نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با datagridview و ستون اضافه شده از نوع button

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    مشکل با datagridview و ستون اضافه شده از نوع button

    با سلام خدمت اساتید محترم
    من میخوام با توجه به شکل زیر وقتی روی دکمه حذف کلیک کنم اون رکورد حذف بشه


    ممنون میشم دوستان کمکم کنن
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: مشکل با datagride و ستون اضافه شده از نوع button

    سلام دوست من قبلا مطرح شده بود اینم لینک برنامش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: مشکل با datagride و ستون اضافه شده از نوع button

    دوستان ممکنه یک کد با توضیح برام بزارید ممنون میشم........

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: مشکل با datagride و ستون اضافه شده از نوع button

    دوستان کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: مشکل با datagride و ستون اضافه شده از نوع button

    اینم کدش
    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    bool focus = false;
    if (dataGridView1.Columns[2].Index == e.ColumnIndex)
    focus = true;
    else
    focus = false;

    if ( focus == true && !(dataGridView1.CurrentRow.Index == dataGridView1.Rows.Count - 1))
    dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.CurrentR ow.Index);
    }

    توضیح : متغیر foucus مشخص میکنه که ایا ستون جاری ستون مورد نظر هست یا نه بقیش هم که مشخصه دیگه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 08 مهر 1397 در 23:22 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: مشکل با datagride و ستون اضافه شده از نوع button

    دوست عزيز
    اگه ديتاگريدت به ديتابيس متصل باشه خوب به راحتي فقط ركورد مورد نظر رو از ديتابيس حذف مي كني و دوباره اطلاعات رو در ديتا گريد نمايش ميدهيد!!

    con1.Open();
    com1.Connection = con1;
    string cmdstring = "delete from student where snum='" + dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value + "'";
    com1.CommandText = cmdstring;

    com1.ExecuteNonQuery();


    توضيح اينكه حتما بايد يكي از ستون هاي ديتا گرديت در ديتابيس فيلد كليدي باشه تا از اون برايه حذف ركورد استفاده كني!!
    در اين مثال ستون 0 ديتا گريد فيلد كليدي ديتابيس است!!

    اما اگر ديتابيسي در كار نيست و فقط ديتاگريد با اطلاعات خام و متفرقه است كه مي تونيد از دستور زير استفاده كنيد!

    dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.CurrentR ow.Index);

    اميدوارم كه كمكي كرده باشم!
    موفق باشيد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: مشکل با datagride و ستون اضافه شده از نوع button

    نقل قول نوشته شده توسط Yasersadegh مشاهده تاپیک
    دوست عزيز
    اگه ديتاگريدت به ديتابيس متصل باشه خوب به راحتي فقط ركورد مورد نظر رو از ديتابيس حذف مي كني و دوباره اطلاعات رو در ديتا گريد نمايش ميدهيد!!

    con1.Open();
    com1.Connection = con1;
    string cmdstring = "delete from student where snum='" + dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value + "'";
    com1.CommandText = cmdstring;

    com1.ExecuteNonQuery();


    توضيح اينكه حتما بايد يكي از ستون هاي ديتا گرديت در ديتابيس فيلد كليدي باشه تا از اون برايه حذف ركورد استفاده كني!!
    در اين مثال ستون 0 ديتا گريد فيلد كليدي ديتابيس است!!

    اما اگر ديتابيسي در كار نيست و فقط ديتاگريد با اطلاعات خام و متفرقه است كه مي تونيد از دستور زير استفاده كنيد!

    dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.CurrentR ow.Index);

    اميدوارم كه كمكي كرده باشم!
    موفق باشيد
    درسته دوست عزیز ولی اگه به پست1 توجه کنید من گفتم که gride من دارای یک فیلد از نوع button است که می خوام وقتی کاربر روی آن کلیک کنه اون رکورد حذف بشه من با کد حذف مشکل ندارم من با اینکه چطوری تشخیص بدم که کاربر بر روی دکمه حذف کلیک کرده مشکل دارم...............

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: مشکل با datagride و ستون اضافه شده از نوع button

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 مشاهده تاپیک
    درسته دوست عزیز ولی اگه به پست1 توجه کنید من گفتم که gride من دارای یک فیلد از نوع button است که می خوام وقتی کاربر روی آن کلیک کنه اون رکورد حذف بشه من با کد حذف مشکل ندارم من با اینکه چطوری تشخیص بدم که کاربر بر روی دکمه حذف کلیک کرده مشکل دارم...............
    دوست من من که کدشو گذاشتم مشکل کجاست با کلیک روی دکمه حذف سطر جاریش حذف میشه دیگه اینم برنامش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1393, 11:28 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 16:43 عصر
  3. مشکل در خواندن یک فیلد ذخیره شده از نوع فایل
    نوشته شده توسط Felezi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 12:24 عصر
  4. مشکل با وارد کردن زمان در فیلدی از نوع datetime
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1388, 11:00 صبح
  5. مشكل با order by زماني كه داده از نوع nvarchar مي باشد
    نوشته شده توسط saeednadery در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 12:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •