نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از ابزار Visual Stadio.Net 2008 برای Excel

  1. #1

    استفاده از ابزار Visual Stadio.Net 2008 برای Excel

    با سلام خدمت دوستان
    بنده یک پروژه ExcelWorkbook در Visual Stadio.Net به زبان C#‎ باز کرده ام.
    مشکلی که دارم اینه که نمی توانم روی محتوای Cells مربوط به یک Sheet مدیریت داشته باشم. به عنوان مثال محتوای یک سلول را بگیرم یا در آن سلول داده ای بنویسم.

    مثلا کد زیر Error می دهد:
    ()private
    void ThisWorkbook_Open
    }
    ;()Sheet46 s46 = newSheet46
    ;()string a = s46.Cells.get_Item(1, "A").ToString
    {

    Error: Object Reference not set to instance of an object

    آیا روش گرفتن محتوای سلول در اینجا اشتباه است؟به چه شکلی باید باشد؟

    در خود کلاس Sheet46 هم که محتوای سلولی را می خواهم بگیرم ، مقدار System._ComObject به من بر می گرداند

    ;()string a = s46.Cells.get_Item(1, "A").ToString

    مقدار a = System._ComObject می شود.

    لطفا مرا راهنمایی فرمائید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: استفاده از ابزار Visual Stadio.Net 2008 برای Excel

    آخرین ویرایش به وسیله Afshin160 : شنبه 13 تیر 1388 در 14:25 عصر دلیل: افزودن لينك جديد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •