نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: جستجوی پویا در datagridView

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    Question جستجوی پویا در datagridView

    با سلام به همگی
    حتما همه شما برنامه های موبایل را دیده اید که در میان اطلاعات تماسها چگونه میتوانید سرچ کنید یعنی با تایپ حروف فرد مورد نظر به تدریخ لیست نمایش داده شده آپدیت شده و محدودتر میشود . میخواستم ببینم میتوان چنین کاری را در مورد اطلاعات موجود در یک datagridview انجام داد. کسی تا به حال چنین موردی را دیده است ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    سلام دوست عزيز
    شما به راحتي مي تونيد اينكارو انجام بديد!!
    شما بايد ابتدا يه ديتا ريدر (dataReader) ايجاد كنيد سپس با like يه كوئري بنويسيد و اطلاعات رو در ديتا ريدر قرار بديد و با استفاده از يه تابع هر بار ديتا ريدر را در datagrideviwe نمايش بديد!!
    و تمام اين كد رو در بخش Keypress تكست باكستون مي نويسيد!!!
    اگر متوجه نشديد بگيد كه با مثال توضيح بدم!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    با سلام و خسته نباشید . دوست عزیز یک سئوال مگر به کمک sqlDatareader در یک لحظه میتوان بیش از یک رکورد را خواند ؟ اگر میشود یک مثال بزنید . نکند منظور شما ایجاد یک dataset یا dataview بوده است؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    نقل قول نوشته شده توسط rnm123 مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید . دوست عزیز یک سئوال مگر به کمک sqlDatareader در یک لحظه میتوان بیش از یک رکورد را خواند ؟ اگر میشود یک مثال بزنید . نکند منظور شما ایجاد یک dataset یا dataview بوده است؟
    بله دوست عزیز میشه به کد زیر نگاه کنید

    SqlCommand com = newSqlCommand("select count(*) from tb1 ", con);
    SqlDataReader dr;
    con.Open();
    dr = com.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    dataGridView2.Rows.Add(dr[
    "fild1"].ToString(),dr["fild2"].ToString());
    }
    con.close();


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    نقل قول نوشته شده توسط rnm123 مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید . دوست عزیز یک سئوال مگر به کمک sqlDatareader در یک لحظه میتوان بیش از یک رکورد را خواند ؟ اگر میشود یک مثال بزنید . نکند منظور شما ایجاد یک dataset یا dataview بوده است؟
    دوست عزيز در واقع در هر لحظه يك ركورد را بيشتر نمي توان خواند، نوع آبجكتش فرقي نمي كنه هر آبجكتي كه باشه همينطوره!!
    اما همونطور كه دوستمون mohsen_zelzela00 در كدشون نوشتن مي بينيد كه مي تونيد يه كوئري به هر تعداد ركورد را در ديتاريدر قرار بديد و سپس با استفاده از يه حلقه تمام ركوردها رو بخوانيد و در Datagrideview نمايش بديد!!
    **متد Read در ديتاريدر هربار تنها يه ركورد رو مي خونه!!
    شما بايد ابتدا يه ديتا ريدر (dataReader) ايجاد كنيد سپس با like يه كوئري بنويسيد
    برايه اين كار شما بايد در كد دوستمون قسمت زير رو با توجه به نيازتون تغيير بديد!!

    SqlCommand com = newSqlCommand("select count(*) from tb1 ", con);


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    159

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    با تشکر از همه دوستان راه حل شما را امتحان کردم و جواب هم داد ولی یک مشکلی است . باری تست سرعت 100 رکورد در پاگاه داده ایجاد کردم . با این روش عملا با سرعت تایپ معمولی کابر توقف لحظه ای برنامه کاملا مشهود میشود. حال اگر این برنامه روی یک کامپیوتر ضعیفتر نصب شود که واویلا میشود. برای افزایش سرعت به نظرتان چه کنیم . آیا میشود در DATAvIEW عملیات LIKE را پیاده سازی کرد . یعنی به جای اینکه با تایپ هر حرف توسط کاربر بجای جستجوی دوباره پایگاه داده فقط DATAVIEW پرشده سرچ شود؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    دوست عزيز قاعدتا نبايد خيلي سرعت سيستم گرفته بشه ولي اگه اون كارم بخواهيد كنيد اولا كه خيلي كار بيشتري مي بره و ضمنا تضميني هم نيست كه سريع تر از اين روش انجام بشه!!
    به نظر من شما به جاي حلقه اي كه در كد دوستمون بود از حلقه زير استفاده كنيد شايد بهتر بشه!!

    object[] record = new object[4];
    while (dr.Read())
    {
    dr.GetValues(record);
    dataGridView1.Rows.Add(record);
    }

    موفق باشيد

  8. #8
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    فکر نمی کنید برای دسترسی به دیسک باید بهای زیادی رو پرداخت کرد.چرا از DataGridViewRowCollection استفاده نمی کنید.....
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  9. #9

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    نقل قول نوشته شده توسط rnm123 مشاهده تاپیک
    با تشکر از همه دوستان راه حل شما را امتحان کردم و جواب هم داد ولی یک مشکلی است . باری تست سرعت 100 رکورد در پاگاه داده ایجاد کردم . با این روش عملا با سرعت تایپ معمولی کابر توقف لحظه ای برنامه کاملا مشهود میشود. حال اگر این برنامه روی یک کامپیوتر ضعیفتر نصب شود که واویلا میشود. برای افزایش سرعت به نظرتان چه کنیم . آیا میشود در DATAvIEW عملیات LIKE را پیاده سازی کرد . یعنی به جای اینکه با تایپ هر حرف توسط کاربر بجای جستجوی دوباره پایگاه داده فقط DATAVIEW پرشده سرچ شود؟
    سلام
    این کد یک بار دیتابیس را جستجو می کند و با نتایج جستجو کار میکنه فکر میکنم منظورتان همین بود
    da = new SqlDataAdapter("",con);
    con.Open();
    da.Fill(dataset1,"e");
    con.Close();
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable table1 = new DataTable();
    table1 = dataset1.Tables["e"];
    table1.DefaultView.RowFilter = "family_m like'%" + textBox1.Text + "%'";
    if (table1.DefaultView.Count == 0)
    MessageBox.Show("رکوردی با این مشخصات یافت نشد");
    dataGrid1.DataSource = table1.DefaultView;
    table1 = null;
    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Unknownlive
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمون شهر
    پست
    478

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    شما باید با %Like% در رویداد Change شی TextBox که می خواهد جستجو انجام شود بنویسید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ساري
    سن
    37
    پست
    296

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    من قبلا می خواستم همچین کاری انجام بدم
    برای این کار از DataView استفاده کردم . ولی یادمه برای مقادیره عددی زیاد چالب کار نکرده بود
    ولی من دیدم و شنیدم که کامپوننت هایی وجود داره که گرید خودش همچین امکاناتی داره
    فکر کنم DEV Component بود . به نظر استفاده از اونا خیلی بهتره

  12. #12

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    سلام
    چرا برای جستجو ها از LINQ استفاده نمی کنید؟ محدوده عملیاتی که می توانید انجام دهید اصلا قابل قیاس با یک دستور Like نیست!

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  13. #13

    Question نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi.Kiani مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا برای جستجو ها از LINQ استفاده نمی کنید؟ محدوده عملیاتی که می توانید انجام دهید اصلا قابل قیاس با یک دستور Like نیست!


    میشه یه نمونه مثال بزنید ؟

  14. #14

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    سلام
    کسی سورس کامل اش را با دیتابیس اکسس آماده نکرده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    سلام
    اگه نظر منو می خوای بیا از Janus Gridex استفاده کن چون دو نوع فیلتر گذاری را از پیش تعیین شده دارا می باشد هم کارت را راحت می کند و هم زیبا

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    ماهی لب بسته را اندیشه قلاب نیست

  16. #16

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    نقل قول نوشته شده توسط #aliyari_C مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه نظر منو می خوای بیا از Janus Gridex استفاده کن چون دو نوع فیلتر گذاری را از پیش تعیین شده دارا می باشد هم کارت را راحت می کند و هم زیبا

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    ماهی لب بسته را اندیشه قلاب نیست


    یه کد بزارید تا بفهمیم چجوریه ....................

  17. #17

    نقل قول: جستجوی پویا در datagridView

    کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •