نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ریهختن محتوای یک آرایه درون یک stringCollection

  1. #1

    ریهختن محتوای یک آرایه درون یک stringCollection

    سلام
    دوستان من در Application setting یک فیلد دارم با نوع : string Collection
    لطفا بگید چطور میتونم محتوای این رو بخونم و به یه لیست باکس اضافه کنم ؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ریهختن محتوای یک آرایه درون یک stringCollection

    کاربر محترم @amirepsilon ساعت 11 تاپیک زدید./ ساعت 2 بعد از ظهر پست بی محتوایی فرستادید با مضمون اینکه چرا کسی جوابتون را نداده./ساعت 4 بعد از طهر هم مجددا تکرار کردید./
    برادر من کمی صبر داشته باش./
    ما اینجا افرادی را استخدام نکردیم که 24 ساعته در حال refresh کردن صفحات سایت باشند تا به محض پرسیده شدن سوال کاربران به آن ها پاسخ گو باشند./
    بیشتر دقت کن دوست من./
    موفق باشید./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: ریهختن محتوای یک آرایه درون یک stringCollection

    خوب فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه

    StringCollection collection=Properties.Settings.Default.Name_Of_Ur_ Variable;
    foreach(string str in collection)
    listBox.ItemsAdd(str);
    ..............
    Or
    ...............
    foreach(string str in Properties.Settings.Default.VariableName)
    listBox.Items.Add(str);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  4. #4

    نقل قول: ریهختن محتوای یک آرایه درون یک stringCollection

    سلام
    ممنون ولی من برعکس کد های شما منظورم بود

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: ریهختن محتوای یک آرایه درون یک stringCollection

    خوب صورت سوالتون برعکس عنوان سوالتون ، من چیکاره بیدم...

    StringCollection c=new StringCollection();
    string[] array=.....;
    c.AddRange(array);
    //it's same for Application Settings
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •