نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Acl.php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    Acl.php

    باز هم سلام
    اطلاعاتی در مورد acl.php می خوام.
    مشکل اینه که من میخوام توی cmd فرمان زیر رو اجرا کنم ولی اجرا نمیشه. (دایرکتوری که باید این فرمان توی اون اجرا بشه app هست)
    php acl.php create aro 0 null Users

    ولی این فایل acl.php توی دایرکتوری app نیست.
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: Acl.php

    قرار نیست این فایل تو پوشه app باشه.مسیر تمام فایل های دستورات console اینه:
    cake\console\libs



    * ورژن کیک شما چیه؟
    *دقیقا با چه پیغامی مواجه میشی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: Acl.php

    کاش یکی نحوه کار با acl رو به صورت روان توضیح میداد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: Acl.php

    {ممنون از جوابتون}
    نقل قول نوشته شده توسط realman مشاهده تاپیک
    قرار نیست این فایل تو پوشه app باشه.مسیر تمام فایل های دستورات console اینه:
    cake\console\libs

    * ورژن کیک شما چیه؟
    *دقیقا با چه پیغامی مواجه میشی؟
    خب من از این فایل که گفتید استفاده کردم. یعنی بجای این فرمان:
    php acl.php create aro 0 null Users

    از این استفاده کردم:
    php D:\wamp\www\cake_project\cake\console\libs\acl.php create aro 0 null Users

    وپیغامی که میده اینه:
    fatal error: Class 'App' mpt found in D:\wamp\www\cake_project\cake\console\libs\acl.php on line 29


    ورژن کیک مک 1.2.0 هست

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: Acl.php

    قبل از هر کاری اخرین نسخه cakephp رو دریافت کنین.احتمالا مشکلتون حل شه.
    اگر نشد از این دستور استفاده کن:
    ../cake/console/cake acl create aro root 'Users'


    و اگر باز هم نشد در فایل dbo_source.php خط 29 رو با
    uses('set', 'string');

    جایگزین کن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: Acl.php

    ممنوون realman عزیز.
    آخرین ورژن رو هم نصب کردم مشکل حل نشد. و با دستور کد اول که اجرا میکنم این پیغام رو به من میده:
    Available ACL commands:
    - create
    - delete
    - setParent
    - setPath
    - check
    - grant
    - deny
    - inherit
    - view
    - initdb
    - help


    توی فایل dbo_source.php هم خط 29 چیزی جز کامنتهای کد نویس نبود.
    آیا مشکل ا زکجا هست؟ و آیا همه با این مشکل در شروع برخورد میکنه؟
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: Acl.php

    احتمالا یه جای کارت میلنگه!
    این کارایی که می گم ،مرحله به مرحله انجام بده:
    1-در محیط consol این کد رو اجرا کن:
    c:\wamp\www\cake\app>cake schema generate


    2-حالا این کد:
    c:\wamp\www\cake\app>cake schema run create DbAcl

    ازت در مورد حذف و ساخت مجدد جداول acl سوال می کنه.اونارو تایید کن.

    3-حالا کدی که می خوای و الباقی کدها:
    cake acl create aro 0 Users


    .
    .
    .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •