صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 231

نام تاپیک: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    می خواهید ساختن یک برنامه مالتی مدیا رو یاد بگیرید ؟؟؟

    اگه می خواهید ، با من همراه بشید

    این کارا رو که می گم دنبال کنید :

    1)ازمنوی Project گزینه Components را انتخاب کنید .

    2)از لیست باز شده گزینه های زیر را تیک بزنید :

    Microsoft Common Dialog control 6.0
    Microsoft Windows Common Controls 5.0 (SP2)
    Windows Media Player




    به برنامه خود کنترلهای زیر را اضافه کنید :( مواد لازم )
    Command1
    Command2
    Label1
    Timer1
    Slider1
    CommonDialog1
    MediaPlayer1



    </H1>کد زیر را وارد کنید :
    Option Explicit
    Dim File_name As String
    Dim pp As Boolean

    Private Sub Command1_Click()
    Call Form_Load
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    On Error Resume Next
    If pp = False Then
    pp = True: Command2.Caption = "Play"
    MediaPlayer1.Pause
    Else
    pp = False: Command2.Caption = "Pause"
    MediaPlayer1.Play
    End If
    End Sub

    Private Sub Form_Initialize()
    MsgBox "http://vbh.blogfa.com", vbInformation, "}{ /\ S /\ /\/"
    Me.Move 4000, 4000, 5000, 1100
    Command1.Move 10, 10, 700, 330
    Command2.Move 10, 340, 700, 330
    Slider1.Move 800, 110, 3000, 1000
    Label1.Move 3900, 240, 1500, 1000
    Command1.Caption = "Open"
    Command2.Caption = "Pause"

    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    On Error Resume Next
    pp = False
    Timer1.Interval = 100
    Me.BorderStyle = 3
    CommonDialog1.Filter = "mp3 File|*.mp3|All File|*.*"
    CommonDialog1.ShowOpen
    File_name = CommonDialog1.FileName
    Me.Caption = File_name
    MediaPlayer1.FileName = File_name
    MediaPlayer1.Play
    Slider1.Max = MediaPlayer1.Duration
    End Sub

    Private Sub Slider1_Scroll()
    MediaPlayer1.CurrentPosition = Slider1.Value
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    Slider1.Value = MediaPlayer1.CurrentPosition
    Label1.Caption = Int(MediaPlayer1.CurrentPosition) & " Seconds"
    End Sub

  2. #162
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    شاید موقع اجرا از این کد خوشتون بیاد .

    اول یک Timer ایجاد کنید بعدش کد رو وارد کنید .
    Private Declare Function SetPixel Lib "gdi32" (ByVal hDC As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal crColor As Long) As Long
    Private Fire() As Byte

    Private Sub Form_Load()
    Timer1.Interval = 10
    Me.AutoRedraw = True
    ReDim Fire(0 To 100, 0 To 100)
    For x = 0 To 100
    For y = 0 To 100
    Fire(x, y) = 0
    Next y
    Next x

    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    On Error Resume Next
    Dim x As Integer
    Dim y As Integer
    Dim Color As Integer
    Dim table As Byte
    For y = 100 To 0 Step -1
    For x = 0 To 100
    Randomize
    Fire(x, y) = Fire(x, y) - Int(Rnd * 3)
    table = Int(Rnd * 3)
    Fire(x, y - table) = Fire(x, y)
    Color = (Int(Fire(x, y) * 3))
    SetPixel Me.hDC, x + (Rnd * 2), y, RGB(Color + Color, Color, Color / 2)
    Next x
    Next y

    For x = 0 To 100
    For y = 95 To 100
    Fire(x, y) = 110
    Next y
    Next x
    Me.Refresh


    End Sub

    خیلی جالب هست. از دستش ندین و خوب ازش استفاده کنین

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    کار با Agent های ویندوز :
    از منوی Project گزینه Componentرا انتخاب کنید.
    از لیست باز شدهMicrosoft Agent Control2.0 را تيک بزنید.
    حال یک Agent و یک ListBoxرا به فرم اضافه کنید.
    اگه زحمتی نیست اینا رو هم اضافه کنید.

    Dim Merlin As IAgentCtlCharacterEx
    Dim nName As String

    Private Sub Form_Load()
    With List1
    .AddItem "Surprised"
    .AddItem "Greet"
    .AddItem "Explain"
    .AddItem "Announce"
    .AddItem "Pleased"
    .AddItem "DoMagic1"
    .AddItem "DoMagic2"
    .AddItem "Suggest"
    .AddItem "Read"
    .AddItem "Write"
    .AddItem "Wave"
    .AddItem "Acknowledge"
    .AddItem "Alert"
    .AddItem "Blink"
    .AddItem "Confused"
    .AddItem "DontRecognize"
    .AddItem "Sad"
    .AddItem "Think"
    .AddItem "Uncertain"
    .AddItem "Search"
    .AddItem "Process"
    .AddItem "MoveLeft"
    .AddItem "MoveDown"
    .AddItem "MoveUp"
    .AddItem "MoveRight"
    .AddItem "LookUp"
    .AddItem "LookDown"
    .AddItem "LookRight"
    .AddItem "LookLeft"
    .AddItem "Idle1_1"
    .AddItem "Idle1_2"
    .AddItem "Idle2_1"
    .AddItem "Idle2_2"
    .AddItem "Idle3_1"
    .AddItem "Idle3_2"
    .AddItem "Decline"
    .AddItem "Congratulate"
    .AddItem "GetAttention"
    .AddItem "GestureUp"
    .AddItem "GestureDown"
    .AddItem "GestureLeft"
    .AddItem "GestureRight"
    End With
    nName = "merlin"
    Agent1.Characters.Load nName
    Set Merlin = Agent1.Characters(nName)
    Merlin.Show
    End Sub

    Private Sub List1_Click()
    Merlin.Play List1.Text
    Merlin.Play "Restpose"
    End Sub


  4. #164
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    این دیگه آخرشه ، می تونین با کمک این یه امنیت قوی درست کنین :

    برای بدست آوردن مدت زمان روشن بودن کامپیوتر خود مراحل زیر را دنبال کنید .
    1) در فرم خود يك Timer و يك Textbox ایجاد کنید .
    2) کد زیر را به برنامه خود اضافه کنید .

    Private Declare Function GetTickCount& Lib "kernel32" ()
    Private Sub Form_Load()
    Timer1.Interval = 1000
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    Dim m As Integer
    Dim s As Integer
    s = Left(GetTickCount, 4)
    m = Int(s / 60)
    Text1 = Format(m, "000") & " : " & Format(s - (m * 60), "00")
    End Su
    b

  5. #165
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    تابع AlphaBlend
    امروز شما را با یک تابع آشنا میکنم که میتواند تصاویرتان را به زیبایی محو کند یا نمایش دهد.
    مراحل زیر را انجام دهید
    1)یک Picturebox و Scrollbar با نام قبلی Picture1 و HScroll1 به فرم خوداضافه کنید.
    2)به Picture1 یک تصویر بدهید.
    3)حال کد زیر را پروژه خود اضافه کنید:

    Private Declare Function AlphaBlend Lib "msimg32" (ByVal hDestDC As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hSrcDC As Long, ByVal xSrc As Long, ByVal ySrc As Long, ByVal widthSrc As Long, ByVal heightSrc As Long, ByVal dreamAKA As Long) As Boolean
    Dim nBlend As Long

    Private Sub Form_Load()
    Me.AutoRedraw = True
    HScroll1.Max = 255
    With Picture1
    .ScaleMode = 3
    .Visible = False
    .AutoRedraw = True
    .AutoSize = True
    End With
    End Sub

    Private Sub HScroll1_Scroll()
    nBlend = vbBlue - CLng(HScroll1.Value) * (vbYellow + 1)
    Me.Cls
    AlphaBlend Me.hDC, 0, 0, Picture1.ScaleWidth, Picture1.ScaleHeight, Picture1.hDC, 0, 0, Picture1.ScaleWidth, Picture1.ScaleHeight, nBlend
    End Sub

  6. #166
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    کار با Inet و Web Browser خیلی جالب هست :

    اگرمیخواهیداین دو کنترل به کنترلهای دیگر بپیوندند.
    از منوی project گزینه Components را کلیک کنید.
    از بین لیست کنترلها دو گزینه microsoft internet transfer control 6.0
    و microsoft internet controls را تیک بزنید و OK کنید.

    کاراصلی WebBrowser نمایش صفحات وب و معمول ترین کار کنترل Inet بدست آوردن سورس یک آدرس است.

    کنترلها: Command1,Text1,Text2,WebBrowser1,Inet1

    Private Sub Command1_Click()
    If Text1.Text <> "" Then
    WebBrowser1.Navigate Text1.Text
    Text2 = Inet1.OpenURL(Text1.Text)
    End If
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    Me.Width = 5325
    Me.Height = 5400
    Me.Caption = "Mini browser"
    With WebBrowser1
    .Width = 4575
    .Height = 2375
    .Top = 600
    .Left = 240
    End With
    With Text1
    .Top = 240
    .Left = 1680
    .Height = 285
    .Width = 3135
    .Text = "http://www.blogfa.com"
    End With
    With Text2
    .Width = 4575
    .Height = 2375
    .Top = 3000
    .Left = 240
    .Text = ""
    End With
    With Command1
    .Top = 120
    .Left = 240
    .Height = 375
    .Width = 1215
    .Caption = "Navigate"
    .Default = True
    End With
    End Sub


  7. #167
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    ببخشید یادم رفت بگم :

    اگر میخواهید کد بالا درست عمل کندباید خاصیت MultiLine از Text2 را
    True کنید.
    اگر هنگام اجرای کد بالا Offline هستید میتوانید در Text1 آدرس یک
    فایل htmlیاhtm راکه درکامپیوترخود وجود دارد به صورت زیربنویسید.
    file://C:\WINDOWS\Help\Tours\htmlTour\start_icons.htm

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    آموزش فراخوانی یک آدرس اینترنتی با استفاده از Internet Explorer

    برنامه ای که قرار بگم با استفاده از یک کلیک به ادرس اینترنتی مورد نطر شما برود
    این برنامه برای افرادی مناسب است که برنامه ای ساخته باشند و بخواهند در برنامه
    ادرس سایت یا وبلاگ خود را بگذارند .
    ویژوال بییک را اجرا کنید Standard EXE را انتخاب و open را بزنید حال در منوی projectدر بالای صفحه گزینه References را بزنید گزینه microsoft shell contros and automation را پیدا کنید وتیک بزنید و در آخر ok کنید حال روی form1 دابل کلیک کنید ودر قسمت بالای صفحه(general نام دارد) عبارت زیر را تایپ کنید
    Dim a As New Shell
    حال یک کنترل command button را به form1 اضافه کنید وخاصیت caption ان را برابر go to web کنید و enter را بزنید روی command button دابل کلیک کنید
    و در پنجره کدنویسی ان فرمتن زیر را تایپ کنید
    " a.Open "http://Parsiyanpc.iranblog.com
    به جای http://Parsiyanpc.iranblog.com هر ادرسی را که دوست دارید بنویسیدحال برنامه را امتحان ودر ویندوز قرار دهید.

  9. #169
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    دوستان باز هم هست حتماً دنبالم بیاید.
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : یک شنبه 14 تیر 1388 در 20:27 عصر

  10. #170
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    سورس برنامه buddy spy خیلی جالبه :
    خوب شاید برخی از شما نام نرم افزار Buddy Spy رو شنیده باشید , اگر هم نشنیده اید خوب من براتون می گم . کاربرد این برنامه برای Yahoo Messanger هست , مثلا شما می خواهید دیگران فکر کنند که شما WebCam دارید یا اینکه بفهمید یک شخص خاصی واقعاً invisible هست یا نه و اینکه شخص مورد نظر شما در Room های یاهو هست یانه و ..... . خوب این برنامه با ویژوال بیسیک نوشته شده و آقای Brandon Henricks لطف کردن و سورس این برنامه را بصورت Free و تحت GNU Licence عرضه کرده اند .

    دانلود

  11. #171
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    این برنامه به درد بچه هایی می خوره که رشته ی کامپیوتر هستن (منظورم از نظر کاربرد این برنامه هست) , این برنامه برای یافتم مسیر در گراف با استفاده از الگوریتم دایجسترا هست . در این برنامه از نظر گرافیکی خیلی خوب کارشده , این برنامه برای کسایی که می خوان کار با Pixel و مسائل مربوط به گرافیک در VB رو یاد بگیرن خوبه .
    دانلود

  12. #172
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    اینو دیگه فکر کنم همه بلد باشن :
    چگونگی ایجاد منو برای کلیک راست...
    خوب ابتدا توسط Menu Editor منو و تعدادی SubMenu (زیر منو) ایجاد کرده و خاصیت Visible منو (فقط منو) را غیر فعال میکنیم
    حالا فرض میکنیم که می خواهیم منو را برای هنگامیکه بر روی فرم راست کلیک کردیم ظاهر کنیم , کد زیر را در Event (ٍرویداد) MouseDown می نویسیم :
    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)

    'Button = 1 :::>>> For LeftClick
    'Button = 2 :::>> For RightClick
    If Button = 2
    Then
    PopupMenu MnuFile
    End
    If

    End Sub

    شما می توانید منوی کلیک راست رو برای هر عنصری که رویداد MouseDown رو داره پیاده سازی کنید .

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    می خواهم چگونگی ساخت یک Splash Screen برای برنامه هایی که مینویسیم را براتون شرح بدم . خوب باز هم باید توابع مورد نیاز را فراخوانی کرده و همچنین ثوایت مورد نیاز را تعریف کنیم
    Const LWA_COLORKEY = &H1
    Const LWA_ALPHA =
    &H2
    Const GWL_EXSTYLE = (-20)
    Const WS_EX_LAYERED =
    &H80000
    Private Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias _
    "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As
    Long
    Private
    Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias _
    "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal _
    dwNewLong As Long) As
    Long
    Private
    Declare Function SetLayeredWindowAttributes Lib _
    "user32" (ByVal hWnd As Long, ByVal crKey As Long, ByVal bAlpha _
    As Byte, ByVal dwFlags As Long) As
    Long

    نوع نمایش این Splash Screen به گونه ای است که میزان شفافیت فرم آن از 0 به 255 رسیده و دوباره کاهش یافته به صفر می رسد (یا بعبارت دیگر از حالت نامرئی به شفافیت کامل رسیده و دوباره از شفافیت آن کاسته شده و نامرئی می شود ) . خوب تنها Control که برای این برنامه نیاز داریمTimer می باشد . کدی که در Form_Load می بینید باعث می شود که فرم در ابتدای امر نامرئی باشد چون مقدار bAlfa آنرا 0 داده ام
    Private Sub Form_Load()

    Dim Ret As
    Long
    'Set the window style to 'Layered'
    Ret = GetWindowLong(Me.hWnd, GWL_EXSTYLE)
    Ret = Ret Or WS_EX_LAYERED
    SetWindowLong Me.hWnd, GWL_EXSTYLE, Ret

    'SetLayeredWindowAttributes Me.hWnd,0,(0-255),LWA_ALPHA
    SetLayeredWindowAttributes Me.hWnd,0,0,LWA_ALPHA

    Timer1.interval = 1
    End
    End Sub
    در مرحله بعد برای اینکه فرم از حالت نامرئی به مرئی برسد (یعنی مقدار آن از 0 به 255 برسد) یک حلقه For نوشتم . حال برای اینکه فرم دوباره از حالت مرئی به نامرئی برشد یک حلقه For دیگر با گام افزایش -1 نوشتم تا مقدار آنرا کاهش دهد .
    Private Sub Timer1_Timer()

    For i = 1 To
    255
    SetLayeredWindowAttributes Me.hWnd,0,CByte(i),LWA_ALPHA
    Next i

    For i = 255 To 1 Step -
    1
    SetLayeredWindowAttributes Me.hWnd,0,CByte(i),LWA_ALPHA
    Next i

    Timer1.Enabled =
    False

    End Sub

    (*) یک نکته : این برنامه در سیستم عاملهای windows 2000 به بعد قابل اجراست , زیرا توابع مورد استفاده در این برنامه در ویندوزهای 98 و 95 وجود ندارد .

  14. #174
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    :: این بر نامه با استفاده از API مقدار حافظه فیزیکی و مجازی و ... را برایتان نمایش می ده . این برنامه خیلی ساده است و توضیحی هم ندارم که براش بدم چون اگه یه نگاه به سورسش بندازید می فهمید که چیز خاصی نداره .

    Private Type Memory
    Length As Long
    MemoryLoad As Long
    TotalPhysMemory As Long
    AvailablePhysMemory As Long
    TotalPageFile As Long
    AvailPageFile As Long
    TotalVirtualMemory As Long
    AvailableVirtualMemory As Long
    End Type

    Private Declare Sub GlobalMemoryStatus Lib "kernel32" (M As Memory)

    Private Sub Timer1_Timer()
    Dim M As Memory
    GlobalMemoryStatus M
    '*************************************************
    LblAvlMem.Caption = Format(CDbl(M.AvailablePhysMemory / 1048576), "#.## MB")
    LblTotalPhMem.Caption = Format(CDbl(M.TotalPhysMemory / 1048576), "#.## MB")
    LblUsedMemory.Caption = Format(CDbl((M.TotalPhysMemory - M.AvailablePhysMemory) / 1048576), "#.## MB")
    LblPercentPhMem.Caption = Format(CDbl((M.AvailablePhysMemory / M.TotalPhysMemory)), "##.#%")

    '*************************************************
    LblVirtualMem.Caption = Format(CDbl(M.AvailableVirtualMemory / 1048576), "#.## MB")
    LblTotalVirtualMem.Caption = Format(CDbl(M.TotalVirtualMemory / 1048576), "#.## MB")
    LblUsedVirtualMem.Caption = Format(CDbl((M.TotalVirtualMemory - M.AvailableVirtualMemory) / 1048576), "#.## MB")
    LblPercentVirtualMem.Caption = Format(CDbl((M.AvailableVirtualMemory / M.TotalVirtualMemory)), "##.#%")
    '*************************************************

    End Sub

  15. #175
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    دوستان عزیز کم کم دارم کیبورد رو 2 تا می بینم. خسته شدم . ادامشو فردا می زارم (از اینها داغ تره)
    موفق باشید

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    اگه بشه می خوام باز هم ادامه بدهم............

  17. #177
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    خسته نباشي
    به قول مشهدي ها دمت گرم دِداش. حال كِردُم.
    دستت درد نكنه با اشتياق منتظر باقيش هستم.
    اگه بتوني كد هايي كه مربوط به كنترل winsock هست رو هم مثال بزني ممنونت مي شم.

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    سلامت باشی دوست عزیز ، به یاری خدا باز هم شروع می کنم فقط یه کم وقت می خواهم
    فکر می کنم در مورد winsock گفته باشم. چشم حتماً....

  19. #179
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    پس چي شد ما منتظريم. ضمنا در مورد winsock اگه خواستي برنامه اي بذاري لطفا سعي كن ارتباط با بانك اكسس را در اون انجام بدي يعني با winsock از روي نسخه كلاينت و از بانك اون بتوني اطلاعات را برداري و بتوني گزارش بگيري. خيلي ممنون مي شم. هنوز كسي نتونسته برام همچين كدي بنويسه (البته نه به اين معنا كه نمي شه. )

  20. #180
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    من يك سوال داشتم اگه ميشه بررسيش كنيد.
    سوال: يكسري فايل PDF داريم مي خواهيم در داخل آن عمل جستجو را انجام دهيم. شبيه به عمل جستجوي خود آكربات ريدر اما مسئله اصلي اينه كه ميخواهيم اين كار بدون استفاده از ocx اكروبات ريدر انجام شود. (علت: نمي خواهيم منو هاي آكروبات ريدر ديده شود و همچنين ترجيحا مي خواهيم بصورت كد نوشته شود تا احتياجي به نصب آكروبات ريدر نباشد.)
    خلاصه سوال: عمل جستجو را در يك فايل PDF چطور انجام دهيم؟
    ميدونم حتما جواب ميدي.
    منتظرم . ممنون

  21. #181
    کاربر تازه وارد آواتار hossein033
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ILAM
    پست
    98

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    با سلام خدمت دوستان :

    ( خیلی بی محبت شدید که تو این تایپک دیگه مطلبی آپ نمی کنید )

    خب ولی جواب بدی رو باید به خوبی بدی

    اینم دو تا کتاب آموزشی به درد بخور که حجم اون خیلی زیاد نیست

    اولی درباره Menu ها و چگونگی دستکاری آنها

    دومی کار با WinSock رو آموزش میده


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #182
    کاربر تازه وارد آواتار hossein033
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ILAM
    پست
    98

    Wink نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    امروز با دو تا کتاب آموزشی خیلی مفید خدمت رسیدم که اگه کاربر مبتدی و یا حرفه ای ویژوال بیسیک هستید یه دیدی بزنید

    اولی برای کار با فرم هاست ( چگونگی ساخت فرم های دایره ای ، مثلثی ...)(کاربر مبتدی)
    دومی چگونگی قفل کردن فایها را آموزش میده ( کاربر حرفه ای )


    امیدوارم این مطلب مفید واقع بشه

    HosSeiN 033
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #183
    کاربر تازه وارد آواتار hossein033
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ILAM
    پست
    98

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    با سلام خدمت بچه های سایت

    امروز یه کتاب خیلی جالب و مفید گذاشتم که خیلی از شما دنبالش می گردید

    آموزش کار با Port ها امیدوارم که مفید باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #184
    کاربر تازه وارد آواتار hossein033
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ILAM
    پست
    98

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    به نام او که تا ابد یکتاست ...!
    با سلام خدمت دوستان گل برنامه نویس

    امروز یه کتاب آموزشی در رابطه با چگونگی ایجاد چند کاری در وبی هست به درد کاربران حرفه ای میخوره تا مبتدی انشاالله که مفید واقع باشه

    قیمت : یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان (عجج)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #185
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    ادامه آموزش های parsiyan_mohsen را می توانید از اینجا مشاهده کنید

  26. #186
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    اين لينكش خرابه ؛ دوستان عزيز من دوباره مي خواهم چيزاهايي رو كه جديد ياد گرفتم رو بزارم. يعني آموزش هاي جالب، پس منتظز باشين.
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 22:54 عصر

  27. #187
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    سورس يك برنامه جالب جهت كار با رجيستري

    دانلود
    --------------------
    قرار دادن آيكن براي inputbox
    از مجموع دو تا برنامه قبلی میشه برنامه ای نوشت که در اون برای InputBox آیکون رسم کرد.
    دانلود
    --------------------
    InputBox با قابلیت Password Character اینم InputBox ی که دارای قابلیت پسورد کاراکتر هست و شما می تونید از اون برای ورود رمز استفاده کنید.
    دانلود
    --------------------
    رسم آيكن 32 بيتي در پنجره فرم.



    قرار دادن آیکون 32 بیتی برای برنامه


    همونطور که می دونید وی بی از آیکون 32 بیتی پشتیبانی نمیکنه و اگه شما آیکونی رو برای فرمتون در نظر بگیرید تنها در صورتی اون آیکون رو می پذیره که یکی یا همه سایزهای آیکون غیر 32 بیتی باشند (مثلا آیکون شما دارای سایز 48 در 48 32 بیتی و 32 در 32 - 32 بیتی و 16 در 16 24 بیتی باشه - وی بی آیکون 16 در 16 - 24 بیتی رو روی فرم نشون میده)





    برای حل این مشکل یه آیکون 16 در 16 - 32 بیتی رو به بخش Custom ریسورس برنامتون اضافه کنید و از تابع getMeICON در بخش Form Load استفاده کنید تا آیکون 32 بیتی روی فرم رسم بشه.

    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 14:53 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  28. #188
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    Is Process Alive
    تابعی برای تعیین باز بودن پروسس
    Const MAX_PATH = 260
    Const TH32CS_SNAPPROCESS = 2&

    Private Type PROCESSENTRY32
    lSize As Long
    lUsage As Long
    lProcessId As Long
    lDefaultHeapId As Long
    lModuleId As Long
    lThreads As Long
    lParentProcessId As Long
    lPriClassBase As Long
    lFlags As Long
    sExeFile As String * MAX_PATH
    End Type


    Private Declare Sub CloseHandle Lib "kernel32" (ByVal hPass As Long)


    Private Declare Function CreateToolhelpSnapshot Lib "kernel32" _
    Alias "CreateToolhelp32Snapshot" (ByVal lFlags As Long, _
    ByVal lProcessId As Long) As Long

    Private Declare Function ProcessFirst Lib "kernel32" _
    Alias "Process32First" (ByVal hSnapshot As Long, _
    uProcess As PROCESSENTRY32) As Long

    Private Declare Function ProcessNext Lib "kernel32" _
    Alias "Process32Next" (ByVal hSnapshot As Long, _
    uProcess As PROCESSENTRY32) As Long
    Private Declare Function OpenProcess Lib "kernel32" (ByVal dwDesiredAccess As Long, _
    ByVal blnheritHandle As Long, ByVal dwAppProcessId As Long) As Long


    Function IsProcessAlive(pId As Long) As Boolean
    Dim sExeName As String
    Dim sPid As String
    Dim sParentPid As String
    Dim lSnapShot As Long
    Dim r As Long
    Dim uProcess As PROCESSENTRY32


    Dim fProc As Long
    IsProcessAlive = False
    lSnapShot = CreateToolhelpSnapshot(TH32CS_SNAPPROCESS, 0&)
    uProcess.lSize = Len(uProcess)
    r = ProcessFirst(lSnapShot, uProcess)
    Do While r
    If uProcess.lProcessId = pId Then
    IsProcessAlive = True
    Exit Do
    End If
    r = ProcessNext(lSnapShot, uProcess)
    Loop
    CloseHandle (lSnapShot)


    End Function
    --------------------
    بستن Process بر اساس Pid
    تابعی برای بستن پروسس بر اساس آی دی پروسس
    Private Declare Function OpenProcess Lib "kernel32" (ByVal dwDesiredAccess As Long, _
    ByVal blnheritHandle As Long, ByVal dwAppProcessId As Long) As Long
    Private Declare Function TerminateProcess Lib "kernel32" (ByVal ApphProcess As Long, _
    ByVal uExitCode As Long) As Long

    Public Sub EndProcessPerID(fProc As Long)

    Dim mProcID As Long
    mProcID = OpenProcess(1&, -1&, fProc)
    TerminateProcess mProcID, 0&


    End Sub
    --------------------
    hWnd to Process ID
    تابعی برای تبدیل hWnd به Pid

    Private Const GW_HWNDNEXT = 2


    Private Declare Function GetWindowThreadProcessId Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, lpdwProcessId As Long) As Long
    Private Declare Function GetParent Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
    Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As Long, ByVal lpWindowName As Long) As Long
    Private Declare Function GetWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal wCmd As Long) As Long


    Public Function hWndToPid(ByVal My_hwnd As Long) As Long
    Dim test_hwnd As Long
    Dim test_pid As Long
    Dim test_thread_id As Long


    " Get the first window handle.
    test_hwnd = FindWindow(ByVal 0&, ByVal 0&)


    " Loop until we find the target or we run out
    " of windows.
    Do While test_hwnd <> 0
    " See if this window has a parent. If not,
    " it is a top-level window.
    If GetParent(test_hwnd) = 0 Then
    " This is a top-level window. See if
    " it has the target instance handle.
    test_thread_id = GetWindowThreadProcessId(test_hwnd, test_pid)


    If test_hwnd = My_hwnd Then
    " This is the target.
    hWndToPid = test_pid
    Exit Do
    End If
    End If


    " Examine the next window.
    test_hwnd = GetWindow(test_hwnd, GW_HWNDNEXT)
    Loop
    End Function
    --------------------
    ProcessID to hWnd
    تابعی برای تبدیل Pid به hwnd

    Private Const GW_HWNDNEXT = 2


    Private Declare Function GetWindowThreadProcessId Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, lpdwProcessId As Long) As Long
    Private Declare Function GetParent Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
    Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As Long, ByVal lpWindowName As Long) As Long
    Private Declare Function GetWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal wCmd As Long) As Long


    " Return the window handle for an instance handle.
    Public Function PidTohWnd(ByVal target_pid As Long) As Long
    Dim test_hwnd As Long
    Dim test_pid As Long
    Dim test_thread_id As Long


    " Get the first window handle.
    test_hwnd = FindWindow(ByVal 0&, ByVal 0&)


    " Loop until we find the target or we run out
    " of windows.
    Do While test_hwnd <> 0
    " See if this window has a parent. If not,
    " it is a top-level window.
    If GetParent(test_hwnd) = 0 Then
    " This is a top-level window. See if
    " it has the target instance handle.
    test_thread_id = GetWindowThreadProcessId(test_hwnd, test_pid)


    If test_pid = target_pid Then
    " This is the target.
    PidTohWnd = test_hwnd
    Exit Do
    End If
    End If


    " Examine the next window.
    test_hwnd = GetWindow(test_hwnd, GW_HWNDNEXT)
    Loop
    End Function
    --------------------
    فرستادن پیام به برنامه در حال اجراابنم یه سورس توپ


    کارش فرستادن پیام برای برنامه در حال اجراست


    اگه شما دوتا برنامه داشته باشین، که از تنظیمات یکسانی توی هردو استفاده کرده باشین، با این روش می تونید با تغییر تنظیمات در هر کدوم از برنامه ها، اون رو به اطلاع برنامه دیگه هم برسونید. به نظر من که عالیه.

    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 15:01 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  29. #189
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    دوستان اميدوارم كه خوشتون اومده باشه، اگه چيزي باشه باز هم مي زارم.

  30. #190
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    نامرئی کردن قسمتهای اضافی فرم

    این کد خیلی کاربردیه، حتماً به دردتون مبخوره. این کد باعث میشه که گوشه ها و قسمتهای اضافی فرم حذف بشه و فقط جاهایی که شما میخواید، قابل رویت باشه. مانند اسکین های Windows Media Player که بسیار زیباست.

    یک پروژه جدید باز کنید و داخل فرمتون یک شئ Shape بذارید و کد زیر رو تو قسمت جنرال فرمتون کپی کنید :

    Private Declare Function GetWindowLong Lib "User32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long

    Private Declare Function SetWindowLong Lib "User32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long

    Private Declare Function SetLayeredWindowAttributes Lib "user32.dll" (ByVal hWnd As Long, ByVal crKey As Long, ByVal bAlpha As Byte, ByVal dwFlags As Long) As Long

    Const LWA_COLORKEY = &H1

    Const GWL_EXSTYLE = (-20)

    Const WS_EX_LAYERED = &H80000

    Const BM_SETSTATE = &HF3

    Private Sub Form_Load()

    Dim Ret As Long

    Dim CLR As Long

    Me.BackColor = RGB(1, 1, 1) '

    CLR = Me.BackColor

    Ret = GetWindowLong(Me.hWnd, GWL_EXSTYLE)

    Ret = Ret Or WS_EX_LAYERED

    SetWindowLong Me.hWnd, GWL_EXSTYLE, Ret

    SetLayeredWindowAttributes Me.hWnd, CLR, 0, LWA_COLORKEY

    End Sub
    --------------------
    نامرئی کردن قسمتهای اضافی فرم

    این کد خیلی کاربردیه، حتماً به دردتون مبخوره. این کد باعث میشه که گوشه ها و قسمتهای اضافی فرم حذف بشه و فقط جاهایی که شما میخواید، قابل رویت باشه. مانند اسکین های Windows Media Player که بسیار زیباست.

    یک پروژه جدید باز کنید و داخل فرمتون یک شئ Shape بذارید و کد زیر رو تو قسمت جنرال فرمتون کپی کنید :

    Private Declare Function GetWindowLong Lib "User32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long

    Private Declare Function SetWindowLong Lib "User32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long

    Private Declare Function SetLayeredWindowAttributes Lib "user32.dll" (ByVal hWnd As Long, ByVal crKey As Long, ByVal bAlpha As Byte, ByVal dwFlags As Long) As Long

    Const LWA_COLORKEY = &H1

    Const GWL_EXSTYLE = (-20)

    Const WS_EX_LAYERED = &H80000

    Const BM_SETSTATE = &HF3

    Private Sub Form_Load()

    Dim Ret As Long

    Dim CLR As Long

    Me.BackColor = RGB(1, 1, 1) '

    CLR = Me.BackColor

    Ret = GetWindowLong(Me.hWnd, GWL_EXSTYLE)

    Ret = Ret Or WS_EX_LAYERED

    SetWindowLong Me.hWnd, GWL_EXSTYLE, Ret

    SetLayeredWindowAttributes Me.hWnd, CLR, 0, LWA_COLORKEY

    End Sub
    --------------------
    اعمال مشخصه RightToLeft به کنترلهایی که فاقد این مشخصه اند

    در این روش شما میتونید به هر کنترلی این مشخصه رو اعمال کنید، حتی کنترلهایی که فاقد این مشخصه هستند مثل DirListBox به صورت از راست به چپ در میان. درضمن اگه با فرمتون اینکارو بکنید میبینید که واقعاً به صورت از راست به چپ درمیاد یعنی دکمه Close، Minimize و Maximize از سمت راست فرم به سمت چپ فرم انتقال پیدا میکنن.

    یک پروژه جدید باز کنید و یک DirListBox به فرمتون اضافه کنید و کد زیر رو تو قسمت جنرال فرمتون کپی کنید :

    Private Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long

    Private Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long

    Private Sub Form_Load()

    SetWindowLong Me.hWnd, -20, GetWindowLong(Me.hWnd, -20) Or &H400000

    SetWindowLong Dir1.hWnd, -20, GetWindowLong(Dir1.hWnd, -20) Or &H400000

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 15:16 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  31. #191
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    تقاضاي من از مديران اينه كه من واسه اين اطلاعات زحمت زيادي كشيدم. حالا اين تايپيك ميره پايين تر همين جور ميره تا اينكه ميره صفحه 100 آخه بي انصافيه. حداقال قفلش كنين تا تو قسمت تايپيك ويژه بمونه . نظر دوستان چيه؟

  32. #192
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    نقل قول نوشته شده توسط parsiyan_mohsen مشاهده تاپیک
    تقاضاي من از مديران اينه كه من واسه اين اطلاعات زحمت زيادي كشيدم. حالا اين تايپيك ميره پايين تر همين جور ميره تا اينكه ميره صفحه 100 آخه بي انصافيه. حداقال قفلش كنين تا تو قسمت تايپيك ويژه بمونه . نظر دوستان چيه؟
    سلام،
    همین تازگی یک سر و سامانی به تاپیک های اعلان شده در این بخش داده شده، اگر قرار باشه هر تاپیک پر باری رو (مثل این تاپیک) به حالت اعلان ببریم، دوباره همون وضعیت قبل به وجود میاد. یعنی تعداد تاپیک های اعلان شده زیاد میشه و ظاهر تالار زشت میشه. تا چند وقت پیش، نزدیک 10 تا تاپیک اعلان داشتیم که برای رسیدن به تاپیک های صفحه اول باید کلی صفحه رو اسکرول می کردیم تا برسیم.

    در طول این چند سال هم هر وقت کاربری یک تاپیک میزد که قصد داشت توش یک سری مطالب مفید قرار بده،(مثل شما) بهش توصیه می کردیم که در همین تاپیک های اعلان شده فعالیت کنه. اما متأسفانه اکثر این افراد توجه نکردند و همینطور در تاپیک خودشون به انتشار مطالب پرداختند، و زمانی که تعداد مطالب زیاد شد، درخواست اعلان شدن اون رو کردند (مثل الان)

    تنها کاری که میشه برای تاپیک شما انجام داد این هست که با تاپیک "نكاتی در مورد برنامه نويسي در Visual Basic ‏ " ادغام بشه. و بعضی از پست ها هم به این تاپیک منتقل بشن:آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور
    اگر بخواید میشه این کارو انجام داد (البته بعد از مشورت با سایر مدیران بخش و موافقت آنها)

    موفق باشید/
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  33. #193
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یه سری آموزش های فوق العاده جالب برای دوستان عزیز

    هرچي شما بگيد

  34. #194
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    Smile یک سری آموزش و نمونه

    با سلام و احترام

    دوستان انجمن یه خورده فعالیتش کم شده گفتم یه چند تا مطلب در مورد ویژوال بیسیک بگم.
    امیدوارم مطالبم بدرد بخور باشه. البته همه دوستان انجمن vb استاد هستند. گفتم یه فعالیتی بکنم.

    برنامه ی زیر 10 عدد رو میگیره و تعیین میکنه کدوم زوج هست و کدوم فرد :
     
    Private Sub Command13_Click() '16

    Cls

    Dim i As Integer, n As Integer

    For i = 1 To 10

    n = InputBox("Enter the num")

    Print n; Tab(10); IIf(n Mod 2 = 0, "Even", "Odd")

    Next

    End Sub

    ------------------------------------------------------------------------
    برنامه زیر 20 عدد را خوانده و بزرگترین و کوچکترین آنها را نمایش میدهد :

    Private Sub Command15_Click()

    Dim min As Integer, max As Integer, n As Integer, i As Integer

    For i = 1 To 20

    n = InputBox("Enter a num")

    If i = 1 Then min = n

    If n > max Then max = n

    If n < min Then min = n

    Next

    MsgBox "Max: " & max & " Min: " & min

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:07 عصر

  35. #195
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یک سری آموزش و نمونه

    برنامه زیر عدد چها رقمی فاقد صفر را به همراه تعداد کل آنها نمایش دهد :
     
    Private Sub Command16_Click()

    Cls

    Dim i As Integer, b As Boolean, t As Integer, c As Integer

    For i = 10 To 99

    b = True

    t = i

    Do While t > 0 And b

    If t Mod 10 = 0 Then b = False

    t = t \ 10

    Loop

    If b Then

    c = c + 1

    Print i;

    If c Mod 20 = 0 Then Print

    End If

    Next

    MsgBox "Total: " & c

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:11 عصر

  36. #196
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یک سری آموزش و نمونه

    برنامه زیر یک عدد را خوانده، اول بودن آن را تعیین میکند و پیغام مناسبی چاپ میکند :
     
    Private Sub Command6_Click()

    Cls

    Dim i As Integer, n As Integer, t As Boolean

    n = InputBox("Enter a num:")

    t = True

    i = 2

    Do While i <= n / 2 And t

    If n Mod i = 0 Then t = False

    i = i + 1

    Loop

    If t Then

    Print "Prim"

    Else: Print "not prim"

    End If

    End sub
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:12 عصر

  37. #197
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یک سری آموزش و نمونه

    برنامه زیر یک عدد را گرفته و فاکتوریل آن را محاسبه و چاپ کند :
     
    Private Sub Command19_Click()

    Dim i As Integer, f&

    f = 1

    For i = 1 To InputBox("Enter a number to reach its single factorial:")

    f = f * i

    Next

    MsgBox f

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:12 عصر

  38. #198
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یک سری آموزش و نمونه

    برنامه زیر اعداد 1 تا 10 مجموع اعداد از یک تا آن عدد را نمایش دهد :
     
    Private Sub Command20_Click()

    Cls

    Dim i As Integer, j As Integer, s As Integer

    For i = 1 To 10

    s = 0

    For j = 1 To i

    s = s + j

    Next

    Print s;

    Next

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:13 عصر

  39. #199
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یک سری آموزش و نمونه

    برنامه زیر عدد N را خوانده و مجموع ارقام آن را نشان دهد :
     
    Private Sub Command21_Click() '25

    Dim n As Integer, s As Integer

    n = InputBox("Enter the num:")

    While n > 0

    s = s + n Mod 10

    n = n \ 10

    Wend

    MsgBox s
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:14 عصر

  40. #200
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    نقل قول: یک سری آموزش و نمونه

    برنامه زیر یک عدد صحیح مثبت را خوانده جذر آن را نمایش دهد :
     
    Private Sub Command23_Click()

    Cls

    Dim n As Integer, i As Integer, s As Integer, c As Integer

    n = InputBox("Enter a natural number to get its square root (without sqr() function)")

    i = 1

    While s < n

    s = s + i

    i = i + 2

    c = c + 1

    Wend

    If s > n Then

    Print "Near "; (s / c) - 1

    Else: Print "Really "; s / c

    End If

    'Or use n ^ 0.5 equation

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله parsiyan_mohsen : دوشنبه 10 آبان 1389 در 23:14 عصر

صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •