم ندارم.

    راهکار می خوایی درسته؟ من بهت می گم چی کار کن.
    باید دید کاربران را به جاوا عوض کنی چطوری؟ با دادن مقالاتی مثل جناب Inpris که تفاوت ها جاوا و دات نت را گفته بود.با ایجاد تایپیکی با مضمون پروژه های کاربردی یا کاربرد ها واقعی جاوا.

    باید بحث های پیشرفته مثل جناب cups_of_java و mazdadoost ایجاد کنی که سر شی گرایی بود و هنوزم تایپکشون بالاست.
    باید بگی که اپن سورس چی هست و... بازم مثال بگم یا کافیه.

    این هایی که گفتی خوبه اما همه راه حل این نیست بلکه بخش کوچکیه..
    در ضمن من راه کار نمیخوام. این بخش هست که نیاز به راه کار داره.
    در راهنمایی هاتون شانه به شانه حرکت کنید نه سایه به سایه!! این که بگید "ایجاد کن .. انجام بده و .." رو من اسمش رو راهنمایی نمیذارم. اسمش نصیحت هست و دیگران رو از بالا دیدن و با زبان دستوری کار کردن که راه به جایی نمیبره.. حداقل آدمی مثل من فکر میکنه در انجام این کارها علاقه و کمک خالصانه دوستان وجود نداره.

    اگه به قسمت فرهنگی خیلی علاقه دارید این قسمت فرهنگی به عهده شما و تایپیک ها و راه کار های دیگه رو ما حل میکنیم. متاسفانه بنده به جز ایجاد علاقه کردن برای دوستانی که جاوا رو دوست دارن حرکت فرهنگی دیگه ای بلد نیستم علم کارهای فرهنگی رو هم ندارم. اگر هم اینقدر که به فرهنگ اهمیت میدید نمیتونید کمک کنید که هیچی!


    من یک سوالی از شما داشتم. ایا شما به عنوان یک شخص حرفه ای(از دید عموم) بیشتر مباحث پیشرفته باشه و شما را به چالش بکشونه یا فقط تایپیک های همیشگی و مبتدیانه
    من به شخصه مباحث چالش بر انگیز رو دوست دارم .. بارها هم در بخش سی شارپ از مطرح شدن زیاد تایپیک هایی که فقط در مورد استفاده از کامپوننت های آماده دات نت مثل گرید ها بودن شاکی بودم چون اونجا هم جز چند نفر که اساسی کار میکردن بقیه رو به زحمت شاید میشد اسم برنامه نویس روشون گذاشت .. اما کلا تایپیک های مبتدیانه هم بسیار لازمه اما به شرطی که تعادل بخش حفظ بشه.

    من صمیمانه منتظر راه کارها و همکاریهای شانه به شانه و نه سایه به سایه دوستان هستم.
    مدیر بخش هم یه سری به ما بزنن لطفا.
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    چند نمونه مستند برای حرف هام در مورد اینکه این بخش باید فعال تر باشه:

    1: مقایسه تایپیک ها در بخش های مختلف با این بخش یعنی بخش جاوا:
    asp.net

    سوال: زمانبندي كردن كاربر پس از ثبت نام
    karim orooji
    جمعه 12 تیر 1388 02:19 صبح
    توسط hobab-theme
    2 14

    سوال: کمک فوری
    lordmarkos
    جمعه 12 تیر 1388 01:46 صبح
    توسط lordmarkos
    0 1

    دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان ‏
    ( 1 2 3 ... آخرین صفحه)
    Saber_Fatholahi
    پنج شنبه 11 تیر 1388 20:39 عصر
    توسط Saber_Fatholahi
    243 24,227

    سوال: نحوه صفحه بندی در گرید ویو
    Saber_Fatholahi
    پنج شنبه 11 تیر 1388 20:37 عصر
    توسط Saber_Fatholahi
    0 3

    سوال: محدود کردن دانلود کاربر
    ehsanws
    پنج شنبه 11 تیر 1388 19:44 عصر
    توسط Soroush.Sarabi
    2 14

    سوال: تعداد سطرها در GridView
    fsima
    پنج شنبه 11 تیر 1388 19:06 عصر
    توسط iman_22a
    1 12

    سوال: نحوه محدود ساختن دسترسی برای دانلود از سایت؟ ‏
    ( 1 2 3)
    mrmohsen
    پنج شنبه 11 تیر 1388 18:29 عصر
    توسط peymannaji
    22 389

    سوال: استفاده و ویرایش بانک اطلاعاتی
    Hossis
    پنج شنبه 11 تیر 1388 16:56 عصر
    توسط silverfox
    1 16

    سوال: مشكل در اضافه كردمستر پيج به صفحه
    karim orooji
    پنج شنبه 11 تیر 1388 16:17 عصر
    توسط silverfox
    3 17

    سوال: درباره Session
    karim orooji
    پنج شنبه 11 تیر 1388 15:51 عصر
    توسط ali_kashani
    1 21

    سوال: ادامه بدم يا نه؟
    saeidmscs
    پنج شنبه 11 تیر 1388 15:25 عصر
    توسط Coward
    4 31

    سوال: خواندن عکس در گرید وی با متصل کردن دو آدرس به هم
    anderson
    پنج شنبه 11 تیر 1388 15:22 عصر
    توسط k_lashkary
    7 104

    فروشگاه اینترنتی و شبکه شتاب
    bahar_engineer
    پنج شنبه 11 تیر 1388 14:44 عصر
    توسط raravaice
    5 29

    Unable to launch the ASP.NET Development Server. کمک !
    majidmjh
    پنج شنبه 11 تیر 1388 14:42 عصر
    توسط mammad++
    7 52

    سوال: اشکال در اتصال به DB ‏
    ( 1 2 3)
    maedeh tavangar
    پنج شنبه 11 تیر 1388 14:18 عصر
    توسط arhnmn
    28 316

    نمایش محتویات بانک
    javad0062
    پنج شنبه 11 تیر 1388 13:42 عصر
    توسط silverfox
    3 26

    net2ftp
    hamid_200611
    پنج شنبه 11 تیر 1388 13:20 عصر
    توسط hamid_200611
    0 14

    مشکل در اسامي استان ها و شهرهاي ايران
    mskarimi
    پنج شنبه 11 تیر 1388 12:27 عصر
    توسط Coward
    3 71

    RADGrid
    mohsen_metn
    پنج شنبه 11 تیر 1388 11:44 صبح
    توسط Coward
    3 24

    خبر: اينم برنامه ذخيره عكس و فراخواني عكس از بانك
    karim orooji
    #C:






    نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ ‏
    ( 1 2 3 ... آخرین صفحه)
    razavi_university
    پنج شنبه 11 تیر 1388 11:49 صبح
    توسط newgoldenman
    287 88,336

    1001 نکته در سی شارپ ‏
    ( 1 2 3 ... آخرین صفحه)
    sinpin
    دوشنبه 08 تیر 1388 14:15 عصر
    توسط newgoldenman
    353 99,395

    منابع، مراجع و مقالات مفید تالار ‏
    ( 1 2 3 ... آخرین صفحه)
    Vahid_Nasiri
    سه شنبه 02 تیر 1388 23:14 عصر
    توسط Hossenbor
    36 45,262

    لطفا تذکر ندهید!
    Mahdi.Kiani
    پنج شنبه 07 خرداد 1388 15:43 عصر
    توسط Mahdi.Kiani
    1 442

    خبر: تغییر ساختار در بخش های دات نت : لطفا" سوال خود را در بخش مناسب مطرح نمایید
    علیرضا مداح
    جمعه 25 بهمن 1387 09:32 صبح
    توسط علیرضا مداح
    0 641

    قوانین و دستورالعمل های فعالیت در این بخش - MUST READ
    علیرضا مداح
    چهارشنبه 08 آبان 1387 12:46 عصر
    توسط علیرضا مداح
    0 960


    سوال: 2 سوال؟
    azarakhsh64
    جمعه 12 تیر 1388 01:47 صبح
    توسط alirezavafi
    1 16

    نمونه کدهای آموزشی
    Soroush.Sarabi
    جمعه 12 تیر 1388 01:45 صبح
    توسط Nima NT
    5 45

    اجرای دستورات Dos در C#‎
    hamedt
    جمعه 12 تیر 1388 01:02 صبح
    توسط bahman_akbarzadeh
    1 2

    مشکل درdataset و نمایش اطلاعات در datagride
    mohsen_zelzela00
    جمعه 12 تیر 1388 01:01 صبح
    توسط mohsen_zelzela00
    3 9

    سوال: تبديل اطلاعات DataSet به آرايه
    vandermond
    جمعه 12 تیر 1388 00:08 صبح
    توسط Ali_Mor
    3 9

    تغییر پایگاه داده در زمان اجرا برنامه
    mrs Izadi
    پنج شنبه 11 تیر 1388 23:59 عصر
    توسط mrs Izadi
    4 37

    سوال: مشکل در datagridview فوری!!
    sinashahab
    پنج شنبه 11 تیر 1388 23:53 عصر
    توسط sinashahab
    2 47

    سوال: پایین آمدن سرعت برنامه تحت شبکه با 2000 Sql Server
    shgroup
    پنج شنبه 11 تیر 1388 23:52 عصر
    توسط m0rteza
    5 26

    مشکل در generic و مقدار بازگشتی از یک متد
    mohsen_zelzela00
    پنج شنبه 11 تیر 1388 23:44 عصر
    توسط sgb110
    1 8

    سوال: عوض شدن language bar
    ali.vahedi
    پنج شنبه 11 تیر 1388 22:25 عصر
    توسط 13601360
    1 14

    استفاده از کلی های ترکیبی (shortcut) برای اجرای دستورات
    amirepsilon
    پنج شنبه 11 تیر 1388 22:24 عصر
    توسط Reza_Yarahmadi
    8 47

    سوال: درخواست کد برای الگوریتم ضرب دو چند جمله ای به روش تقسیم و حل یا همون تقسیم و غلبه
    rainlover
    پنج شنبه 11 تیر 1388 22:00 عصر
    توسط rainlover
    2 14

    سی شارپ و آسانسور ‏
    ( 1 2)
    mirage041
    پنج شنبه 11 تیر 1388 20:52 عصر
    توسط vandermond
    10 68

    سوال: sql data reader
    mirshakkeh
    پنج شنبه 11 تیر 1388 20:14 عصر
    توسط Mohsen229266
    1 9

    مرجع اصلی Regular Expressions
    dehghanimeh
    پنج شنبه 11 تیر 1388 19:49 عصر
    توسط dehghanimeh
    0 15

    شناسایی اشیا اتوکد در C#‎
    mahan123
    پنج شنبه 11 تیر 1388 19:43 عصر
    توسط mahan123
    1 14

    تکه تکه کردن فايل
    hamid67fathi
    پنج شنبه 11 تیر 1388 18:56 عصر
    توسط Yasersadegh
    4 32

    کپی گرفتن از کل برنامه ‏
    ( 1 2)
    mina1363
    پنج شنبه 11 تیر 1388 18:52 عصر
    توسط احمد سامعی
    13 113

    سوال: گزارش گیری از فیلد های روی فرم
    vb develop
    پنج شنبه 11 تیر 1388 18:30 عصر
    توسط vb develop
    8 78

    سی شارپ و قفل والدین

    بازم هست که فعلا همین دو بخش کافیه.. دوستان میتونن به بخش تحلیل و php , ... برن و ببینن.

    حالا این بخش یعنی جاوا:

    1:ابزار گزارش گیری.
    2:شروع کار با جاوا
    3:درخواست یه نمونه برنامه ی سورس باز جاوا
    4: نحوه ی نمایش متغییر در یک صفحه HTML
    5:بازي منچ
    6:سوال اساسی مخصوص جاواکاران ‏
    7:آموزشگاه
    8:پروژه جاوا 3D
    سلام دوستان.
    من یه پروژه جاوا 3D دارم، اگه کسی قبول کنه انجام بده، هزنیه اش هم پرداخت میکنم. پروژه، شبیه سازیه قسمتی از تخت جمشید هست واسه درس گرافیک کامپیوتری. خیلی هم عجله دارم. اگه میتونین کمک کنین خیلی ممنون میشم

    9:رابطه بین API و گاو مقدس مصریان!
    به ترجمه این متن در گوگل توجه کرده اندکی سرگرم شوید!
    http://translate.google.com/translat...s.%0D%0A%0D%0A
    بررسی gwt
    و...........


    خودتون مقایسه کنید. اکثرا مباحث مستقیما مربوط به جاوا و برنامه نویسی جاوا نیست.


    حالا بریم سراغ تایپیک های مهم از زبان مسئولان هر کدام از این بخش ها:


    دو تا مثال(البته دوستان میتونن برن خودشون بخش های دیگه رو هم ببینن چون خیلی طول میکشید دونه دونه بخش ها رو نشون دادن:

    فقط تعداد تایپیک های مهم در asp.net رو در این لینک ببینید چقدره !!

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=141777

    حالا سی شارپ:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=12018

    و حالا تعداد انگشت شمار تایپیک های مهم در جاوا !!!

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=29008

    باور کنید باید اینجا بیشتر کار بشه. همین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Cold.82
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    204

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    خوش به حال کاربران بخشهای دیگه ما هم بریم vb کار کنیم باC#‎
    الان چند تا شرکت در ایران با جاوا کار می کنند ؟
    کلا شرکتهای ما بجز اتوماسیون و حسابداری و cms برنامه دیگری می تونند توسعه بدن ؟

  11. #11

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    باز هم از کسانی که راهکاری پیشنهاد بدن ممنون میشم..
    راهکار
    در ضمن من راه کار نمیخوام. این بخش هست که نیاز به راه کار داره.
    ؟؟؟؟؟
    این که بگید "ایجاد کن .. انجام بده و .." رو من اسمش رو راهنمایی نمیذارم. اسمش نصیحت هست و دیگران رو از بالا دیدن و با زبان دستوری کار کردن که راه به جایی نمیبره.
    بهت گفته بودم داری از حرفهای من بد برداشت می کنی به قول خودت کار را سخت می کنی.کسی خواست نصیحت کنه؟ گفتی راهکار منم گفتم نه از بالا نگاه کردم نه از پایین مثل دو تا ادم بالغ و عاقل داریم بحث می کنیم چیزی غیر از اینه(پس سخت نگیر و کار را سخت نکن)،ظاهرن قدیما رسم بود کسی که تایپیک را ایجاد می کنه شروع کننده ی بحث و طرف حسابه جدیدن تغییر کرده؟(اگه شما فعل بهتری پیدا کردی بگو تا من ایجاد کن و ... انجام بده را تغییر بدم ظاهرن تو جایی که من زندگی می کنم فارسی یاد نمی دن)
    اگه به قسمت فرهنگی خیلی علاقه دارید این قسمت فرهنگی به عهده شما و تایپیک ها و راه کار های دیگه رو ما حل میکنیم
    خوب تا وقتی شما(یا خودم) حاضر نشی پول واسه نسخه ی اورجینال نرم افزار بدی کل ممکلت هم نمی تونند کاری پیش ببرند.
    اگر هم اینقدر که به فرهنگ اهمیت میدید نمیتونید کمک کنید که هیچی!
    بالا جوابت را گرفتی!
    من به شخصه مباحث چالش بر انگیز رو دوست دارم .. بارها هم در بخش سی شارپ از مطرح شدن زیاد تایپیک هایی که فقط در مورد استفاده از کامپوننت های آماده دات نت مثل گرید ها بودن شاکی بودم چون اونجا هم جز چند نفر که اساسی کار میکردن بقیه رو به زحمت شاید میشد اسم برنامه نویس روشون گذاشت .. اما کلا تایپیک های مبتدیانه هم بسیار لازمه اما به شرطی که تعادل بخش حفظ بشه.
    چند نمونه مستند برای حرف هام در مورد اینکه این بخش باید فعال تر باشه:
    این ها نصفی هشدار بود نصفیش کذایی تعداد کمیش واقعن مفید بود ولی بخش جاوا تعداد هشدارهاش را نسبت به پست های مفیدش را ببین. اون گاو مقدس مصریان هم بیشتر جنبه ی تفریحی کار بوده تا برای دوستان تنوعی باشه.
    من صمیمانه منتظر راه کارها و همکاریهای شانه به شانه و نه سایه به سایه دوستان هستم.
    ؟؟؟؟ مگه می خوای بجنگی.
    مدیر بخش هم یه سری به ما بزنن لطفا.
    یعنی این قدر مدیر بخش مهم شده اون وظیفش بیشتر مدیریته(حذف تایپیک های غیر مفید)(بی احترامی نشده باشه).
    همه ی کاربران این سایت برام محترمند و برای همشون ارزش قائلم نه تعداد پست تا حالا برام مهم بوده نه تعداد ستاره ها. نه کسی را از بالا دیدم نه پایین مگه این که خودتون بخواهید این گونه تصور کنید(که غلطه).
    در مورد بحث ها امیدوارم جنبه ی مثبت کار برداشت بشه نه این که همش موضوع را به گونه ای دیگر برداشت کنیم و فکر کنیم طرف مقابل قصد جسارت داشته. همونطور که شما حق نظر دادن داری منم دارم. کسی هم شما را نه یک مبتدی نه خدای جاوا تصور کرده پس بد برداشت نکن.

    اگه شما هم کمی تو این بخش بوده باشی فعالیت های خیلی ها را می بینی. پاییز همین امسال بود فعالیت دوستان کم نبود اساتید این بخش را هم حتمن می شناسیشون البته اگه به دید شما استاد باشن ولی بدون اگه شما الان به این فکر افتادی اون ها سال هاست دارن سعی می کنند لازم نیست اسم ببرم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    بله. واقعا در ایران شرکت هایی که جاوا کار میکنند کم هست. و این بیشتر دید تجاری محض رو به نظر من در شرکت ها نشون میده.
    با تشکر از دوستانی که راه کار ارائه دادن.

    یعنی این قدر مدیر بخش مهم شده
    با توجه به اینکه مدیر هر بخش از بین دوستان با تجربه و کار کشته در اون ضمینه انتخاب شدن و هم در مواردی قدرت اجرایی اونها بیشتر از بقیه هست ادب و عقل حکم میکنه که از راهنمایی ها و نظرات این دوستان و اساتید محترم استفاده بشه. عقل و تجربه این رو میگه.

    اگه شما هم کمی تو این بخش بوده باشی فعالیت های خیلی ها را می بینی. پاییز همین امسال بود فعالیت دوستان کم نبود اساتید این بخش را هم حتمن می شناسیشون البته اگه به دید شما استاد باشن
    از دید من اینجا همه استاد هستن و من شاگرد م. اگه تایپیک های من رو ببینید بارها به این امر معترف شدم که من شاگردی بیشتر نیستم و البته به هر کسی هم استاد نمیگم!

    به هر حال با تشکر از شما.

    پیشنهاد های من برای بهتر شدن بخش جاوا:
    شکی نیست که دوستانی که جاوا کار میکنند کم هستند. اما به نظر من با :
    - ترجمه مقالات
    -همکاری در مجله برنامه نویس و ارائه مطالب در مورد جاوا در مجله
    -ایجاد تایپیک هایی آموزشی به صورت عنوان به عنوان (مثلا socket,gwt,xml,webservice,..) همونطوری که دوست گرامی گفتن..

    -ایده گرفتن از بخش های دیگه

    -گذاشتن دوره های آموزشی جاوا به صورتی که الان بالای صفحه میبینید برای C#‎ ایجاد شده.

    دوره آموزشی برنامه نویسی پروژه Portal/CRM با استفاده از #C و ASP.NET
    دوره کامل آموزشی برنامه نویسی Web با استفاده از ASP.NET و #C
    - مهمتر از همه همکاری صمیمانه دوستان
    و ...


    میشه اینجا رو پر بار تر کردن.

    من به شخصه در خدمت هستم.
    آخرین ویرایش به وسیله amirjalili : شنبه 13 تیر 1388 در 00:23 صبح

  13. #13

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    با توجه به اینکه مدیر هر بخش از بین دوستان با تجربه و کار کشته در اون ضمینه انتخاب شدن و هم در مواردی قدرت اجرایی اونها بیشتر از بقیه هست ادب و عقل حکم میکنه که از راهنمایی ها و نظرات این دوستان و اساتید محترم استفاده بشه. عقل و تجربه این رو میگه.
    در این مورد اصلن موافق نیستم چون اگه مدیران قصد انجام فعالیتی داشتند تا حالا انجام می دادند(اون یه مقاله ی مقایسه هم جناب Inpris انجام داده بود) نه این که بخواهند با همین پست شما یه دفعه متحول بشوند.
    ز دید من اینجا همه استاد هستن به جز کسانی که حرف و عمل اونها حاکی از چیزی باشه جز بهبود .
    البته به هر کسی هم استاد نمیگم!
    اخرش چی شد کی استاده؟
    من که استاد نیستم پس ترجیحن منو عامل جلوگیری از پیشرفت بگید بهتره(اصلا اسم کاربریم هم می ذارم ضد پیشرفت).
    پیشنهاد های من برای بهتر شدن بخش جاوا:
    شکی نیست که دوستانی که جاوا کار میکنند کم هستند. اما به نظر من با :
    - ترجمه مقالات
    -همکاری در مجله برنامه نویس و ارائه مطالب در مورد جاوا در مجله
    -ایجاد تایپیک هایی آموزشی به صورت عنوان به عنوان (مثلا socket,gwt,xml,webservice,..) همونطوری که دوست گرامی گفتن..

    -ایده گرفتن از بخش های دیگه
    عجب نکته ای؟!! من تو پست های اولم داشتم برای دوستان لا لایی می گفتم و الان شما یه دفعه پی بردید.
    الله اکبر من در عجبم که چه بگویم.
    مهمتر از همه همکاری صمیمانه دوستان
    اول باید خودت شروع کنی بعد همکاری دیگران را طلبید.
    دوست عزیز:
    شما که از همون اول منو عامل جلوگیری از پیشرفت خطاب می کنی یا سایه و ... حالا دلیل این همه خشونت توهین شما به خودم را نمی دونم یا من حرف بدی زدم یا اشتباهی کردم که خودم نمی دونم، اگر به پست های اولم توجه می کردی بهتر جواب می گرفتی و به جای این همه پست زود جواب می گرفتی اصلن اشتباه از من بود و من به شخصه از شما عذر می خوام که قصد داشتم کمی کمک کنم دفعه ی بعدی که کسی ازم کمک خواست با توهین و احانت بهش جواب می دم.

    چند وقت پیش تو همین بخش جاوا یکی از دوستان با مضمون این که باید تو ایران کار ها را بر عکس انجام داد پستی داد و الان دلیل حرفش را به چشم دیدم و به شخصه از اون دوست عزیز تشکر می کنم.

    امیدوارم وقتی دارید مبحث اموزشی می گذارید این گونه و با چنین منطقی رفتار نکنید.
    و در اخر بازم از شما دوست عزیز amirjalili به خاطر راهنماییم عذر می خوام و بنده اشتباه کردم و مثل همون موردی که قبلن ذکر کردم سعی می کنم با شما و دیگر دوستان رفتار کنم شاید به قول دوستمون جواب داد و دلیل ویرایش پستتون هم امیدوارم چیزی جز غلط املایی نبوده باشه.
    به هر حال با تشکر از شما.
    بعد از سه بار ویرایش تصمیم گرفتید تشکر کنید، واقعن که.

    خواهشن این قدر پستتون را ویرایش نکنید چون گفته های من طبق پست های شما است.
    دوست عزیز منظورتون را از ویرایش کردن های مداومتون نمی فهمم پست های من طبق گفته های شما است و این برام وقت گیره که هر دفعه که حال کردید پستتون را ویرایش کنید که البته با تغییر حرف هاتون باعث خراب کردن دیگران می شوید.
    آخرین ویرایش به وسیله MIDOSE : شنبه 13 تیر 1388 در 01:37 صبح دلیل: ویرایش های مداوم amirjalili

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    دلیل ویرایش پست:

    1: جلوگیری از انحراف موضوع پست به بحث های شخصی
    2: فراموش کردن در پاسخ دادن به همه سوالات و قسمت ها
    3: تشکر از شما

    --------------------------------------------------------
    اصلن اشتباه از من بود و من به شخصه از شما عذر می خوام که قصد داشتم کمی کمک کنم دفعه ی بعدی که کسی ازم کمک خواست با توهین و احانت بهش جواب می دم.
    1:ممنون از کمک و راهنمایی شما!
    2:شما اصلا کلا کمک نکنید. من ممنونم از همین کمک شما. تشکر هم کردم.
    3:با این مدل کمک کردنتون دفعه بعدی در مورد شما وجود نخواهد داشت.
    4:اگر توهین کنید پستتون حذف میشه.به همین راحتی. زودتر از اونکه اصلا کسی پستتون رو بخونه. این یک مورد رو حداقل میدونم که میدونید.


    عجب نکته ای؟!! من تو پست های اولم داشتم برای دوستان لا لایی می گفتم و الان شما یه دفعه پی بردید.
    الله اکبر من در عجبم که چه بگویم
    1:بنده در ادامه پیشنهاداتم به حرف شما و دوستان اشاره کردم پس تعجب نکنید.
    2: واقعا اگه لالایی میگفتید شاید بهتر از برخی راهکارهای غیر عملی تون برای اصلاح فرهنگ یک کشور برای پیشرفت بخش جاوا در این فروم بود.!!
    چند وقت پیش تو همین بخش جاوا یکی از دوستان با مضمون این که باید تو ایران کار ها را بر عکس انجام داد پستی داد و الان دلیل حرفش را به چشم دیدم و به شخصه از اون دوست عزیز تشکر می کنم.
    شما از همون اول هم بر عکس داشتید عمل میکردید و نظر میدادید. فکر نمیکنم در این مورد حداقل نیازی به گوش کردن نصیحت دیگران داشته باشید چون خودتون پیشرو هستید.

    شما که از همون اول منو عامل جلوگیری از پیشرفت خطاب می کنی
    شما همین که یک برنامه نویس جاوا هستید و اصلا برنامه نویس هستید و این همه هم در پست های دیگه ازتون تشکر شده نشون میده که عامل پیشرفت هستید نه جلوگیری از پیشرفت.

    اما من قبلا در پست های دیگه که از دوستان دیده بودم میدونستم که این مدل نظر دادن آخرش میرسه به اینجایی که الان رسیده که 2 یا 3 نفر میخوان یه چیزی رو به هم ثابت کنن و آخرش هم اینقدر کش پیدا میکنه که کسی دیگه حال و حوصله خوندن کل کل رو نداره و تایپیک بدون نتیجه تموم میشه.

    به هر حال فکر کنم این پست هم به همین دلایل بالا بی نتیجه موند. باشه. من خودم سعی میکنم بیشتر پست های مفید ایجاد کنم تا به وظیفه خودم حداقل عمل کنم.
    در این بین امیدوارم دوستان خوبم هم باور کنن که میشه اینجا پر بارتر باشه.

    من باز هم منتظر نظرات دیگر دوستان هستم.
    ممنون.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    .................................................. .....................

  16. #16

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    البته جناب استاد javaphantom شکسته نفسی میکنند ولی منم با ایشون موافقم.

  17. #17

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    با سلام به دوستان :
    جدای صحبت همه دوستان عزیز که نظر دادند و به هر حال نکته اصلی در هر بحثی اینه که هر بحثی ولو یک بحث فرمی (ومخصوصا فرمی !) از صحبت هایی به ظاهر غیر مرتبط با موضوع اصلی ( که اون هم در اکثر مواقع به اون شکل واضح و شفاف نیست!) خالی نسیت , بنده هم چند کلمه به مطالب گفته شده اضافه میکنم:
    1-دوست عزیز amirjalili همونطور که دوست عزیز مون handinux گفتن تالار جاوا اونقدر ها هم که به نظر شما میاد فقیر و بی مایه نیست . در واقع تلاش هایی شده تا سطح دانش و بعد عملی کار دوستان علاقمند ارتقا پیدا کنه . اونچه تا الان بنده متوجه شدم اینه که علارغماین تلاش ها به علل مختلف اکثر دوستان علاقمند چه در این تالار چه در تالار هایی مثل #C و ASP.NET ووو انگار به طور ناگهانی در جزیره برنامه نویسی ( این نامی هست که اکثر دوستان برازنده خودشون میدونند چون : netBeans یا VS.NET در سیستمشون نصب کردن یا کتاب آموزش برنامه نویسی .... در 21 روز رو مطالعه کردن !) از آسمون فرود آومدن . و حالا خیلی سریع به دنبال انجام کار ها به راحتی آب خوردن در این جزیره پر پیچ و خم هستند . این مثل اینه که این دوستان تا قبل از این در خونه خودشون وقتی تشنشون میشده میرفتن سر یخچال و یک لیوان آب سرد نوشه جان میکردن . و الان توی این جزیره هم انتظار دارند همون شکل اب رو تهیه کنند و البته به این سادگی ها نیست باید با اصول پیدا کردن آب .تست سلامت آب و حتی خطراتی که در جستجوی اب باش همراه باشند آشنا باشند! و فکر میکنند IDE میتونه این کار هارو براشون انجام بده! به نظر شما وقتی شخصی این (این همانی ) این گونه در ذهنش مشتبه میشه چه سوالاتی در ذهنش شکل میگیره : یخچال من کجاست!؟(معادل این همانی چطور شروع کنم-جاوا بازارش چطوره وووو خیلی این همانی های اینطوری!) خودتون انصاف بدین چطور با چنین اذهانی امکان پیشرفت وجود داره وقتی تفکر از پایه تباهیده باشه! و اضافه کنید مواردی رو که شخص الاوه بر این اشتباه ذهنی دچار جهل مرکب هم باشه که دیگر هیچ!
    2- گفته شده در تاپیک فلان و فلان تیپیک های مهم خیلی زیاده در مقایسه با جاوا جدای اینکه این قیاس قیاس مع الفارقه ( تعداد کاربر های این تالار هار با هم متفاوته ! چه بسا تاپیک های مهم جاوا و حتی درجه کیفیتشون در مقایسه با تالار های گفته شده با این حجم کم کاربر و کمتره کاربران فعال بیشتر هم باشه.که این خودش موید فعالیت دوستان جاوا کار با وجود کمیشون هست!) شما به عنوان فردی دلسوز به اولین پیشنهاد بنده گوش کنید ( چون روی پیشنهاد تکیه کردین!) : خودتون آستین بالا بزنید و دست به کار بشید!
    3- مدیران این بخش به نظر بنده (صرف نظر از شرح وظایفشون ) دوستان انصاف بدن چقدر فعالیت دارند! به نظر شما تاپیک های مهم بخش که اکثرا توسط مدیران( کی؟؟) درست شدن چقدر مهمند؟ تاپیک های هزگاهی یکی از این دوستان که لینک به بلاگ شخصی خودشون از یک یا چند پاراگراف ترجمه شدست و با عرض پوزش از این دوست باید بگم برای بنده جایی برای نتیجه گیری غیر از این نمیذاره : بالا بردن ترافیک وب لاگشون با استفاده از این تاپیک ها! دوست دیگر که یادشون بخیر! ( هرچند باد به سرعت یاد ایشان رو در یک پست کوبنده به این پارا گراف بنده دوباره در دلها زنده خواهد کرد!شوخی!) . به نظر بنده فعالیت بهتر و صمیانه تر و البته درستکارانه تری از این دوستان انتظار میره . البته این عرض من به هیچ عنوان به این معنی نیست که زحمات این عزیزان رو نادیده بگیریم.
    4-ببینید اینجا یک مکان مشارکت گراست . بدون مشارکت عمده هیچ کاری از پیش نخواهد رفت . به پست های بنده نگاهی بیندازید .( بنده دفاعی از پست : رابطه بین API و گاو مقدس مصریان! ندارم .تقدیم به همه کسانی که در همه چیز به دنبال ظرافت جان هستند.).
    5-مسئله مشارکت رو با توجه به پیشنهاد مشارکت نمیشه به سادگی بهش دست پیدا کرد : بعضی از دوستانی که در این فاروم های فارسی زبان و در مورد ما فاروم برنامه نویسی فعالیت دارند را افرادی تشکیل میدهند که به علت ضعف در زبان انگلیسی ( که این هم به همان علت افتادن ناگهانی در جزیره مذکور است!!!) چنین اشخاصی آیا ترجیح نمیدادند که خودشان از منابع و فاروم های اینگلیسی زبان مطالب را شسته رفته ( به قول یکی از دوستان مطالب فنی را باید به زبان ساده و جمله های کوتاه بیان کرد!) اخذ کنند! ایا آینگونه وقت دوستان زبان دانی(برنامه نویسی و اینگلیسی) که ترجیح میدادند به جای مراجعه به یک مرجع خارجی ( چرا که این دوستان یا اغلب سوال را میدانند یا اگر شده به مراجع خارجی برای یادگیری خودشان مراجعه میکنند!) به سوالاتی پاسخ بگویند که تا کنون پرسیده نشده یا مشکلی که تا کنون پیش نیامده ؟(یک برنامه نوس خوب دوباره دوست ندارد چرخ را اختراع کند). این رابطه در مشارکت نباید اینگونه باشد.
    6-وقتی تفکر غالب این سایت چه مدیران و چه کاربران روی فناوری های غیر جاوا متمرکز باشد ( این فرضی هست که با شواهدی که در ادامه می آورم . فکر نمی کنم کسی با جاوا عداوتی داشته باشد . مسئله صرفا برمیگررد به دنیای غالب عرضه و تقاضا). (دلایل : کلاس جاوا نداریم ! کما اینکه جاوا مدت ها قبل از دات نت در سازمان ها -پول سازی - مطرح بوده است - در مجله برنامه نویس برای مثال تا دلتان بخواهد - که دل بعضی دوستان بیشتر هم میخواهد - در باره مایکروسافت و محصولاتش صحبت شده . اما در دومین شماره این مجله هم مقاله بنده که نماینده جاوا کار های سایت هستم منتشر نشده و جالب این جاست که این مقاله جلوتر از مقاله های شماره اول بود - یعنی جاوا کار های کم کار اینگونه عمل میکنند!-بنده در این مورد فهمیدم که ایراد بنی اسرائیلی شاخ و دم ندارد!!).
    امید وارم مفید بوده باشه.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    دوست عزیز mazdadoost نظراتتون عالی بود. حرف نداشت. به این نوع نظر دادن میگن دوستانه.. پیشرفت گرا.. امیدوار کننده.

    من با بخش زیادی از نظراتتون موافقم. بله. جاوا کلا در ایران خیلی مورد بی توجهی واقع شده. وقتی کیفیت و کارهای نمایشگاه الکامپ ما محدود بشه به یه سری CRM , CMS که اونها هم اکثرا کپی بودن و اگه نگاه میکردین همشون شبیه هم بودن خوب معلومه باید این وضعیت برای جاوا پیش بیاد. با سی شارپ خیلی زود میشه کارهای تجاری این مدلی رو پیاده سازی کرد.

    من دارم سعی میکنم با کمک دوستان یه کارایی انجام بدم هر چند دارم میرم سربازی و ممکنه تا مدتی نتونم به قولم وفا کنم اما این هدف منه.
    به نظر میاد هر جاوا کاری باید بره سی شارپ یا امثالش رو یاد بگیره که حداقل بتونه کار گیر بیاره.
    همه این ها برنامه نویس رو سوق میده به سمتی که بره به سمت محصولات ماکروسافت.

    ممنون از نظراتتون.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    خیلی برای من جالبه که چرا انقدر می گن برای جاوا کار پیدا نمی شه یا کم پیدا می شه.
    سوال من از کل کسانی که اینجا هستند اینه که کلا کجا کار پیدا می شه.؟
    تازه کارم پیدا بشه کجاست حقوق اون کار.؟
    حالا گیریمم که رفتی توی جایی که داره با فلان محصول و یا فلان تکنولوژی کار می کنه. آیا این دلیل بر اینه که باقی تکنولوژی ها مورد بی لطفی یا از بین رفتن هست؟
    بعدشم اگر کسی می یاد توی این فروم و همچنین بحثی رو پیش می کشه، خوب به نظر من باید اصلا کل مطلب پاک بشه چون نه بار علمی داره و نه بار تحقیقاتی. توی اینرنت به زبان فارسی یک search کوچیک بکنه می فهمه که بازار کار چیه هست نه درمورد جاوا بلکه هر چیزه دیگه. تکنولوژی و زبان هزار بار گفتم یک ابزار هست برای کسی که ادائی مهندسی می کنه و کلا مهندس یعنی کسی که بتونه ابزار درست رو انتخاب کنه و در صورت لزوم و نبود اون ابزار برای کارش ابزار رو درست کنه.
    من الان خیلی از شرکتهای بزرگ IT رو می شناسم که دارن روی تکنولوژی مبتنی بر جاوا کار می کنند و در کنارش هم از یک سری تکنولوژی های دیگه حتی ماکروسافت.
    ارزش محصول برای مشتری موقعی هست که محصول پاسخ نیازش رو بده و برای طراحان و پیاده سازان موقعی ارزش داره که بشه به راحتی پشتیبانی و مقیاس پذیر وووو باشه.

    پیشنهاد مقاله دادند : اینم از اون کارهای خنده دار هست از نظر من. کسانی که در هر community مربوط به IT عضو باشند بسیار سریع می تونند از اخبار و رویدادهای جدید دنیای IT با خبر بشند و من خودم به شخصه با کس و یا کسانی که با این بهانه وارد بشند که آقا من به زبان انگلیسی مسلط نیستم و نمی تونم بفهمم ، این رو بهشون دوستانه می گم که ۱۰۰٪ این مشکل بسیار حادی هست برای شما و من به این افراد این پیشنهاد رو می کنم که بجای اینکه جاوا یا هر زبان یا تکنولوژی مربوط به IT بخوان یاد بگیرند برن سراغ زبان که زبان اصلی و می شه گفت زبانی که همه ما به اون نیاز داریم تا وارد حیطه IT بشیم اول زبان انگلیسی هست و دنیا این مسئله رو باور کرده. هند آسیای دور اورپا همگی چه از روی اجبار چه از روی اصرار همگی با این زبان وارد بازار IT دنیا شدن.
    من مجله هر دو مجله ای که این فروم داده بیرون رو خوندم و واقعیتش اینکه هیچ بار عملی یا حتی یک قسمتی که جلب توجه کنه برای من در اون وجود نداشت.
    ترجمه کردن از روی یک سایت و یا چند فصل کتاب و یا استفاده از چند تجربه شخصی افراد بصوت چند خط کد که نمیشه اسمشو گذاشت مجله کامپیوتری.
    توی google چندتا search بزنی ۱۰۰۰ ران مطلب بهتر و کاملتر می تونی پیدا کنی.
    F#‎ چیست چه می دونم Z# چیست و چندتا دونه خط کد شده مجله؟
    حالا هی خوانده باید تمام نگرانیش این باشه که از a تا Z زبون می یاد بیرون اونم هی بره بخونه هی مقایسه کنه. خنده داره. ارزش علمی نداره.

    دنیا با پیشنهاد خرید sun توسط oracle تکنون خورد. هنوز که هنوز کلی تحلیل و بحث در مورد آینده IT دنیا هست. حالا تو بیا بگو چی چی شارپ اومد نمی دونم تاریخچه فلان دیتابیس که تمام اینها اول و مقدمه هر کتابی می تونی به اختصار و مفید بخونیش.

    جناب مزدا دوست چه خوب که مقاله شما در این مجله نبود.

    چه تحلیلی برای پیش رفت IT ایران نوشته شده است. چه اخباری از وضعیت اصفناک ایران در این مقاله وجود داره و یا کلا باقی مجلات و مقالات. آیا خبر داشتیت که در مجلس چنین طرح و لایه ای برای اینکه وزارت راه و ترابری با وزارت ارتباطات و فن آوری یکی بشه؟ و مجلس این طرح رو رد کرد؟
    چه نقدی بر این داستان وجود داشت و در موارد دیگه.؟ IT ایران الان کجاست و در چه مرحله ای هست؟ محصولات نرم افزاری ایران در بازار ایران و دنیا چه چیز برای گفتن دارند؟ وو هزاران سوال بی جواب.

    آموزش : اینهم خنده داره تر از بقیشون بازم به نظر من. مگه اینجا آموزشگاست
    طفلک کسی که این همه کتاب مرجع و مجانی و سایت خوب رو ول کنه و بیاد توی فروم برای آموزش یا بره توی وبلاگ فلان کس. از حالا بهش می گم که مطمعن باش که کار هیچ وقتتم ریخیتی دور.

    نظر من برای رشد و سطح کار در هر زمینه ای این که حداقل آدم از خودش شروع کنه و با خوندی یک کتاب حداقل یک کتاب، سوالات و نظراتش رو به بقیه اطلاع بده تا اینکه همش منتظر این باشه که یکی بیاد و براش یک کاری بکنه و همه چیز رو از این فروم یا هر فروم دیگه توقع داشته باشه.

    تمام گفته های بالا نظریات شخصی من بود و قصد توهین به شخص یا گروه خاصی رو نداشتم و اگرم در مورد محصول خواصی صحبت کردم و یا گروهی قفط به این دلیل بود که تنها مدارک و اسناد روی میز این موارد بودند
    منمون از همگی
    بابک

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    با سلام خدمت دوست عزیز javaphantom
    سوال من از کل کسانی که اینجا هستند اینه که کلا کجا کار پیدا می شه.؟
    تازه کارم پیدا بشه کجاست حقوق اون کار.؟
    ااااااااااااااوه.. آقا شما داری همه ما و بچه هایی که نظر دادن و نظرات اون ها رو از بیخ و بن درو میکنی.. با این آتش تند کجا میری آقا؟؟

    برای معمار ها , برنامه نویسان سی شارپ و php و اصلا کلا دات نت کار هست.. فراوون هم هست. نکنه فقط شما داری تو این جامعه زندگی میکنی؟!!! همین برنامه نویس های سی شارپ تا حقوق 1.5 میلیون هم من دیدم که میگیرن. مگر اینکه شما اینقدر متمول هستی که این پول ها برات پول نباشه.. جاوا کار ها هم اگرچه کار براشون کمه اما حقوقی که میگیرن بیشتر از برنامه نویس های دیگس.
    اینطور مطلق حرف زدن درست نیست.

    بعدشم اگر کسی می یاد توی این فروم و همچنین بحثی رو پیش می کشه، خوب به نظر من باید اصلا کل مطلب پاک بشه چون نه بار علمی داره و نه بار تحقیقاتی. توی اینرنت به زبان فارسی یک search کوچیک بکنه می فهمه که بازار کار چیه هست نه درمورد جاوا بلکه هر چیزه دیگه. تکنولوژی و زبان هزار بار گفتم یک ابزار هست برای کسی که ادائی مهندسی می کنه و کلا مهندس یعنی کسی که بتونه ابزار درست رو انتخاب کنه و در صورت لزوم و نبود اون ابزار برای کارش ابزار رو درست کنه.
    این یه درخواست بود برای بهتر شدن فروم.. این به این معنی نیست که این بخش خوب نیست بلکه برای بهتر شدن بخش هست.
    به نظر من کسی که این فروم رو ایجاد کرده نه تنها باید بحثش پاک بشه.. بلکه باید عضویتش هم حذف بشه. جریمه هم بده. و حتی باید مامور بفرستن در خونش.. آخرش هم اعدام بشه تا مایه عبرت دیگران باشه. چرا همچین آدمایی باید صاف صاف تو مملکت بچرخن واقعا؟!!!

    شما برو یه ابزار درست کن. یه زبان جدید چطوره؟



    در مورد پیشنهاد دادن مقالات و آموزش و ... هم که من و بچه ها باعث خنده شما شدیم و معذرت میخوایم. شما بد نیست بزرگترین فروم های دنیا رو ببینید و سطح آموزش و مقالاتی که اونجا ارائه میشه رو ببینید و یه دل سیر هم به اونها بخندید تا کلکسیون موضوعات و آدم ها و فروم های خنده دارتون تکمیل بشه.!!
    به نظر شما این تایپیک تو همین بخش بودنش چه ایرادی داره ؟
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=124632

    بعدش هم این فروم برای ارسال موضوع جدید انواع مختلفی مثل "سوال" , "گفتگو" و ... داره که این تایپیک هم یک گفتگو هست.اینو دیگه هر کسی میتونه بفهمه.

    در مورد مجله برنامه نویس هم باید بگم خیلی هم مطالب خوب و مفیدی داشت. نظر شخصی ندید لطفا. این نظر من نظر خیلی های دیگه هم بود که کامنت هم در اون بخش گذاشتن.
    داره بهتر هم میشه.

    در مورد زبان انگلیسی باهاتون موافقم.حرفتون درسته.

    در آخر هم بسنده میکنم به حرف دوست خوبم mazdadoost :
    ببینید اینجا یک مکان مشارکت گراست . بدون مشارکت عمده هیچ کاری از پیش نخواهد رفت.

  21. #21

    نقل قول: هشدار علمی برای جامعه برنامه نویس جاوا

    دوستان عزیز واسه شروع یادگیری من کتاب بیگ جاوا رو پیشنهاد میکنم متن انگلیسیش فوق العاده سلیس و خوبه، کتاب م فوق العاده قویه و از مبتدی شروع کرده و تا سطح پیشرفته ادامه پیدا میکنه، نشخه جدیدش هم یعنی بیگ جاوا 4 رنگ بندی زیبایی داره و آدم لذت میبره از خوندنش.
    موفق باشید...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •